Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne

6,6
179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Avril Lavigne

Tak wyglądała kiedyś, a tak wygląda dzisiaj:
http://img.timeinc.net/teenpeople/images/2006/access/012506_avril_lavigne320.jpg [img.timeinc.net/teenpeo...]

Myślicie czy od początku Avril była pozerką i ten jej buntowniczy image był chwytem marketingowym by zdobyć popularność czy może Avril wydoroślała ?

InowroclawskiWilk

hehe, a powiedz mi Dlaczego ty nie nosisz już bluzeczek w kwaitki, falbaniastych spudniczek i obcisłych dresików w których chodziłaś jak miałaś 5 lat, hmmm pewnie dlatego że troche urosłaś...

Zaóważ że tak samo jest z Avril, nosiła sobie skejty, krawaty itp jak była nastolatką, a przecież teraz wyszła za mąż i jest kobietą.

Pozatym skoro nie widzisz różnicy między nią a Britney to nie wiem, albo masz kiepski słuch albo sie na muzyce nie znasz, bo chyba jednak się odrobine różnią... radze Ci posłuchaj sobie najbierw Brit a potem Avril i sie zastanów.

Avril to nie jest gwiazdka jednego sezonu bo nie wiem czy zaóważyłaś ale to już jej 3 płyta i nadal jest popularna.

I ludzie przestańcie sie bawić w szufladkowanie zespołów. "to pop-rock, to metal, to rock"...
to jest głupie i nikomu nie potrzebne

Loona_

"Zaóważ że tak samo jest z Avril, nosiła sobie skejty, krawaty itp jak była nastolatką, a przecież teraz wyszła za mąż i jest kobietą."
To zaden argument.
Ppatrz na okąłdki trzech płyt, co okładka , to ona jest kims innym ^^
Jej mąz jest od niej starszy ,a wcale nie zminił swojego stylu, co to wg Ciebie znaczy? Poza tym - co on ją bije miotła, jak ona chodzi w trampkach? Tak z niej rockmenka na pokaz? Komercyjny wizerunek - tyle. Pozer.

"radze Ci posłuchaj sobie najbierw Brit a potem Avril i sie zastanów."
Dalej nie widze róznicy, mozesz mi ją wyjasnic, skoro Ty wiesz?

"Avril to nie jest gwiazdka jednego sezonu bo nie wiem czy zaóważyłaś ale to już jej 3 płyta i nadal jest popularna."
Pff, ale jest gwiazdką jednego przeboju. Britni tez wydala kilka płyt i co z tego? Tez dalej jest popularna i tyle. Gwiazdka kilku przebojów.

Wlka z wiatrakami ^^

Mantra_2

Wprawdzie lubię Avril, ale zgadzam się z Mantrą. Deryck nie zmienił stylu, mimo iż teraz jest żonaty. Jest pełno kobiet, które wyszły za mąż, ale nie zmieniają swojego stylu.
Wcale nie powiedziałam, że MUZYKA Avril jest taka jak Britney. Chodzi mi o to, że dla AVRIL prosta droga do tego, żeby się stać Spears. Na razie przefarbowała się na blond i nosi jakieś różowe szmaty, ale to tylko kwestia czasu.

Clandestine

Ale ona zawsze byl Britney, tylko ,ze wczesniej w glanach.
Bo tak ją wykreowali.
Miała być luzaczką w poszarpanych dżinsach, bo wizerunkiem słodkiej dziewczynki by sie nie przebiła.

Mantra_2

Mantro, nie możesz oceniać, co autor miał na myśli ;]. Chodzi mi teraz o stylistów Avril, możemy tylko PODEJRZEWAĆ i wynikiem naszych domysłów będą jedynie spory i niesnaski!
W moim przekonaniu Avril odwaliła kawał dobrej roboty. Nie uwielbiam ją, nie uznaję za pun princess, ale da się jej posłuchać.
A moim zdaniem Linkin Park to... Dobra, nie będę mówić, zachowam się kulturalniej, bo jeszcze urażę kogoś uczucia ;].

De gustibus non est disputandum ;]

Lindsey

*jej

Lindsey

Okej, po prostu nie rozumiem, do czego pijesz ;]
Odpowiedzi do tego tematu pisałam jakiś czas temu... Juz wiem,ze to na nic.
Moim zdaniem,Avril za sie na marketingu.
Albo jej ludzie.
Najpierw luzaczka, bo potrzebna była alternatywa Britney.
Potem mroczna dziewczyna, bo wtedy krolowała Amy Lee ze swoim Evanescence.
Teraz rządzi róż i czaski, bo wszyscy to noszą!

Da się jej posłuchac, no pewnie.
Ja nie zabraniam nikomu jej słuchac, chce tylko ,zeby to było słuchanie ze świadomością ,ze to tylko pop-produkt kreatorów wizerunku, kolejna Britney, a nie niezalezna gwiazda rocka.

A co do LP.
Pisz co chcesz, nie wdaje się w dyskusje na temat tego zespołu ;]
Nadaje pozostaje jednym z moich ulubionych ,ale wiedz ,ze mam świadomośc tego , jaki to zespolik ;]

o gustach sie nie dyskutuje?
sorry ,ale dla mnie, to najprostsze wyjscie z sytuacji.

pozdrawiam.

InowroclawskiWilk

Według mnie teraz wygląda młodziej niż przedtem

n_a_t_a_l_i_a

Nie wierze że to co się stało z Avril, miało być pokazaniem że jest już "dorosła". Gdyby to się działo stopniowo, to rozumiem. Ale jednego dnia widziałam jej zdjęcie z brązowymi prostymi włosami, w potarganych dżinsach i krawacie, a drugiego zdjęcie z sesji zdjeciowej jako modelka! Czy to nie ona mówiła że takie rzeczy są wogóle nie do przyjęcia i żeby nie być barbie? Szkoda że o tym zapomniała... jest jaka jest, ale teraz widać że to kłamstwo i możemy się już pożegnać.