Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Wszystkiego najlepszego.!!! :*** Oscara. ;p

marta__7

STo lat sto lat niech żyje żyje nam :)

<ZAAKRotki>

marta11654

Happy birthday, Ben! Obyś nam żył 100 lat i otrzymał wiele wspaniałych ról we filmach!

Julia_20

Oby żył wiecznie i cieszył wszystkie pokolenia :D
Życzę mu sławy większej od Johnnego Deppa i Brada Pita! Niech każdy człowieczek na Ziemi wie kto to jest Ben Barnes!
A przede wszystkim to mu życzę szczęścia (we wszystkim)i tego, żeby mnie nigdy nie spotkał (bo bym go zacałowała na śmierć)...
No i spełnienia jego wszystkich marzeń, nawet tych najskrytszych...

Sayona

Podpisuję się pod wypowiedzią Saynony:) lepiej bym tego w słowa nie ujęła:)
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, Ben!!!!!!!!!!!

Sayona

Dołączam się :P Żeby nigdy nie spotkał takiej fanki jak ja, bo by go uwięziła w złotej klatce...
I życzę mu, żeby mu sława nie uderzyła do głowy. By był zawsze takim słodkim miłym Benkiem :)

Lady_Gothic

Ja także dołączam się do życzeń, pięknie je napisałyście :D Wszystkiego najlepszego Ben !!!!!! :)

Ann129

a ja dzisiaj się dołączę ^^

Życzę Benowi wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego i najcudowniejszego. Żeby miał swojego klona, którego bym poznała, i z którym bym była xD Albo żeby z nim samym, ale to mało prawdopodobne :D

Nikczemna

Tak... Szkoda, że nie ma takiego pięknego sklepu o nazwie "Ben Barnes dla wszystkich" i tam można sobie kopić jego klona... Ale on pewnie nie da się sklonować... Szkoda... Kupiła bym nawet jakbym musiała wydać wszystkie moje oszczędności i jeszcze wziąć pożyczkę w banku...
Tylko należy dodać, że on jest bezcenny...

Sayona

Wszystkiego najlepszego dużo wspaniałych i oskarowych ról żeby sława nie uderzyła Ci do głowy i żebyś poznał fajną dziewczynę podobną do mnie xD

Sayona

hehehehe pewnie mnie nie byłoby stać na klona, ale być może za żywego nie trzeba płacić wystarczy sie postarać.... ehhh moze w innym życiu

owieczka

jak sie oryginal nie trafi, wlamiemy sie do "kloniarnii" he he i pozyczymy na wieczne nie oddnaie he he :d

Carolle

hmm wystarczy pojechać do niego, wyrwać parę włosów i już mamy kod DNA, teraz tylko włamać sie do labolatorium, "kopiuj, wklej" i voila!

a ja bym chyba nie chciała zeby miał dziewczynę podobną do mnie, bo bym się zadręczała że miałabym u niego szanse i nie wykorzystałam tego ^^

Nikczemna

no wiesz... byłoby pocieszenie że takiemu przystojniakowi podobają się dziewczyny podobne do Ciebie :D

kiara_94

Z aktorek jakie wymienił to raczej podobają mu się szczupłe szatynki, noi te które wymienił np. Natalie Portmann są naprawdę inteligentne i z klasą.

owieczka

a w jakim wywiadzie on powiedział że podoba mu sie Natalie Portman ?

kiara_94

oo, dobry wybór.

Szatynka - tak. Czy szczupła - możliwe ^^, zazwyczaj chodzę na czarno, a to podobno wyszczupla xD

Nikczemna

szczupłe szatynki ooo tak zgadzam się ^^ jeszcze tylko ciekawe jaki wzrost mu odpowiada ;p
wydaje mi sie że z jednego wywiadu mozna było wywnioskowac ze jeszcze Demi Moore i Katie Holmes są w jego typie
a Scarlett Johansson i siostry Olsen troche mniej ;p tak mi sie przynajmniej wydaje...

jillian

jillian- mnie się też tak wydaje, to było w wywiadzie z PREMIERE o ile pamiętam.

owieczka

:) owieczko -a gdzie było to o Natalie Portman i jak dokładnie brzmiały słowa Bena? bo wiadomo może jeszcze Natalie zostanie obsadzona w roli córki Ramandu -żony Kaspiana jeśli mu sie tak bardzo podoba ;p xP

marta__7

sorry że tak późno się dołączę ale również benowi wszystkiego najpepszego!!!!!życzę mu oscara i to niejednego......

dorus97_97

:) owieczko -a gdzie było to o Natalie Portman i jak dokładnie brzmiały słowa Bena? bo wiadomo może jeszcze Natalie zostanie obsadzona w roli córki Ramandu -żony Kaspiana jeśli mu sie tak bardzo podoba ;p xP

marta__7

Sorry,że tak późno,ale w dzien urodzin Bena nie byłam jeszcze zalogowana na filmwebie.No ale jak już jestem to życzę naszemu Beniowi wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń,właśnie nie jednoego Oskara i innych,no wszystkiego,wszystkiego,wszystkiego!I żebyś wiedział,że kocham Cię najbardziej na świecie!!!!!!!!!!!