Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Widziałyście, moje drogie, jak go urządzili w Easy Virtue? Te jego piękne włosy! Co oni z nimi zrobili?!

Kto nie widział: http://benbarnesonline.net/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=5&pos=1

kara76

co zrobili ? no troche go krowa lizneli:DDD moze leciutko podcieli to wsio najwazniejsze ze prywatnie takich nie nosi choc nie wyglada zle, poza tym ten film chyba dzieje sie w jakis tam okroeslonych czasach sadzac po strojach,samochodach,fryzurach, makijazu...itp
pozdrawiam

Carolle

Przecież mussieli go tak ucharakteryzować na potrzeby filmu.Normalnie wygląda inaczej.Charakteryzacja może zdziałać cuda.W tym filmie jest w ogóle jakiś taki blady,jakby troche upudrowany.Po prostu nienaturalny.

kara76

OMG! Straszne wole sexy Kaspiana xD ...Tam przynajmniej męskow yglądał

Apotamkin

W długich włosach wyglądał lepiej ale teraz nie jest aż tak źle
P.S. Pozdro dla fanek Bena

kara76

W Hyrise miał króciutkie włosy i też fajnie wyglądał
A tak wyglądałby zupełnie bez włosów:
http://img368.imageshack.us/img368/9392/benbaldnv0.jpg

Ale spokojnie to tylko fotomontaż :P

owieczka

Włysinie też mu do twarzy.Ale najlepiej jednak w dłuższych włosach-jak w Kaspianie.Takie jest moje zdanie.Pozdrawiam!

kasiamaciek0109

mnie najmniej sie podobal ( czy to mozliwe:D) w Stardust w hyrise wygladal calkiem super:D:D

Carolle

A ja nie wiem ale jakoś tak okej wyglądał w Stardust chociaż też miał takie trochę przylizane włosy, w hyrise mogło być, ale w Kaspianie wygląda najlepiej :) Za to w Easy Virtue to normalnie jakby miał jakiś hełm zamiast tych pięęęknych włosów :/

kara76

Poza tym ten Hyrise nie był najgorszy, bo jak oglądałam nagranie na Youtube to piosenka nie najgorsza, ale tańczyć to oni na bank nie umieją :D

kara76

piosenka była nawet fajna, a tak a propos to które miejsce zajęli na Eurowizji ?

kiara_94

Nie weszli do Eurowizji, wzieli udział tylko w eliminacjach, ale ich występ okazał się totalną klapą. Sam Ben nie miło to wspomina i zawsze podreśla,że następnego dnia zrezygnował z HYRISE. Ktoś tam ich zwerbował, nagrali jedną piosenkę i na tym się skończyło.

owieczka

Takie ciasteczko tak zeszpecić!!! Ale włoski odrosną!!! Pewnie to tylko peruka:*::*

Alexandra1986

ee tam nie przesadzacie? Nie wygląda źle i w krótkich włosach i w długich. Nawet w tych "przylizanych" nie jest mu źle. Ma swój urok.

Byleby tylko nie zrobił się na łyso... to by mu kompletnie nie pasowało.

Venea

Trudno.Aktor,aby dobrze wypaść musi się poddać charakteryzacji.Tak jest z Benem.Chociaż fajnie mu w dłuższych włosach,na potrzeby filmu musi się trochę oszpecić.Ale na co dzień ma prawdopodobnie dłuższe włoski i wyglada ok.

kasiamaciek0109

Noooo ja też tak sądzę :)) oczywiście fryzura robi swoje ale Ben jest jednym z tych niewielu aktorów którzy zawsze dobrze wyglądają, a Ben ma cudne rysy twarzy i to mu pomaga ;)) pozdrawiam was wszystkie!! :))

mysiazjankowic

Co nie zmienia faktu, ze w długich a'la Kaspian zdecydowanie mu najlepiej :P

AnaMaria

Do Kaspiana Ben miał podobno włosy specjalnie stylizowane itp.Ale wyglądał ślicznie.;-)

kasiamaciek0109

wydaje się, że były bardziej gęstsze i puszyste :)))

kiara_94

puszyste zaraz mi sie z cocolino skojarzylo ...aby byly mieciutkie i puszyste:D kazdy jak od fryzjera wychodzi wyglada bosko... mniej bosko jak sam uklada nawet jak jest fryzjerem:D

Carolle

Dziewczyny - on do filmu włosy miał przedłużane i pewnie też przy okazji mu je zagęścili :-)Wklejałam kiedyś nawet linka do artykułu o tym.

kara76

On w każdych włosach wygląda ślicznie :)

Ewi

najlepiej wygląda z dwudniowym zarostem :)

owieczka

oj co to za temat, kazdy przeciez wie, ze nic go nie jest w stanie zeszpecic!;P moglby tylko troszke przypakowac....:D:D:D

Loolly

Ano...chudy jest taki, że podejrzewałam go juz o anoreksję. Ale jeszcze wszystko przed nim, wezmą go może do Batman cześć 35 i każa mu trochę poćwiczyć :P:P;)

owieczka

hehe miejmy nadzieje;) (wyobrazcie sobie ze mialby takie cialo jak christian bale w batman:poczatek:D)

Loolly

NO.Przygotowując się do roli Kaspiana chodził z Williamem na siłownie.(czytałam w gazecie;-))
A co do włosów jak śpiewał w Hyrise i miał krótkie włoski wyglądał fajnie no ale w Narnii w długich też wyglądał OK.

kara76

nic się nie stało super-mega strasznego!troszkę mu liznęli i tyle.....z resztą nie zapominajmy że fryzura to nie wszystko

P.S.jeszcze raz przepraszam że tak późno ale wiecie,dopiero co się dziś zarejestrowałam.....

dorus97_97

Nie masz za co przepraszać.

Pati_Peace

Ja o siłowni też czytałam. W metrze (niech żyją krakowskie brukowce!) Ale macie rację , najładniej wyglądał jako Kaspian, z długimi włosami.. ach... wzdycham za nim prawie tak często, jak za Williamem Moseley'em...

kara76

ja jednak częściej za Benem.....no ale co zrobić Will też jest sympatyczny....

dorus97_97

A ja tak może porówno.

kara76

No wiecie dla mnie to Ben zawsze wygląda rewelacyjnie,bo tak to już jest w miłości.Ale ja też osobiście wolę w dłuższych włosach jak Kaspian;)