Nasz temat gdzieś przepadł w odmętach filmwebu więc odświeżam. Chciałam tylko
przypomnieć że jesteśmy, mimo że nas google jeszcze nie czyta xD Ale jesteśmy piekne,
zwarte i Benowe . Baa Maybe zrobiła nam piękne logo <3 Tamto było lekko nie aktualne
bo Bennie ściął się nam nad czym ubolewam... Plus jest taki że znów widać jego piękne
uszyska.
Łobuz z Bena jednak, bo jeszcze nie pstryknął sobie fotki w naszej koszulce 'I love Polish
girls' XD - nie tracimy jednak wiary (Buba pamiętaj, jesteś naszym szczęściem- to poczta
jest niereformowalna xd ).
W tym roku naszemu forum stukną 3 lata xD 3 lata w towarzystwie, które uwielbiam,
mamy to szczęście, że dobrałyśmy się heh prawie idealnie. Dobra Benowa Energia hah
:))
Na 5 lecie musimy zrobić coś mocnego, niech się Ben zdziwi co nie? :))
Pozdrawiam,
Saorise
Admin
www.benbarnesforumpl.fora.pl
Zapraszamy również wszystkich tych, którzy nie znają Bena a chcieliby go poznać ( ja jestem taką osobą i powiem szczerze, że Bennie bardzo przypadł mi do gustu dzięki dziewczynom z forum) . Zaproszenie to tyczy się także osób prowadzących własne forum o przystojnym Angliku. Może warto połączyć siły i poznać nowych, ciekawych i zwariowanych ludzi z taką sama pasją?? :D Zapraszamy :D :D
A pomyślcie co by było jakby Ben te kłótnie przeczytał? Chyba by mu nie było miło. Tyle niepotrzebnych słów spowodowanych jego osobą. NIeładnie ;/