Czy ktoś z was już słyszał 'Girlfriend'? Jeśli tak to co o niej sądzicie? Bo wg mnie jest super! Zakochałam się w tej piosence już po pierwszym przesłuchaniu:) I choć pewnie wiele osób będzie narzekać, że Avril się zmieniła itd. itp. to ja mam to gdzieś, ja ją lubię;P A poza tym ta pios to chyba taka mała uwaga o paris hilton, tym bardziej mi się podoba:)
No co ty! Hilary Duff nie potrafi śpiewać, a jej piosenki to takie popowe mdłe kawałki... "Girlfriend" jest super! Taka energiczna i wesoła rockowa piosenka =]
Ja też słyszałam ta pisoenke. Rzeczywiście trochę w innym stylu, ale spox. Można znaleźć także fragmenty innych pisoenek: "I can't do better", "Everything Back But You" oraz "When You're Gone". Ta ostatnia to ballada i mi sie spodobała^^
ROCKOWA?! Ktos tutaj smiał okreslic mianem *rockowej* ten POP?!
Zwykły popowy syf.
Jaki rock??
Ona nigdy nie grala tej muzyki, a juz na pewno G. nie jest rockowym kawalkiem.
Chórki, klaskanie i układ taneczny... Tak wg Ciebie wygląda rockowy utwór?
Coś tu chyba ne tak.
No cóz,Avril pisze piosenki po pijaku, to potem jest taki skutek.
To poziom Blog 27.
A nie zaden rock.
POP POP POP.
"He wasn't" sie przy tym wydaje punk rockowym przebojem.
Żałosne.
Ooo, z tym Blog27 to przesadziłaś!
O gustach się nie dyskutuje - może dla Ciebie to, jak to elegancko określiłaś, "zwykły popowy syf", ale mnie bardzo się ta piosenka podoba. I jeżeli przyjrzysz się bliżej muzyce Avril to przekonasz się, że to rock, a właściwie punk-rock.
Zresztą... co mnie obchodzi Twoja opinia?
Żałosne.
Wiesz co, to bardzo dziwne, ze nawet ludzie na forum Avril na a-l.pl mówią ,ze to pop ^^
Jej fani. Chociaz jak widza to , co ona wyprawia, to zaczynają podzielac moje zdanie ^^
Powiedz mi , czym się rózni Avril z sesji do nowej płyty od Toli z B27?
Ja Ci przeciez nie zabraniam lubić tej piosenki, ale to jest POP, a nie rock.
PUNK-ROCK?
Czy ty wiesz, co to jest punk rock?
Albo inaczej.
A dlaczego wg Ciebie to rock u punk rock? Co czyni jej muzykę rockową czy punk-rockową? Odpowiedz, jestem bardzo ciekawa.
Zgadzam się z Mantrą. Nie obrażajcie punk rocka mówiąc, że muzyka Avril to punk rock!
A co to za roznica jaka to muza?...
To znaczy , jesli piosenka zostala wyprodukowana , to czemu mialoby sie jej nie sluchac?
A jesli sie komus nie podoba to niech nie slucha...
Moim zdaniem piosenka jest nawet spoko , ale rzeczywiscie przyznaje ze dosyc popowa, ale to nie znaczy ,ze jest od razu zla.
Pozdro for all :)
Według mnie ta piosenka jest najgorszą, jaką nagrała Avril. Po prostu gdy to zobaczyłam powiedziałam "ale beznadzieja? trochę się zawiodłam.
Tekst i melodia jest bardzo głupi, a w teledysku promuje ona takie zachowania można powiedzieć bezczelne i chamskie.
Bo powiedzcie mi czy ładnie jak ktoś się tak zachowuje jak Avril w tym teledysku?
Jak byście się poczuli, gdy byście byli na miejscu tej drugiej dziewczyny?
Mnie tez się nie podoba ta piosenka, coraz bardziej sceptycznie jestem nastawiony do tej nowej płyty ;/ Liczylem, ze bedzie ona w stylu takich piosenek jak "Unwanted", "Losing Grip", "Forgotten", "Together", "Nobody's home".. natomiast tutaj zapowiada się coś w stylu Fergie czy Nelly Furtado.. :o Mam nadzieje, ze jednak się myle.
Aha, a co do stylu, który gra Avril. Specjaliści najczęściej kwalifikują to jako pop rock - i tu się zgodze ;) Na pewno nie jest to punk..
Ja już mam całą płytke " The Best Damn Thing" i nie jest zła, ale rzeczywiście jak na Avril to za mało, pierwsze dwa albumy były SUPER a ten jest po prostu ok. A tak wogóle to Avril jest moją ulubioną wokalistką, nie nagrała jeszcze piosenki która by mi sie nie spodobała. I przestańcie sie jej tak czepiać każdy ma swoje gorsze chwile, a z tego wynikają gorsze albumy i piosenki. Wszyscy sie spodziewali niewiadomo jakiego albumu(ja troche też...), ale nie zawsze jest tak jak tego chcemy, nie wyszło jej i tyle i to nie powód żeby ją od razu zjechać i porównywać do Blog 27. pozdro
Avril jest ładna i nie mam do niej nic raczej, ale jak oglądałam na Vivie "Girlfriend" i Avril zaczęła tańczyć, to moim pierwszym skojarzeniem był zespół B27.
Blog 27 to taka Avril dla niewymagających.
Mam plyte "The Best Damn Thing" i mi sie podoba. I to co wiele z Was pisze do bzdury. Kazdy artysta zmienia predzej czy pozniej swoj image. Mi sie ta zmiana Avril podoba, skoro w koncu czuje sie szczesliwa, to czemu nie ma o tym pisac, nie ma nagrywac szczesliwych, optymistycznych piosenek. Wczesniejsze plyty Avril tez byly fajne, ale nie tak optymistyczne. A ta, wystarczy sie wsluchac. Zajebista plyta !
Mądrze gadasz :) Tak sobie myśle że za jakiś czas przejdzie ludziom to porównywanie Avril do B27, przyzwyczają sie do jej nowego wizerunku i weselszych piosenek. Ja to nawet już sie przyzwyczaiłam, im więcej slucham tej nowej płyty tym bardziej mi sie podoba nowa Avril, i w sumie do twarzy jej w tych blond włosach i różowych ciuszkach :P wydaje sie młodsza i widać że jest szczęśliwa
no.. mi tez sie podoba jej new fryzura, i wogóle jej styl. a z nowej plyty podoba mi sie kazda piosenka, naprawde kazda, cos w nich jest.