Szkoda mi jej, chyba jej coś odbiło, weszłam na jej instagram i od razu widać, że ma botox na ustach...ona ma bodajże 17 lat? No to powodzenia...
Nie wydaje mi się aby w tych czasach powiększenie piersi i ust było czymś niezwykłym. Natomiast moim zdaniem Bella jest niezwykle wulgarna, np. Na jednym zdjęciu stoi w bluzce z siatki przed całą sceną i na wierzchu ma sutki bo latki mające zakrywac to miejsce są stanowczo za wysoko, z tego co wiem nazywa się to nudyzmem, albo zdjęcia na których lize się z kobietami. Jak dla mnie za bardzo stara się zbierać uwagę na siłę, próbuje być kontrowersyjna.
A nie pomyślała Pami o tym, że może taka po prostu jest? Czy każdy człowiek, który robi coś kontrowersyjnego od razu musi być skreślony? Taki ma charakter i może robić co jej się podoba
W tym roku skończy 21 lat, a nie 17, więc jest spora różnica:) i z tego co wiem, to tylko usta ma zrobione, więc nie rozumiem co w tym złego skoro ją na to stać i jest pełnoletnia
Wygląda strasznie wulgarnie I tak też się zachowuje. Jeżeli to jest idolka młodzież to świat zmierza ku samozagladzie.
już pomijając czy ma zrobione to i tamto, to po prostu jest marną aktorką, niestety gra sztucznie. Ten typ urody (poprawianej i wulgarnej) też do mnie nie przemawia, ale to już kwestia gustu.
Mi szkoda ludzi, którzy oceniają innych. To jest prymitywne. Może sobie nawet jednorożca walnąć na czole jak ma ochotę.
spoko kumam, napisałam to 10 lat temu i szczerze mówiąc jak to czytam to za każdym razem wybucham śmiechem jak mogłam coś takiego napisać XD