Ashley Rickards

Ashley Nicole Rickards

7,0
780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Rickards

Dobrze gra, ale oglądając wywiady z nią odnoszę wrażenie, że jest strasznie niemiła w
prawdziwym życiu. Też tak uważacie?

Dagmii

zazdrościć jej urody?

Dagmii

miało być zazdrościsz jej urody?

jan614

Nie zazdroszczę jej niczego, po prostu taka jest moja opinia i piszę o tym tutaj by zobaczyć czy inni tez tak uważają. Widocznie ty myślisz inaczej, rozumiem :)

Dagmii

Też to zauważyłam, w wywiadach sprawia wrażenie wkurzonej i zarozumiałej. Wygląda na to, że po prostu dobrze gra w "Innej":p

użytkownik usunięty
Eileena_6

Odnioslam takie same wrazenie . W Akward gra bardzo fajnie , za to przypadkiem zobaczylam z nia wywiad ,wydaje mi sie bardzo niesympatyczna i zarozumiala . Do tego przewaznie okropnie ubrana i pomalowana kiedy w serialu bardzo dobrze wyglada.

Widziałam kiedyś jak ją wkręcali w mtv. Boże, nie dość, że była tragicznie ubrana, jak jakaś tipsiara to i sposób jej zachowywania się wskazywał, że nie jest najmilszą osobą na świecie..

Dagmii

masz racje jest zarozumiala tez to zauważyłam, jak ją wkręcali w mtv, a pozatym na zadnym zdjeciu, wywiadach, specjalnych odcinkach i imprezach/ galach nigdy nie pozuje z nikim z reszty ekipy z serialu, widac ma wielkiee mniemanie ze jest gwiazdą, jest straszną suką, wystarczy poczytać na zagranicznych forach i na instagramie o niej

olcia1719

Ja nie wyczułam czegoś niesympatycznego, zarozumiałego.. po prostu ona taka jest może taki ma styl bycia. jedyne co to jak się czasem umaluje to wygląda okropnie, jak by ją ktoś botoksem i samoopalaczem zaatakował..

Dagmii

Obejrzałam kilka wywiadów z nią i odniosłam podobne wrażenie, ale ciężko stwierdzić czy rzeczywiście taka jest. Poza tym lubię postać Jenny (Awkward) a aktorka jakoś mnie nie interesuje...

tenshi147

Racja, najważniejsze jak gra :) Z resztą nie wszyscy przed kamerami czują się swobodnie, może to stres :)