Czytałam na celebrity-gossip,że Ashley jest dziewczyną AnnaLynne Mccord i się tak zastanawiam czy to prawda,co Wy sądzicie? ;)
raczej nie;) ta jej niby "dziewczyna" chodzi z Kellanem Lutzem( gasz nie wiem czy sie odmienia jego nazwisko) a Ashley ponoć kręci z jakimś tam z BH90210(te nowe BH) ale niczego nie jestem pewna, wszystko wiadomości z internetu;))
a szkoda, że to tylko plotki ;P
tak mało jest ujawnionych lesbijek w show biznesie nadal, a im więcej tym bardziej ludzie bedą tolerowali odmienności.
poza tym ma ciekawą rolę w zmierzchu ta aktorka ;P
a co ma piernik do wiatraka? Nie sadze by ktoś zmienił poglądy tylko dlatego, że jakaś aktora jest lesbijką...
żalik żalikiem, ale można swoje zdanie wygłosić, bez zbędnego komentarza ze strony negatywnie nastawionej do wszystkiego osoby xD
żal pe el jak już xD
"raczej nie;) ta jej niby "dziewczyna" chodzi z Kellanem Lutzem( gasz nie wiem czy sie odmienia jego nazwisko) a Ashley ponoć kręci z jakimś tam z BH90210(te nowe BH) ale niczego nie jestem pewna, wszystko wiadomości z internetu;))"
Tak. A ashley podobno kręci z gostkiem z nowego BH, którym jest Lutz. No bo Lutz tam gra... a ta tamta, to fakt obecna laska kellana...