On jest sweet!! Aż nie mogę przestać na NIEGO patrzeć. Jest taki słodziutki!! Zyskał super sławę dzięki roli w Opowieściach z Narnii. Ciekawe jak będzie wyglądał w następnej części!!!!! xD
Kiedy go zobaczyłam wiedziałam już że pasuje do tej roli. chociaż Kaspian w książce był dużo młodszy i miał blond włoski ;]
Po obejrzeniu tego filmu stwierdziłam,że on nie wiele się tam nagrał. On po prostu miał łdnie wyglądać.
MOże w "Portrecie Doriana Greya" popisze się wreszcie. Wiemy bowiem ,że grał w Hitory Boys Dunkana a to nie łatwa rola, zresztą widziałam fragmenty i był w tej roli wspaniały. W Bigga than Ben też mi sie podobał.
O kurcze!!Nie dość ,ze sexy,to jeszcze zapowiada się chyba na dobrego aktora,Jeśli jego kariera się będzie pomyślnie rozwijała ,to daleko zajdzie!życzę mu tego,jest piękny i zdolny.
facet ma urodę godną miana księcia.....ale powiedziałam. no cóż co zrobić jak komuś sie ktoś podoba to często dostaje fioła...
zgadzam się z moją przedmówczynią... i z uroda Bena i z tym "fiołem" :P Ale trzeba mu przyznać, ze w porównaniu z innymi "młodymi aktorami" jest niezwykle utalentowany. Według mnie gra bardzo przykonująco.
zgadzam się - bardzo przekonywująco...on chyba ma ten dar przekonywania...pewnie nie tylko w grze aktorskiej...heh :D:)
tak zgadzam się. na początku spodobała mi się jego fryzura. Jak Orlando Blooma i Johnny'ego Deppa (też moich ulubionych)
ja Orlanda nie lubię ale Johnny'ego????!!!!!....TAK!!!!!dla mnie on i Ben to najfajniejsi mężczyźni na świecie....i uroda i charakter...poczucie humoru (dla mnie niezbędna cecha) no i inteligencja (również niezbędna)...pozdro dla wszystkich fanek Bena i Johnny'ego (nie muszą lubić ich obojga mogą jednego...ale jak 2 to też fajnie...)
Dla mnie to On jest najpiękniejszym,najcudowniejszym,najwspanialszym,nasłodszym,najśliczniejszym i wogóle naj,naj,naj facetem na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM GO NAD ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)))):)))))
Jak tyle dziewczyn jest zakochanych w Benie w samej Polsce,to wyobraźcie sobie,jak jest na świecie:D Ale Ben jest tego wart(brakuje mi tej emoty:P)
Widzę,że coraz więcej fanek Benowi przybywa;)
Zainteresowane tym aktorem,zapraszam na mojego blooga:
www.sweetprincebenbarnes.bloog.pl ;)
Tak Ben to ósmy cud świata! Pytasz jak będzie wyglądał w następnej części??
Na pewno tak samo super słodko jak w "Księciu Kaspianie". A może nawet jeszcze bardziej... Pozdrawiam Kingaa98!!
Pewnie tak. Skoro wyglądał super super w "Księciu Kaspianie" to w 3 części powinien wyglądać jeszcze lepiej.