Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne

6,6
179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Avril Lavigne

"Under my Skin" trzymała wysoki poziom ale "The Best Damn Thing" to totalna zenujaca komercja ;/ a szkoda bo w poczatkach swojej kariery Avril szla dobra droga tak teraz znacznie zeszla z dobrej trasy ;/

era

zaby nie bylo niedomowien chodzi mi o single zapowiadajace ta plyte - bo plyta jeszcze nie ma ;] Single slabe to i plyta z pewnoscia tez ;O

era

Zgadzam się 'Girlfriend' jest żenujące. Taki popowy, pseudo-punk. Żal ludzi, którzy mówią że stała się blond lalą bo wydoroślała. Właśnie widać po najnowszym teledysku. Pozerka :-) Pierwsza płyta była ok, druga mnie już nudziła.

era

Kilka słów od tłumacza -
Słyszał ktoś kiedys b-sides Avril?
To były własnie JEJ kawałki, które odrzuciła wytwórnia.
I ta sama wytwórnia napisała dla niej nowe piosenki <czytaj calą Let Go> i stworztyła nowy wizerunek.

Wiec do Let Go dołozyła tylko nazwisko, nic więcej.
No i te bzdury ,ze to ona wszystko napisała etc.

Under My Skin to wysoki poziom? Bardzo ciekawe.
Popowa płyta, monotonna, monotematyczna.
Duzo 'o o o' oraz 'na na na' <juz pomijając 'yeah yeah yeah'> przemiaszanych wyznaniami typu "kiedy mnie całowałes czułam coś, co sprawiało ,ze robiłam och och" czy historiami, w których ktoś "chce iśc do domu ,ale nikogo nie ma w domu".
O taaak, bardzo wysoki poziom.
Poza tym, w kółko o tym samym.
Och jak ja cie kocham, a ty mnie nie, mielismy byc ,ale ty nie byles" i w kołko o tym samym.

Co płyta to inny wizerunek.
No ,ale ona ciągle jest SOBĄ.
Ciekawe.

Na szerokie spodnie jest za dojrzała ,ale na spodniczki, gdzie jej tylek widac, to jest w sam raz. Załosne.

Avril nigdy nie była na dobrej drodze.
Tylko my nei chcielismy tego zobaczyc.
Widzielismy to , co chcielismy widziec.
Mówie takze o sobie, bo tez dalam się nabrac.

Dlaczego juz oceniacie album ,który jeszcze się nie ukazał?
Komercyjne?
A czy to coś złego? Wszystko jest komercyjne. Kazdy kto sprzeaje swoje produkty jest komercyjny.