Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne

6,6
179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Avril Lavigne

Czy ktoś z was już słyszał 'Girlfriend'? Jeśli tak to co o niej sądzicie? Bo wg mnie jest super! Zakochałam się w tej piosence już po pierwszym przesłuchaniu:) I choć pewnie wiele osób będzie narzekać, że Avril się zmieniła itd. itp. to ja mam to gdzieś, ja ją lubię;P A poza tym ta pios to chyba taka mała uwaga o paris hilton, tym bardziej mi się podoba:)

nika_48

piosenka w stylu hilary duff ale fajna. zobaczymy jaka bedzie cala plyta.

ppgg

No co ty! Hilary Duff nie potrafi śpiewać, a jej piosenki to takie popowe mdłe kawałki... "Girlfriend" jest super! Taka energiczna i wesoła rockowa piosenka =]

nika_48

Ja też słyszałam ta pisoenke. Rzeczywiście trochę w innym stylu, ale spox. Można znaleźć także fragmenty innych pisoenek: "I can't do better", "Everything Back But You" oraz "When You're Gone". Ta ostatnia to ballada i mi sie spodobała^^

Zenia

Piosenka jest zalowa i nawet nie dorasta do piet "losing grip" czy innym ...

nika_48

ROCKOWA?! Ktos tutaj smiał okreslic mianem *rockowej* ten POP?!

Zwykły popowy syf.
Jaki rock??
Ona nigdy nie grala tej muzyki, a juz na pewno G. nie jest rockowym kawalkiem.
Chórki, klaskanie i układ taneczny... Tak wg Ciebie wygląda rockowy utwór?
Coś tu chyba ne tak.

No cóz,Avril pisze piosenki po pijaku, to potem jest taki skutek.
To poziom Blog 27.
A nie zaden rock.

POP POP POP.
"He wasn't" sie przy tym wydaje punk rockowym przebojem.
Żałosne.

Mantra_2

Ooo, z tym Blog27 to przesadziłaś!
O gustach się nie dyskutuje - może dla Ciebie to, jak to elegancko określiłaś, "zwykły popowy syf", ale mnie bardzo się ta piosenka podoba. I jeżeli przyjrzysz się bliżej muzyce Avril to przekonasz się, że to rock, a właściwie punk-rock.
Zresztą... co mnie obchodzi Twoja opinia?
Żałosne.

Ana_Vanessa

Wiesz co, to bardzo dziwne, ze nawet ludzie na forum Avril na a-l.pl mówią ,ze to pop ^^
Jej fani. Chociaz jak widza to , co ona wyprawia, to zaczynają podzielac moje zdanie ^^

Powiedz mi , czym się rózni Avril z sesji do nowej płyty od Toli z B27?

Ja Ci przeciez nie zabraniam lubić tej piosenki, ale to jest POP, a nie rock.
PUNK-ROCK?
Czy ty wiesz, co to jest punk rock?

Albo inaczej.
A dlaczego wg Ciebie to rock u punk rock? Co czyni jej muzykę rockową czy punk-rockową? Odpowiedz, jestem bardzo ciekawa.

Ana_Vanessa

chyba muzyki punk-rock nigdy nie slyszalas :/

ebixy

to bylo do any vanessy :)
za krotki :///

użytkownik usunięty
ebixy

Zgadzam się z Mantrą. Nie obrażajcie punk rocka mówiąc, że muzyka Avril to punk rock!

Mantra_2

Avril jest najlepsza bardzo ją lubię a ty nie masz pojęcia o muzyce

nika_48

A co to za roznica jaka to muza?...
To znaczy , jesli piosenka zostala wyprodukowana , to czemu mialoby sie jej nie sluchac?
A jesli sie komus nie podoba to niech nie slucha...
Moim zdaniem piosenka jest nawet spoko , ale rzeczywiscie przyznaje ze dosyc popowa, ale to nie znaczy ,ze jest od razu zla.
Pozdro for all :)

nika_48

Według mnie ta piosenka jest najgorszą, jaką nagrała Avril. Po prostu gdy to zobaczyłam powiedziałam "ale beznadzieja? trochę się zawiodłam.
Tekst i melodia jest bardzo głupi, a w teledysku promuje ona takie zachowania można powiedzieć bezczelne i chamskie.

Bo powiedzcie mi czy ładnie jak ktoś się tak zachowuje jak Avril w tym teledysku?
Jak byście się poczuli, gdy byście byli na miejscu tej drugiej dziewczyny?

Kasjopejka

Mnie tez się nie podoba ta piosenka, coraz bardziej sceptycznie jestem nastawiony do tej nowej płyty ;/ Liczylem, ze bedzie ona w stylu takich piosenek jak "Unwanted", "Losing Grip", "Forgotten", "Together", "Nobody's home".. natomiast tutaj zapowiada się coś w stylu Fergie czy Nelly Furtado.. :o Mam nadzieje, ze jednak się myle.

Kapi_Aleks

Aha, a co do stylu, który gra Avril. Specjaliści najczęściej kwalifikują to jako pop rock - i tu się zgodze ;) Na pewno nie jest to punk..

użytkownik usunięty
nika_48

Ja już mam całą płytke " The Best Damn Thing" i nie jest zła, ale rzeczywiście jak na Avril to za mało, pierwsze dwa albumy były SUPER a ten jest po prostu ok. A tak wogóle to Avril jest moją ulubioną wokalistką, nie nagrała jeszcze piosenki która by mi sie nie spodobała. I przestańcie sie jej tak czepiać każdy ma swoje gorsze chwile, a z tego wynikają gorsze albumy i piosenki. Wszyscy sie spodziewali niewiadomo jakiego albumu(ja troche też...), ale nie zawsze jest tak jak tego chcemy, nie wyszło jej i tyle i to nie powód żeby ją od razu zjechać i porównywać do Blog 27. pozdro

użytkownik usunięty

Avril jest ładna i nie mam do niej nic raczej, ale jak oglądałam na Vivie "Girlfriend" i Avril zaczęła tańczyć, to moim pierwszym skojarzeniem był zespół B27.
Blog 27 to taka Avril dla niewymagających.

nika_48

Mam plyte "The Best Damn Thing" i mi sie podoba. I to co wiele z Was pisze do bzdury. Kazdy artysta zmienia predzej czy pozniej swoj image. Mi sie ta zmiana Avril podoba, skoro w koncu czuje sie szczesliwa, to czemu nie ma o tym pisac, nie ma nagrywac szczesliwych, optymistycznych piosenek. Wczesniejsze plyty Avril tez byly fajne, ale nie tak optymistyczne. A ta, wystarczy sie wsluchac. Zajebista plyta !

użytkownik usunięty
Shrek_5

Mądrze gadasz :) Tak sobie myśle że za jakiś czas przejdzie ludziom to porównywanie Avril do B27, przyzwyczają sie do jej nowego wizerunku i weselszych piosenek. Ja to nawet już sie przyzwyczaiłam, im więcej slucham tej nowej płyty tym bardziej mi sie podoba nowa Avril, i w sumie do twarzy jej w tych blond włosach i różowych ciuszkach :P wydaje sie młodsza i widać że jest szczęśliwa

no.. mi tez sie podoba jej new fryzura, i wogóle jej styl. a z nowej plyty podoba mi sie kazda piosenka, naprawde kazda, cos w nich jest.

Shrek_5

nowa płyta is COOL!! wszystkie piosenki the best!! ^_^

meredith21

No fajna nawet ta nowa piosenka i supperr teledysk>

nika_48

Kupiłam wczoraj nową płytę i jest genialna. Każda piosenka jest świetna... :)))

nika_48

szczerze mówiąc nie za bardzo mi przypasił ten kawałek;/ remix natomiast wypasiik;)pzdr