Ashley GreeneI

Ashley Michele Greene

7,7
9 812 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Greene

Genialna była jej rola Alice Cullen w filmie Twilight!!! 10/10

attyla

W filmie pasowała do swojej roli ideaalnie. Właśnie taką sobie ją wyobarażałam: słodziutka, miła, z tą swoją cudowną czuprynką, ale dalej wampir:) była przepiękna:)

Alice96

po prostu stworzona do tej roli. idealna ;D od razu mi się spodobała :>

Emmbryo

Jak już pisałam : Idealna xD

attyla

Strasznie spłycili jej rolę. Ale i tak zagrała idealnie :)

attyla

świetnie zagrała Alice szkoda tylko że tak mało ujęć z ną było!!

attyla

Mi też się podobała:) Bardzo sympatyczna, ma śliczny głos i miło się jej słucha:)

attyla

Zgadzam się z toba w Twilight zagrała super :) Alice Wydaje sie bardxo miłą Vampirzycą :)

attyla

Jest przeurocza :>
Ma taką słodką buźkę (;

attyla

świetnie zagrała, tak sie wpasowała do tej roli, ale w książce jest o niej więcej i nie mówie że powinni jej dać tyle samo co w książce, ale w filmie na prawdę mało zagrała... ale i tak mi się podobało xD

attyla

oby w drugiej części - New Moon - (gdzie powinno być jej więcej) grała tak samo genialnie jak w Zmierzchu :) moim zdaniem idealnie dobrana aktorka do książkowej postaci

attyla

Bez przesady z tą oceną. Jako Alice była śliczna i słodka, ale to za mało, by uznać jej rolę za genialną. Miło będzie zobaczyć ją w kolejnej części sagi.

attyla

Świetnie zagrała Alice Cullen :) Właśnie tak sobie wyobraziłam "chochlika" :D

attyla

Zagrała świetnie, jest naprawdę prześliczna ;) I miałą przeuroczą fryzurkę ^^

attyla

Ashley była urocza jako Alice, ale zupełnie zbagatelizowano rolę Alice w filmie. W książce jest ona najlepszą przyjaciółką Belli, uwielbia ją Charlie...
Ale 10/10?
Genialna to była rola Brando w "Ojcu Chrzestnym" :/

attyla

Perfekcyjna do swojej roli w "Zmierzchu"!!! Naprawde! choc jej rola nie była może rozbudowana to i tak biło od niej ciepło i radość:) Zupełnie jak w książce!