Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Pasowałby na Patcha z "Szeptem" :) Chciałabym go zobaczyć w tej roli :)))

Kitty_AMM

Mimo iż uwielbiam "Szeptem", nie chciałabym go jako Patcha. Patch został przedstawiony jako nastolatek, a Ben ma już 30-stke na karku, więc nie przyjąłby takiej roli. Poza tym nie wiadomo czy sprostałby odtworzyć tą niesamowitą postać: cięte riposty, spojrzenia posyłane Norze i chemię między nimi. Jak dla mnie do tej roli pasowałby Logan Lerman. Ale to tylko moje zdanie ;))

JadeBarrett

Weź nie żartuj Logan ?! No tak on na pewno potrafił by dawać cięte riposty xDD Ten chłopak to już wgl by się nie nadawał ^^ Ben może nie jest taki bardzo młody, ale myślę, że chociaż wyglądem by pasował i te spojrzenia nie były by problemem z takimi oczami jak jego by pasował, a ten cały Logan to wygląda jak dzieciak . ;d

teenspirit.

Wiecie co, mi obydwoje nie pasują do roli Patcha. Logan wygląda za dziecinnie i grzecznie, a Ben jest za stary i brzydki ....

Kitty_AMM

ee tam.. ten Logan tez nie był by zły tylko Ben'a oczy na pewno bardziej pasują do Patcha
bo miał ciemne.. co nie?
(juz mi sie myli z serią Nieśmiertelni z Damenem, bo mam problem z wypożyczaniem i raz Śmiertelnych a raz Szeptem czytam,) tzn.: z cyklu Szeptem została mi tylko Cisza a z Nieśmiertelnych czytam 3 cz.

a ja nie wiem kto by się nadawał do tej roli, jakoś tak nie myślałam, ale wiem, ż ete ksiązki mają zaje.biste okładki szczególnie Hush, Hush ; D

James Porto - brawa dla tego pana (:

Kitty_AMM

NIE MA MOWY! Tylko nie Ben w roli Patcha! Kocham Bena i kocham Patcha, ale on zupełnie nie pasuje mi do tej roli... Patch miał 17 czy 18 lat, a Ben ma ponad 30... No i Benowi jest ślicznie w dłuższych włosach, a Patch miał krótkie.

r_rosemarie

jak go zobaczyłam w "Dorianie Grey'u" to byłam przekonana, że ma nie więcej niż 22 lata - dlatego tak mi pasuje do Patcha, bo jest cholernie przystojny i nie potrzebuje specjalnej charakteryzacji na niego - no i nie wygląda na swój wiek. no ale to moja opinia :)

Kitty_AMM

a mnie się wydaje, że on nie pasuje do roli takiego złego... że nie będzie tak fajnie strzelał ripostami i w ogóle.

r_rosemarie

Patch mial chyba z 200 lat ale nie pamietam dokladnie haha

Kitty_AMM

mi tez się zdaje, ze nie pasuje do tego ani Ben, ani Logan.
Patch mi się zawsze kojarzył z aktorem grającym Damona w ''Pamiętnikach Wampirów'' tzn. z Ianem.
idealny jest po prostu, ale myślę, że druga taka popularna seria to byłoby za dużo. wtedy, byłby dosłownie wszędzie ;p

filmowelove

To może Ezra Miller w roli Patcha?

kurdemol

ble.

Kitty_AMM

Ben Barnes niestety :( jest za stary na taką rolę ,ale pasowałby myślę że Tyler Blackburn-wygląda jak młodszy brat Bena. Jest starszy niż się mogłoby wydawać ,ale na nastolatka się nadaję nadal.

jestem_super

słodkie kłamstewka <3 ;D

jestem_super

jak już o PPL mówimy, to Julian Morris grający Wrena byłby świetny, gdyby nie taki stary ;>
z odrobiną charakteryzacji uuu ;D

użytkownik usunięty
Kitty_AMM

Co do Benego Barnesa to był by idealnym Dymitrem z Akademii Wampirów. Patchem zaś zawsze będzie dla mnie Wade Poezyn. :3

Kitty_AMM

on jest moim Patchem

Kitty_AMM

Do roli Patcha najlepiej by mi pasował Mario Casas co wy na to ? :D

seoanaa

Hej :) Przeczytałam całą sagę ,,Szeptem" i moim zdaniem również nadawał by się na Patcha. Moim zdaniem Ben jest po prostu nieziemski *O* oraz również uważam że to on powinien zagrać Dymitra <3 :)