Ashley OlsenI

Ashley Fuller Olsen

7,7
1 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Olsen

Widziałam bardzo dużo filmów z jej udziałem i uważam, że gra świetnie :D szkoda tylko, że teraz nie gra.. :]

użytkownik usunięty
Roxanne

Wiesz, co ja sądzę? Myślę, że one są tylko zwykłymi dziewczynami i nie uważam, że potrafią dobrze grać. Są po prostu bogate i sławne, ale tylko to. Sławy dostające Oscary nie odbierają tychże nagród za film o życiu typowych, amerykańskich nastolatek, które mają wszystkoi jeszcze im brakuje, prawda? Nie piszę tego, by kogokolwiek obrażać. Tylko pomyśl. Czy Ty widziałaś jakiś ich film, gdzie grałyby cos poważnego i sensownego? Ja nie.

Ona jest bardzo fajna i jej siostra też.Uwielbiam je

Debu

Każdy ma swoje zdanie, jak na moje, to Olsenki fajnie grają, można sie pośmiać :D

Roxanne

One poprostu umieją grać i tyle! Wystarczy spojrzeć na Pełną Chatę, gdzie karierę zaczęły w wieku 9 miesięcy. Które 9 miesięczne dziecko by się tak swobodnie czuło przed kamerą, nie patrzało się na nią i śmiało się? To możliwe tylko u tych co poprostu mają talent w sobie do grania

Betinka

Olsenki to amatorki, nie aktorki. Mają kasę, mogłyby wyprodukować coś ciekawego, sensownego i poważnego.
Co do Kylie Smith: Dobra, możesz sobie uważać, że nie potrafią dobrze grać (swoją drogą, moim zdaniem, też niczym nie zachwycają), ale co Ty myślałaś? Ze nie są zwykłymi dziewczynami? To kim? Każda gwiazda jest zwykłym człowiekiem.

Aimee

Wcale nie twierdzę że gwiazdy nie są zwykłymi ludźmi co to za pomysł wogóle! Normalni ludzie jak my wszyscy, tylko że żyją inaczej i tyle. A co do reszty: to już nie można wygłaszać swojego zdania?:/

użytkownik usunięty
Aimee

co do Betinki, to dobrze, że są śmiałe, rezolutne i nie wstydzą się występować przed kamerą. To, że napisałam o nich, że są zwykłymi dziewczynami, to nie to miałam na mysli; chodziło o to, że mogłyby się popisać jakąś dobrą rolą, a nie takimi pustymi filmami, ale to jest tylko moje skromne zdanie...

Roxanne

Wg mnie to dwa śliczne pustaczki. Wiele dziewczyn w ich wieku grało już świetne role w sensownych filmach nie tylko dla nastolatek, lub próbowało nawet coś reżyserować lub pisać. A one ciągle graja te same bliźniaczki, które "przydzielono" im gdy miały 9 mies. i mam wrażenie że poziom ich gry aktorskiej nie posunął się ani na jotę od tamtego czasu.

Jorjan

Gorzej one od tego czasu się tylko i wyłącznie cofają. A co gorsza jedna z nich trafia na liste TOP 100?! Proszę niech jedna z wielbicielek wytłumaczy mi dlaczego one są takie genialne. Ja nie widzę w nich nic... zupełnie a co do 9 miesięcznych dzieci... To dużo maluchów grało, a to że im się udało bo zagrały w popularnym serialu to inna sprawa. Jedyne co im muszę przyznać to to, że nie marnują kasy.