Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

On jest sweet!! Aż nie mogę przestać na NIEGO patrzeć. Jest taki słodziutki!! Zyskał super sławę dzięki roli w Opowieściach z Narnii. Ciekawe jak będzie wyglądał w następnej części!!!!! xD

Wydr_

xdd nom boski był facet :D czekam na następną czesc

Violettelle

Kiedy go zobaczyłam wiedziałam już że pasuje do tej roli. chociaż Kaspian w książce był dużo młodszy i miał blond włoski ;]

Wydr_

a blondzie tez by był boski ;D

Violettelle

Po obejrzeniu tego filmu stwierdziłam,że on nie wiele się tam nagrał. On po prostu miał łdnie wyglądać.
MOże w "Portrecie Doriana Greya" popisze się wreszcie. Wiemy bowiem ,że grał w Hitory Boys Dunkana a to nie łatwa rola, zresztą widziałam fragmenty i był w tej roli wspaniały. W Bigga than Ben też mi sie podobał.

owieczka

kogo to obchodzi:PP (zarcik:) aleee on mi sie podooooba...:D juz wariuje xD

Wydr_

O kurcze!!Nie dość ,ze sexy,to jeszcze zapowiada się chyba na dobrego aktora,Jeśli jego kariera się będzie pomyślnie rozwijała ,to daleko zajdzie!życzę mu tego,jest piękny i zdolny.

Wydr_

facet ma urodę godną miana księcia.....ale powiedziałam. no cóż co zrobić jak komuś sie ktoś podoba to często dostaje fioła...

dorus97_97

zgadzam się z moją przedmówczynią... i z uroda Bena i z tym "fiołem" :P Ale trzeba mu przyznać, ze w porównaniu z innymi "młodymi aktorami" jest niezwykle utalentowany. Według mnie gra bardzo przykonująco.

Wydr_

zgadzam się - bardzo przekonywująco...on chyba ma ten dar przekonywania...pewnie nie tylko w grze aktorskiej...heh :D:)

dorus97_97

tak zgadzam się. na początku spodobała mi się jego fryzura. Jak Orlando Blooma i Johnny'ego Deppa (też moich ulubionych)

Wydr_

ja Orlanda nie lubię ale Johnny'ego????!!!!!....TAK!!!!!dla mnie on i Ben to najfajniejsi mężczyźni na świecie....i uroda i charakter...poczucie humoru (dla mnie niezbędna cecha) no i inteligencja (również niezbędna)...pozdro dla wszystkich fanek Bena i Johnny'ego (nie muszą lubić ich obojga mogą jednego...ale jak 2 to też fajnie...)

Wydr_

Dla mnie to On jest najpiękniejszym,najcudowniejszym,najwspanialszym,nasłodszym,najśliczniejszym i wogóle naj,naj,naj facetem na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM GO NAD ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)))):)))))

Ania17

dla mnie też. miło, że ktoś ma zbliżone poglądy ;). dla mnie jest całym życiem

Ania17

Aniuuuu
Spokojnie :)

<blablabla[za krótki xD]>

Nikczemna

podpisuje się pod postem Ani ;) ;** ;)

Pati_Peace

Jak tyle dziewczyn jest zakochanych w Benie w samej Polsce,to wyobraźcie sobie,jak jest na świecie:D Ale Ben jest tego wart(brakuje mi tej emoty:P)

Anua

o emotka faktycznie by się tu przydała.

Wydr_

A ja myślałam, że jestem orginalna ; ]
1) Ben Barnes
2) Johhny Depp
3) Keanu Reeves

pontianak

HeHe każdy jest oryginalny ^^ Też uważam,że Ben jest super... :D I jeszcze Will !!! <serce> :**

AliceVampir

Widzę,że coraz więcej fanek Benowi przybywa;)
Zainteresowane tym aktorem,zapraszam na mojego blooga:
www.sweetprincebenbarnes.bloog.pl ;)

Anua

No przybywa,przybywa xD Jest słodki i wogóle ;**

użytkownik usunięty
Wydr_

Tak Ben to ósmy cud świata! Pytasz jak będzie wyglądał w następnej części??
Na pewno tak samo super słodko jak w "Księciu Kaspianie". A może nawet jeszcze bardziej... Pozdrawiam Kingaa98!!

Pewnie tak. Skoro wyglądał super super w "Księciu Kaspianie" to w 3 części powinien wyglądać jeszcze lepiej.

Wydr_

Na pewno będzie jeszcze ładniejszy niż w pierwszej części :)