Hej. Ben kręcił ostatnio w Bostonie film "Valediction". Czy ktoś z tworzących tą stronę mógłby dodać? (Postać nazywa się Josh)
Prawdę mówiąc to nie wiem jak dodać filmy. Można tylko dodać/zmienić opis, ciekawostki itp.
No właśnie... (witam przy okazji,dawno mnie na filmwebie nie było-nic tu nie ma kurde jak widać).
Trzeba było by sprawdzić.Rozejrzę się.
O "Pożeganiu" coś tam wiem i dodam,że film jest obecnie w fazie post-produkcyjnej.
Tyle wiemy kochana ; ]
Ale szanowni adminowie tej strony mogliby dodać, a nie...
Owszem, nie boli. Ale tak sobie myślę, że po co ja mam dodawać, skoro może ktoś zbiera te magiczne punkciki i a nóż mu się przydadzą? :D
A tak poza tym, to obecnie kręci "Killing Bono". Ktoś doda? ^^
czasami są ludzie, którzy nie robią tego dla punktów. Punkty nagromadziły się bo człowiek dodaje rzeczy, którymi się interesuje, np. filmy, którymi się fascynuje bądź mu się bardzo spodobały albo z dodawania osób:D Często Ci ludzie przeklinają te punkty bo gdyby nie one to ludzie nie dodawaliby głupot, werzy nie akceptowaliby wszystkiego co dodali ich znajomi bądź oni sami lub nie odrzucaliby po kilkanaście razy dobrze dodanych kontr:D więc tak jak czytanie nie boli to dodawanie doprowadza do szewskiej pasji. Po za tym sam fakt, że podajesz informacje nie wystarcza bo musi być wiarygodne źródło. Filmweb stal się tak fenomenalnym portalem, że często imdb nie jest już wiarygodnym źródłem:D Więc dodaj film będzie mniej roboty niz przekazywaniu informacji.
Wiecie,na początku kiedy zauważyłam,że osoby współtworzące stronę o Benie nie dodają nowych informacji i nieuaktualniają starych chciałam do nich dołączyć, bo miałam i wiedzę i chęci. A na punktach mi nie zależy. Chciałam tylko żeby informacje były na czasie.
Nie mam problemu.
A regulamin czytałałam dawno,chciałam wiedzieć jak można współtowrzyć taką stronę.Zrobiłam co trzeba i nic.