Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Jestem zaskoczona, że on będzie Kaspianem w drugiej części Opowieści z Narnii.
Nie to, że brzydki, bo akurat nie o wygląd chodzi.
Kaspian był baaardzo młody. Czemu jakiegoś nastolatka do jego roli nie wzięli?

mary_sue

Jeśli to prawda, to też uważam że powinien zagrać ktoś młodszy, mam nadzieję że to chodzi o to że łatwiej faceta ucharakteryzować na chłopca niż odwrotnie :) bo np. mają w planach "Podróż Wędrowca do Świtu"...

mary_sue

Ech, myślę, że i tak jakoś przejdzie ten pomysł. Z resztą Piotr miał w książce 12 czy tam 11 lat i grał go osiemnastoletni Molosey. I wszyscy póki co żyjemy po obejrzeniu filmu, nie? :D

Amadis

Żeby tylko "żyjemy" :D Ja myślę że jesteśmy (w większości) zadowoleni (nawet bardzo) że Piotra grał William ;P

Christinka

Tak! Tak Tak! Christinka ma rację. jesteśmy baaardzo zadowoleni :)

Lynn_2

Hehe :P Dzięki :] No i zobaczymy co on na to ;) Tzn. jak się wywiąże ze swojego nowego obowiązku ;)

mary_sue

A ja Wam powiem dlaczego!! Ponieważ w następnej części ( podróż wędrowca do świtu) Kaspian jest troche straszy co prawda nie wiele ale żeni się z córką Ramandu i jakby to wygladało jakby dali 15 latka, i co potem? zmieniali by go? Dobrze ze on ma zagrac Kaspiana jest w sam raz ;)

mary_sue

Ale na zdjęciach z filmu wygląda jakoś... STARO

gepardzik

Bożee (plask w czoło)... bo w Narnii on stosunkowo JEST stary :) I tak uważam, że odmłodzili go jak się da najbardziej i mi wygląda na 22-23 lata :D