Ashley GreeneI

Ashley Michele Greene

7,7
9 809 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Greene

Czytałam na celebrity-gossip,że Ashley jest dziewczyną AnnaLynne Mccord i się tak zastanawiam czy to prawda,co Wy sądzicie? ;)

Zuzann_

raczej nie;) ta jej niby "dziewczyna" chodzi z Kellanem Lutzem( gasz nie wiem czy sie odmienia jego nazwisko) a Ashley ponoć kręci z jakimś tam z BH90210(te nowe BH) ale niczego nie jestem pewna, wszystko wiadomości z internetu;))

Bisexidryna

a szkoda, że to tylko plotki ;P
tak mało jest ujawnionych lesbijek w show biznesie nadal, a im więcej tym bardziej ludzie bedą tolerowali odmienności.
poza tym ma ciekawą rolę w zmierzchu ta aktorka ;P

Charolastra

Tez żałuje ,że nie jest;)) ale nigdy nic nie wiadomo;))

użytkownik usunięty
Charolastra

a co ma piernik do wiatraka? Nie sadze by ktoś zmienił poglądy tylko dlatego, że jakaś aktora jest lesbijką...

jakie wypowiedzi.
"żałuję, że ona nie jest lesbijką".
no żalik.

ojejQQ

Jak dla mnie to może być bi ;]

ojejQQ

żalik żalikiem, ale można swoje zdanie wygłosić, bez zbędnego komentarza ze strony negatywnie nastawionej do wszystkiego osoby xD

żal pe el jak już xD

Charolastra

"raczej nie;) ta jej niby "dziewczyna" chodzi z Kellanem Lutzem( gasz nie wiem czy sie odmienia jego nazwisko) a Ashley ponoć kręci z jakimś tam z BH90210(te nowe BH) ale niczego nie jestem pewna, wszystko wiadomości z internetu;))"

Tak. A ashley podobno kręci z gostkiem z nowego BH, którym jest Lutz. No bo Lutz tam gra... a ta tamta, to fakt obecna laska kellana...