Widziałyście, moje drogie, jak go urządzili w Easy Virtue? Te jego piękne włosy! Co oni z nimi zrobili?!
Kto nie widział: http://benbarnesonline.net/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=5&pos=1
co zrobili ? no troche go krowa lizneli:DDD moze leciutko podcieli to wsio najwazniejsze ze prywatnie takich nie nosi choc nie wyglada zle, poza tym ten film chyba dzieje sie w jakis tam okroeslonych czasach sadzac po strojach,samochodach,fryzurach, makijazu...itp
pozdrawiam
Przecież mussieli go tak ucharakteryzować na potrzeby filmu.Normalnie wygląda inaczej.Charakteryzacja może zdziałać cuda.W tym filmie jest w ogóle jakiś taki blady,jakby troche upudrowany.Po prostu nienaturalny.
W Hyrise miał króciutkie włosy i też fajnie wyglądał
A tak wyglądałby zupełnie bez włosów:
http://img368.imageshack.us/img368/9392/benbaldnv0.jpg
Ale spokojnie to tylko fotomontaż :P
Włysinie też mu do twarzy.Ale najlepiej jednak w dłuższych włosach-jak w Kaspianie.Takie jest moje zdanie.Pozdrawiam!
A ja nie wiem ale jakoś tak okej wyglądał w Stardust chociaż też miał takie trochę przylizane włosy, w hyrise mogło być, ale w Kaspianie wygląda najlepiej :) Za to w Easy Virtue to normalnie jakby miał jakiś hełm zamiast tych pięęęknych włosów :/
Poza tym ten Hyrise nie był najgorszy, bo jak oglądałam nagranie na Youtube to piosenka nie najgorsza, ale tańczyć to oni na bank nie umieją :D
Nie weszli do Eurowizji, wzieli udział tylko w eliminacjach, ale ich występ okazał się totalną klapą. Sam Ben nie miło to wspomina i zawsze podreśla,że następnego dnia zrezygnował z HYRISE. Ktoś tam ich zwerbował, nagrali jedną piosenkę i na tym się skończyło.
ee tam nie przesadzacie? Nie wygląda źle i w krótkich włosach i w długich. Nawet w tych "przylizanych" nie jest mu źle. Ma swój urok.
Byleby tylko nie zrobił się na łyso... to by mu kompletnie nie pasowało.
Trudno.Aktor,aby dobrze wypaść musi się poddać charakteryzacji.Tak jest z Benem.Chociaż fajnie mu w dłuższych włosach,na potrzeby filmu musi się trochę oszpecić.Ale na co dzień ma prawdopodobnie dłuższe włoski i wyglada ok.
Noooo ja też tak sądzę :)) oczywiście fryzura robi swoje ale Ben jest jednym z tych niewielu aktorów którzy zawsze dobrze wyglądają, a Ben ma cudne rysy twarzy i to mu pomaga ;)) pozdrawiam was wszystkie!! :))
puszyste zaraz mi sie z cocolino skojarzylo ...aby byly mieciutkie i puszyste:D kazdy jak od fryzjera wychodzi wyglada bosko... mniej bosko jak sam uklada nawet jak jest fryzjerem:D
Dziewczyny - on do filmu włosy miał przedłużane i pewnie też przy okazji mu je zagęścili :-)Wklejałam kiedyś nawet linka do artykułu o tym.
oj co to za temat, kazdy przeciez wie, ze nic go nie jest w stanie zeszpecic!;P moglby tylko troszke przypakowac....:D:D:D
Ano...chudy jest taki, że podejrzewałam go juz o anoreksję. Ale jeszcze wszystko przed nim, wezmą go może do Batman cześć 35 i każa mu trochę poćwiczyć :P:P;)
hehe miejmy nadzieje;) (wyobrazcie sobie ze mialby takie cialo jak christian bale w batman:poczatek:D)
NO.Przygotowując się do roli Kaspiana chodził z Williamem na siłownie.(czytałam w gazecie;-))
A co do włosów jak śpiewał w Hyrise i miał krótkie włoski wyglądał fajnie no ale w Narnii w długich też wyglądał OK.
nic się nie stało super-mega strasznego!troszkę mu liznęli i tyle.....z resztą nie zapominajmy że fryzura to nie wszystko
P.S.jeszcze raz przepraszam że tak późno ale wiecie,dopiero co się dziś zarejestrowałam.....
Ja o siłowni też czytałam. W metrze (niech żyją krakowskie brukowce!) Ale macie rację , najładniej wyglądał jako Kaspian, z długimi włosami.. ach... wzdycham za nim prawie tak często, jak za Williamem Moseley'em...