Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne

6,6
179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Avril Lavigne

3 dni temu kupiłam sobie płytkę i ciąglę słucham bo jest poprostu cudna! Podoba mi się najbardziej z płyt Avril, ale inne też są świetne. Moje ulubione piosenkiz tej płyty to:
-Girlfriend
-When You're Gone
-The Best Damn Thing
-Innocence
-Keep Holding On
Ale wszystkie są super :)

konto_przeniesione

Hejka:))) Ja tez mam jej płytkę;> Ale moimi ulubionymi piosenkami z tej płyty są m.in.
The Best Damn Thing
Innocence
Girlfriend
When You're Gone
Everything back but you
no i nic więcej nie przychodzi mi teraz do głowyxD chociaz masz racje wszystkie sa super:))) Tak samo jak piosenki z poprzednich płyt... Ostatnio nałogowo slucham Slipped away, Nobody's home, Things I'll never say i My happy ending:)) Sedrecznie pozdrawiam:))

Depeszka_2

Ja stawiam na 'I Don't Have To Try' i może 'Hot', a no i 'I Could Do Better' xD

konto_przeniesione

Nikt nie wymienił Contagious?;> Między Innocence i When You're Gone pewnie trochę ginie, ale ja uwielbiam tę piosenkę ;) A poza tym to właściwie całą płytę lubię i bardzo mnie to martwi, bo zawsze obiecywałam sobie, że nie będę jej słuchać a jednak to robię... Cóż, tylko świnia nie zmienia poglądów :)

agatha_7

Hej!
A dlaczego obiecywałaś sobie że nie będxziesz jej słuchać? I czy to że słuchasz jest powodem do zmartwień?! =]

konto_przeniesione

No bo zawsze słuchałam mocniejszej muzyki a zeszłam na pop w wykonaniu Avril, którą zawsze krytykowałam. Oczywiście nie jest to powodem do zmartwień, tylko nie lubię być niekonsekwentna :)

Pozdrawiam.