Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Po premierze nowych Opowieści to forum zaczną oblegać oślinione nastolatki, choć z tego co widzę plaga już się rozpoczęła. Widziałam go jedynie w Gwiezdnym pyle i nie jestem pewna co do jego umiejętności aktorskich, bo grał tam nader krótko. Może ma ładny uśmiech (to głównie zwróciło moją uwagę, jest taki... sympatyczny), ale to nie wszystko, trzeba coś potrafić, choć niektórym "ładna" buźka wystarczy. Patrz Zakościelny, czy Wentworth(?) Miller.

Delianne

Em ... jako "ośliniona nastolatka" (zawsze mówiłam, że na forach człowiek się dowie o sobie więcej niż u najlepszego psychiatry) chciałabym tylko zapytać - oceniasz jego umiejętności aktorskie (bo rozumiem, że na tym się skupiamy) po krótkiej scence w "Gwiezdnym pyle", tak? Nie chcę wyjść na nietaką, ale to chyba nie jest zbytni dowód, zwłaszcza że znowu zdziwionego, zakołopotanego i zadowolonego nie jest tak trudno chyba zagrać ... Chyba, bo nie jestem aktorem.
A co do uśmiechu myślę, że się zgadzamy :)
Pozdrawiam

Kotylion

Ależ ja stwierdziłam jedynie, że nie wiem czy jest dobrym aktorem, bo jak sama powiedziałaś rola ta była bardzo krótka. Nieważne jednak, czy ma talent, czy może go nie ma, ale jego średnią będą podbijać w 99% zadurzone nastolatki. Taka jest niestety prawda. Zapewne nawet przez krótki czas będzie królować w pierwszej dziesiątce, później fani aktorów, że tak powiem weteranów kina, będą dawać mu 1 choć nie widzieli z nim żadnego filmu. Taka jest szara rzeczywistość filmwebu. Wstrzymuję się jak na razie od oceny, bo nie wiem jakim jest aktorem. Mam nadzieję, że będzie zasługiwał na te 10, które będzie z pewnością dostawać od grona tych oślinionych nastolatek ;)

Delianne

Co racja, to niestety racja, bo rankingi na tym forum nie są zbyt miarodajne. Może w kwestii tych aktorów, którzy plasują się na wysokiej pozycji juz długo np., bez fal w związku z nowymi filmami ... Ale i to nie jest pewne. Cóż poradzić, pozostaje liczyć, że zasłuży na dobrą ocenę :)

Delianne

hehe mam te same refleksje co do przyszlosci tego forum :D nietrudno przewidziec przyszle wpisy :D pozdrawiam

Kpt_Jack_Sparrow

a ja tam wcale nie myśle że będzie miał aż tyle fanek... jest przystojny ^-^ ale jakoś sobie nie wyobrażam tłoku tu na jego forum

Loona_

Ooj, a ja sobie wyobrażam. Wczoraj np. zajrzała na youtube'a. Co drugi komentarz w stylu "he is hot!", "he's cute", "I love him". Myślę, że do Polski taka "fala" też dotrze, ale może nie w aż takim stopniu.

Amadis

Mam szczerą nadzieję, że nie dotrze, bo mi się obrzydzi jak Pattinson czy paru jeszcze innych (co nie oznacza, że nie obrzydzili by mi się w końcu i bez tego, kto to wie ... ;>). Porozmawiamy sobie na jego temat rozsądnie i będzie OK :)

Kotylion

Rozsądnie? Tak jak temat założony przez Matildę Felton, o wdzięcznym tytule Nowe mega hunk (ciacho)!!!!!!! ? ;)

Delianne

Oj, czepiasz się :> Ludzie zwyczajnie różnie reagują. Z resztą, założyciel a odpowiedzi to często zupełnie dwie różne rzeczy:))

Kotylion

Delianne,czy jak ci tam,jak ci się nie podoba mój temat to go nie czytaj!!!Kotylion ma rację, każdy ma prawo wypowiadać jak mu sie podoba!Ty na przykład,wogóle nie widziałaś jak Ben gra a już mu wystawiłaś opinię!Ja przynajmniej opisałam jego wygląd,bo tylko tyle mogłam napisać.Teraz powiem,ze aktorem jest bardzo dobrym,bo zobaczyłam film z nim!To wszystko co mam do powiedzenia na ten temat,bo szkoda mi szczępić języka i nie chce mi się na próżno walić w klawiaturę!Kotylion,dzięki za wsparcie!!!

Matilda_Ferrero

No ... skoro uważasz to za wsparcie, to proszę Cię bardzo.
Hej, napisałaś jedną kropkę zamiast wykrzyknika! :) Przepraszam, ale powoli zwyczajnie zaczyna mnie to z deczka denerwować.

Kotylion

Mnie też.Chyba mnie za bardzo poniosło,ale nie zdzierżyć jak ktoś sie mnie czepia!

Matilda_Ferrero

Sorki za ten kolejny wykrzyknik.Niepotrzebnie go tam wstawiłam.

Matilda_Ferrero

Przepraszam, jeżeli jakoś to Cię uraziło. A w kwestii czepiania - cóż, czepiać się może każdy i każdego, a inna sprawa, że Deilanne (ach, wybacz, pewnie pomyliłam Twój nick, nie mam do tego pamięci :)) bądź co bądź ma trochę racji ...

Kotylion

Droga Matildo, ja się niczego nie czepiam. Chciałam jedynie podkreślić, iż człowiek nie składa się jedynie z powłoki cielesnej i 400 tematów na temat kwestii wizualnej tejże osoby jest naprawdę zbędna. Sądzę, że 1 w całkowicie wystarczy, i może być to nawet twój. Jednak tak się nie stanie, dojdą nowe, zobaczysz... A i Kotylion (odmieniać, czy nie odmieniać, oto jest pytanie:D), naprawdę nic nie szkodzi:)

Delianne

Chyba nie odmieniać ... Tak sądzę :) Mam do nicków głupią słabość, jako że nie czytuję imion (wszędzie, w książkach także) powyżej dwóch sylab. Rejetruję pierwszą, wiem, czytając dalej, że to ta postać, ale jak przyjdzie wymówić jej imię czy napisać - jest problem ... :DD

Kotylion

Bardzo interesująca technika, zadziwiłaś mnie nie wiedziałam, że tak można, nie gubiąc wątku :D

Amadis

Mnie się bardzo podoba, akurat taki w moim typie, a i w gwiezdnym pyle spodobało mi się jego "Because it's a FIELD!" xD Ale za bardzo swojego warsztatu nie miał okazji pokazać, zobaczymy jak to z nim jest dopiero 30 maja...a póki co - wstrzymałam się od oceny, bo wiem, że "za buźkę" oceniać to...niefajnie xP

Delianne

Ja nie jestem "oczarowaną nastolatką",bo już niestety nie jestem nastolatką :P Spodobał mi się w Gwiezdnym Pyle, bo był naturalny i jak sie okazało potem czytając wywiady, to nie musiał się wysilać, bo faktycznie był zdziwiony i oczarowany dekoracjami i całym planem filmowym. Toteż na tej podstawie nie mozna stwierdzić poziomu jego warszatatu aktorskiego. Natomiast z tego co wiem, był świetny w przedstawieniu "History Boys" gdzie właśnie został dostrzeżony przez ludzi zajmujących się castingiem do roli Kaspiana. Wszystko teraz zależy od tego jak będzie sobie dobierał rolę. Czy zaszufladkuje się w jednym rodzaju, czy pokaże się z różnych stron. Na razie mogę jedynie ocenić na podstawie "Bigga than Ben" oraz prezentacji w TV podczas wywiadów :P ma plusa za otwartość i naturalność.
Jedno jest pewne powiało świeżością :)

owieczka

O, miałam rację jak widzę^^ A szkoda, miałam nadzieję, że się jednak mylę...

Delianne

Widziałam go wczoraj w OPOWIEŚCIACH Z NARNII. Dałam mu 7, bo jako Kaspian przekonał mnie, był naturalny w tym co robił. Czy jest znowu taki ładny? dla mnie niespecjalnie;];]

Tarantinka19

A ja bym mu dała z 8, z tego co widziałam w Narnii i w Gwiezdnym Pyle, uważam że z całej głównej 5, on i Skander(?) najlepiej wykreowali swoje postaci. Co do jego urody, myślę, że jest przystojny i to bardzo^^ Ale to nie ma znaczenia (no właśnie), oceniłam go za grę. Może kiedyś mu obniżę, albo podwyższę ocenę, teraz niech się cieszy tą ósemką;D

Delianne

:D dobre dobre;) ja chciałabym, żeby został doceniony za swój talent, który niewątpliwie ma. Może nie jakiś super, ale potrafi naturalnie wyrażać emocje, a to jest chyba dla aktora najważniejsze. Może nieco przesadziłam w ocenie strony wizualnej Bena;] nie jest brzydki, ale jak dla mnie to trochę taki za słodki;];] ale ma fajne włosy;p;p

pozdrawiam

Tarantinka19

Widziałam "Kaspiana" wczoraj i po prostu mnie oczarował *__* Szkoda, że dubbing, bo nie słyszałam jego głosu, który mi się bardzo podoba. Ale gra ciałem i mimika to dość, żeby określić, czy go polubiłam. Ano, polubiłam xD Już abstrahując od tego, że strasznie mi się podoba jako facet, mogę powiedzieć na podstawie 'Gwiezdnego Pyłu', 'Kaspiana' i różnych wywiadów, że wydaje się bardzo sympatyczny. No i dobry aktor, po prostu. A oczy jakie ma piękne... X)
Dobra, rozmarzyłam się.
Daję 9;)

Yoitsdomka

Włosy, oczy, mi się tam najbardziej podoba jego uśmiech;D Tak, jest przystojny, ale się modlę by nie powstały dziesiątki tematów na temat jego wyglądu, oraz by był doceniony za GRĘ, a nie aparycję. Niestety to pierwsze już się zaczęło, oby się nie rozpleniło...

Delianne

No tak, zajebisty czesław z niego.

użytkownik usunięty
Delianne

mnie tez wkurzaja te dziewczynki ktore nie wiedza kiedy sobie powiedziec stop, szczegolnie to co zrobily z johnnym deppem - jasne ze i mnie sie podoba ze wzgledu na swoj wyglad ale przykre ze tylko tym wyrobil sobie taka popularnosc bedac takim dobrym aktorem.. jednak jestem sklonna dac troche forow tym wszystkim nastolatkom, bo tyle sie szumu wokol nich robi a skoro w koncu chlopcy tez sie wymieniaja playboyami pod stolem to i dziewczynom sie nalezy troche popodniecac, nie? ;) niech im tam bedzie.

Delianne

święte słowa ... już zaczynają wypisywać o jego wyglądzie... bo sie na filmie (pocałunek z zuzana) podnieciły... widać także że już po jednym filmie z jego udziałem który widziały chcą już adres do korespondencji.... brak słów...

KITARZYNA

Nastolatka juz nie jestem:) z filmem jestem juz od dluzszego czasu zwiazana kolekcjonuje filmy na dvd, magazyny filmowe, plakaty kinowe, czasem banery czy autografy znanych ludzi ( kazdy ma przeciez hobby ) uwielbiam sluchac muzyki filmowej, chodzic do kina itp no i popatrzec na utalentowanych i dobrze wygladajacych chlopcow/mezczyzn (zwlaszcza gdy dookola mnie sama same wybrakowane egzemplarze.) Oslawiony temat Deppa juz jest nudny i wspominanie ciagle tego przykladu jest zenujace, skad niby mlode osoby tzw "nastolatki" maja znac jego dorobek artystyczny? skoro nie grywal on w filmach odpowiednich dla nastolatkow lub dzieci, Piraci z Karaibow byl dla tych mlodych osobek pierwszym filmem z JD ktory mogly obejrzec i zrozumiec byc moze, wiec w czym problem??? im wiecej fanow
Deppa tym lepiej, z reszta sam Depp nawet powiedzial ze, zagralw POTC dla swoich dzieci aby mogly choc raz obejrzec film w ktorym gra ich tata.
Wysmiewacie sie z nich ("tych nastolatek oslinionych") a jacy wy byliscie ??? kiedy mieliscie tyle lat/wiecej/mniej nie wzychaliscie do plakatow marzac ze sie spotkacie z ta osoba???( jesli nie to wspolczuje:D) teraz jestescie takie dorosle i dojrzale???.
Nasmiewacie sie ze nagle fankami zostaly jestem ciekawa czy ktora kolwiek osoba " z tych " obeznanych prawdziwych fanek Deppa pamietala go z epizodu w "Nightmare on Elm Street" znany bardziej jako "Koszmar z ulicy wiazow" no ktora ??.... oczywiscie zaraz bedzie las rak , ze kazda ....teraz phi::D:D:D:D:D gdy wystarczy zajrzec do jego filmografii takie z was fanki JD macie jego filmografie na DVD/vhs kazdy film?, oryginalny nie gazetowy smiec, kazda reedycje?? np Edwarda Nozycorekiego w metalowym boxie ze zdjeciami wewnatrz?? pewnie nawet nie wiecie o jej istnieniu, a przeciez takie wielkie fanki z was....ale to nie jest forum JD tylko Barnesa :)

Prosze mi wskazac kiedy wolno nam sie zainteresowac dana osoba??? kiedy jego/jej filmografia bedzie tak dluga jak np Pacino, moze wystarczy sp. Ledgera???? no kiedy?? wiadomo ze zainteresowanie tym aktorem wzrosnie po OzN to proste jak 2+2 to jest jego pierwszy film gdzie gra glowna role a nie epizod tym filmem zdobedzie/zdobyl miedzynarodowa slawe, gratuluje tej tworczej jasnowidzacej osobie tematu "o oslinionych nastolatkach" nikt by na to nie wpadl ze tak sie stanie naprawde oswiecila nas WOW DZIEKUJE!.....my polacy mozemy znac go tylko i wylacznie z hitow kinowych poniewaz na inne filmy nie ma zapotrzebowania (smutne ). Przeciez Ben jest takze aktorem teatralnym, w naszym kraju nikt nie wystawia sztuk w jezyku angielskim ani nie angazuje sie aktorow obcojezycznych dlaczego?? odpowiedz jest prosta po
1. brak zapotrzebowania i po 2. polski analfabetyzm ( przepraszam nie obrazajac nikogo ale tak jest) jezeli chodzi o jezyki obce o czym swiadczy zapotrzebowanie i popyt na tzw dubbing bo juz angielskiego sie nauczyc nie moznana/nie chce. Pewnie lepiej krytykowac!!! i sie nasmiewac!!, schowajcie do kieszeni swoje zalosne zapatrywania i ciagle oceny,kazdy moze kochac kogo chce, lubic kogo chce, oceiac jak chce nawet w dac 100/10 i nic wam do tego, krytykowac jest latwo ale zeby moc krytykowac trzeba samemu byc idealnym, zalecam troche wiecej luzu mniej przesiadywania przed komputerem wiecej zabawy na powietrzu ( np w nauke angielskiego)

Rozpisujac sie tak bardzo ( choc moglabym i wiecej bo to temat rzeka) zapwene zniechece kogokolwiek do czytania tego coz taki swiat:) zyjemy w wolnym kraju, chce jednak zwrocic sie z uprzejma prosba aby osoby probujace podjecia sie tego tematu nie byly wulgarne i chamskie nie mieszkamy w "dzungli" a w cywilizowanym kraju ( mam nadzieje:D) prosze tez nie wyskakiwac z "oklepanymi" tekstami typu .." ta i mowi to osoba ktora ocenia pana X na 10 lub film na 9 " albo "naucz sie interpunkcji" itp gdy pisze nie zastanawiam sie nad tym czy przecinek ma byc tutaj czy tam najwazniejszy jest przekaz komunikatu a ten jest wystarczajaco czytelny.
Zycze dobrej nocy jak i dnia do napisana ( byc moze)
Pozdrawiam Carolle

Carolle

Jak to wcześniej mówiłam "oślinione nastolatki", chcą dla niego jak najlepiej(NIE z powodu jego gry, ale wyglądu) a w rzeczywistości mu szkodzą. Podbijają mu ocenę. Do tego jeszcze daleko, ale teoretycznie zakładając, trafi do TOP100 i co? No właśnie zaczną wstawiać mu jedynki, mimo że nie widzieli z nim żadnego filmu, filmweb, jest bardzo specyficzny i przewidywalny. Przeważają tu dwie opozycje, "oślinionych nastolatek" i "starych weteranów" dlatego wiem, nie byłam zbyt twórcza zakładając ten temat, nie przewidywałam nic, po prostu stwierdziłam fakt. To był też swego rodzaju apel, by swą burzę hormonów rozładowywać w jednym temacie a nie w kilkunastu, bo nie zabronię egzystencji tym dziewczynom na filmwebie, wręcz przeciwnie niech sobie będą, ale nich nie przesadzają z zaśmiecaniem forów- bo właśnie o to mi chodzi... Nie wiem czy to akurat ten portal, ale na wp.pl, rozsądnie umieścili dwie rodzaje ocen: aparycję, oraz grę, tu myślę, że by się to sprawdziło. Każdy ma prawo lubić sobie kogo chce, mają do tego prawo, czy to za wygląd, czy nie, wolny kraj, proszę bardzo, ale trochę dystansu, ludzie...

Carolle

Podzielam opinię całkowicie. Ja tam się ślinię, ale po cichu i jakoś nikomu nie szkodzę xD
Mnie też boli mnie kwestia angielskiego, jak mam iść na dubbingowany film, to jeśli nie jest on kreskówką, to mi całą chęć oglądania odbiera x( Wolę czytać napisy.
I przeczytałam całego posta ;D

użytkownik usunięty
Carolle

o boze, ales sie uwziela... tak tylko wspomnialam o tym deppie, nie mialam nic zlego na mysli, a co do tego czy on jest zadowolony z tego ze nie moze wyjsc z domu zeby nie wlokl sie za nim korowod dziewczynek to mialabym watpliwosci (mysle ze nie bez powodu ma taki image jaki ma.) ale nie o deppie jest ten watek wiec zostawmy go w spokoju.
co do bycia super fanka ktora wytyka innym ze zachwycaja sie tylko wygladem to nic z tych rzeczy, nie uwazam sie za mega fanke ani deppa ani nikogo innego, nie kupuje reedycji dvd, nie slyszalam o zadnym wydaniu edwarda nozycorekiego w metalowym pudelku ze zdjeciami w srodku i mam w glebokim powazaniu jesli sie takowe pojawilo. bardzo sie ciesze ze takie posiadasz, bardzo sie ciesze ze jestes taka wielka fanka, i badz sobie nia dalej, ale to nie upowaznia Cie do krytykowania innych ani wywyzszania sie.
i owszem, nie zaprzeczam ze czesto lubie jakiegos aktora takze za wyglad (choc nie zawsze) ale nie pisze o tym w kazdym watku jaki mi sie pod klawiature nawinie i zgadzam sie z autorka tematu ze troche panienki przesadzacie. chociaz notabene to wlasnie ja was probowalam usprawiedliwic ze macie prawo do tego jako ze chlopcy tez sie czesto slinia na widok aktorek, na plakacie Kochanic Krola pisze "pojedynek dwoch najseksowniejszych aktorek Hollywood" (juz widze jakby cos takiego napisali o facetach, szczegolnie na plakacie filmu kostiumowego, nikt by na to nie poszedl), ale jednak rzeczywiscie chlopcy jakos sie w watkach na filmwebie AZ TAK nie slinia..
a po co tu jeszcze angielski wpychac to naprawde nie wiem. ja akurat angielski studiuje, ale nie uwazam zeby dubbing byl zla rzecza, posluchajta sobie jakie cuda np wlosi z nim robia.. polski jezyk jest piekny i dopoki sa tez wersje z napisami to nie widze problemu

No racja, nikomu nie zabraniam się "ślinić", bo ja, szczerze powiedziawszy, też to robię. Wystarczy wejść na mojego bloga i zobaczyć ostatni temat: "Ranking WYGLĄDU postaci płci brzydkiej z anime" Nie jest to może o prawdziwych ludziach, ale nie zmienia to faktu, że jest to temat tylko i wyłącznie o aparycji. NIGDY nie wlazłam na jakieś forum i nie zaczęłam zakładać tematów typu: (przepraszam Matildo^^) "Mega ciacho!" "Jaki on słodki, piękny" blah, blah , blah. To prawie jak spam, zwykłe zaśmiecanie. Swoje hormony rozładowuję na prywatnym blogu, a nie na publicznych forach.

Delianne

Delianne ciesze sie ze zrozumialas o co mi chodzi :) a jak ktos ma potrzebe pisania jaki ktos piekny niech pisze nie musisz tego czytac nie ?:) przyznasz chyba lepiej niech pisza ze ktos jest piekny,przystojny niz ze jest brzydki i w ogole jakies epitety padaja. Mysle ze temat mozna uznac za zamkniety:)
pozdrawiam i wspanialego weekendu zycze wszystkim!

"o boze, ales sie uwziela... " ja sie nie uwzielam to chyba wy:D

"a co do tego czy on jest zadowolony z tego ze nie moze wyjsc z domu zeby nie wlokl sie za nim korowod dziewczynek" = CENA SLAWY! a poza tym watpie zeby tak bylo bez przesady.

"co do bycia super fanka ktora wytyka innym ze zachwycaja sie tylko wygladem " bycie mega fanka a miec pasje, byc kolekcjonerem to dwie rozne rzeczy ktore moga sie laczyc a nie musza

"krytykowania innych ani wywyzszania sie" wyrazam swoja opinie wolny kraj, wywyzszam phi gdzie niby ehh myslalam ze komunikat byl czytelny widac nie dla wszystkich odbior jest oczywisty.

"nie zaprzeczam ze czesto lubie jakiegos aktora takze za wyglad (choc nie zawsze) ale nie pisze o tym w kazdym watku jaki mi sie pod klawiature nawinie" powinnas sie cieszyc jedna osoba mniej na swiecie= mniej "idiotycznych postow" jak ktos ma potrzebe napisania nawet 100 postow o tej samej tematyce to niech pisze mnie to nie przeszkadza WOLNY KRAJ od tego jest forum.

"posluchajta sobie jakie cuda np wlosi z nim robia.. " mieszkamy w polsce nie???

"polski jezyk jest piekny i dopoki sa tez wersje z napisami to nie widze problemu" owszem polski jest piekny ale to nie ma nic wspolnego z jakoscia dubbingu poza tym wlasnie ze jest problem bo Ksiaze KAspian jest tylko wyjatkiem gdzie dostepne sa kopie z napisami i to kilka (15? o ile sie nie myle na caly kraj) przy innych produkcjach mamy byc albo nie byc czyli isc sie meczyc z dubbingiem lub czekac na dvd....

nie odbierz tej odpowiedzi (znowu)jako wywyzszania sie po prostu staram sie odpowiedziec na kazda twoja uwage/argument?! (sama nie wiem po co bo znow pewnie nie zrozumiesz o co mi chodzi:D)))
troche wiecej tolerancji naprawde i luzu a wszystkim bedzie sie zylo lepiej dla kazdego przeciez jest miejsce nawet dla osob wypisujacych rzeczy typu "mega hunk ciacho" pozdrawiam autorke tematu!!!!:)

użytkownik usunięty
Carolle

'"posluchajta sobie jakie cuda np wlosi z nim robia.. " mieszkamy w polsce nie???'
gratuluje adekwatnych argumentow, naprawde.

"sama nie wiem po co bo znow pewnie nie zrozumiesz o co mi chodzi:D"
rzeczywiscie ciezko mi wejsc w twoj dziwny tok rozumowania szczegolnie ze to ja w pierwszym poscie napisalam ze piszcie sobie w sumie te posty bo skoro chlopcy sie slinia i nikt nie robi z tego halo to czemu i nie dziewczyny.. zycze nauczenia sie czytania ze zrozumieniem.
bez odbioru bo ludzie jeszcze nie zauwaza roznicy.. ;/

przyganial kociol garnkowi a sam smoli.....

"posluchajta sobie jakie cuda np wlosi z nim robia.. " mieszkamy w polsce nie???'
gratuluje adekwatnych argumentow, naprawde."

chodzilo mi ze mieszkam w polsce i interesuje mnie co robia z dubbingiem w polsce a nie we wloszech czy gdzie indziej tam to moga dubbingowac film nawet 5 letnie dzieci guzik mnie to .... czy to nie jest argument??!!

"sama nie wiem po co bo znow pewnie nie zrozumiesz o co mi chodzi:D"
rzeczywiscie ciezko mi wejsc w twoj dziwny tok rozumowania

ze niby inny niz twoj to zaraz dziwny hmmm tak to sie nazywa POLSKA TOLERANCJA! brawo!!!!!!! wiec na koniec tej jalowej dyskusji choc juz ja wlasciwie zakonczylam w poprzednim poscie no ale zostalo to ale... ujme to w kilku slowach

nie jestem fanka/mega fanka itp kino to moja pasja patrze na to troche inaczej, co chcialam powiedziec ( a nie zostalo odpowiednio zrozumiane no to juz nie moja wina) to to ze forum od tego jest zeby sie wypowiadac i miejsce tutaj znajdzie kazdy i kazda jego wypowiedz czy zaczyna sie ona od slow " boze jaki on boski" czy " inteligentny ,utalentowany wszechstronny aktor" prosciej juz sie chyba nie da.

na koniec co do zdanka ponizej pozwol ze tego juz nie skomentuje...

zycze nauczenia sie czytania ze zrozumieniem.
bez odbioru bo ludzie jeszcze nie zauwaza roznicy.. ;/

Mowi sie ze POLSKA to tolerancyjny kraj ja pytam tylko w ktorym miejscu.....

Pozdrawiam Carolle

Delianne

Ben Barnes jest świetnym aktorem.Idealnie odegrał rolę Kaspiana i na dodatek jest bardzo przystojny.Oglądając "Opowieści z Narnii:Książe Kaspian" nie mogłam wyjść z podziwu dla jego gry aktorskiej.Nie wielu jest ludzi, którzy w tak dobry sposób poradzą sobie w każdej roli tak jak robi to Ben.:)

Flowingtears

A ile z filmów z niem oglądałaś?^^ Bo wnioskując z twojego ostatniego zdania to kilka i to całkiem od siebie różnychxD

Flowingtears

no własnie zaczynają się oślinione nastolatki;/

LaraNotsil

A niech tam sie zakochują. I tak za miesiąc juz o nim zapomną i zostaną przy nim tylko prawdziwe fanki ^^

Loona_

ten koleś zagrał w kilku filmach....trudno mowic tutaj o prawdziwych fanach....

LaraNotsil

Wcale nie... Skandar tez zagrał w kilku filmach ale ja uwazam sie za Jego prawdziwą fankę...

Loona_

zagrał jeszcze w 3 filmach w tym w jednym troszke wiekszy epizod niz w reszcie;d wiec jak mozna stwierdzic, ze ktos jest swietnym aktorem po jednej roli?? zanim zostalam fanem ala pacino, edwarda nortona, johnnego deppa, roberta de niro...... to zobaczylam wiecej filmow niz jeden i nie byly to epizody...czy skrawki tylko role. wiec daje sobie reke uciac ze jestes fanem jego urody a nie talentu;)

Loona_

po jednym filmie nikt nie zostaje niczyim fanem ani w muzyce ani w filmie czy malarstwie.....zawsze musimy zobaczyc wiecej niz jedna rzecz zeby kogos moc podziwiac. Jesteś zapewne młodziutka i bardzo fajnie, że nie wypisujesz jaki to on piekny a jak sie usmiecha czy jaki on madry, ale oceniasz go poprzez pryzmat filmu. Chwała Ci za to!!!!! Moim zdaniem jesteś zauroczona nim:) a po obejrzeniu kilku filmów z nim daje głowę, ze zostaniesz prawdziwą fanką:) Pozdrawiam Cie serdecznie:)