Ben Whishaw

Benjamin John Whishaw

7,8
25 630 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Whishaw

Nie wiecie może czy Ben kogoś ma? Czy może żyje sam?

Anika_6

Też chętnie bym się tego dowiedziała:) ale niestety, nigdzie nie jest o tym wspomniane...

Aerial53

W trakcie premiery filmu podobno nie miał, teraz niewiadomo. Broni swojej prywatonści.

psylocybek

ja czuje ze on jest gejem (przynajmniej mam taka nadzieje). niedługo rozpoczynam podroz w poszukiwaniu Bena i proszenia go o ręke.

Alan_aka_Piczon

Brawo! To jest jakiś pomysł na życie! :)

Anika_6

Życze powodzenia!!!!! :D Miłej podróży! Najważniejsze jest wiedzieć co się chce ;P

psylocybek

wytrwalosci zycze :D kiedys na forum miedzynarodowym byl taki watek ale raczej zadnych konstruktywnych wnioskow nie bylo;> poza domniemaniami na temat orientacji :P

hergest

ej dzięki!!
dam wam znac jak juz będe z Benem.

Alan_aka_Piczon

koniecznie;> czekamy z niecierpliwoscia ;> :P

hergest

kurde szkoda , że Angelina Jolie jest już zajęta bo też bym ją poprosił o rękę i w ogóle z miejsca bym ją odnalazł itd. :D lol ludzie kurwa w jakiej krainie absurdu wy żyjecie ??? Ale spoko , pomarzyć zawsze sobie można :)

Jan_Baptysta

nie mow ze wziales na powaznie :>
grr post za krotki.pozdrowienia. :]

użytkownik usunięty
hergest

kraina absurdu-fajna rzecz....

miejsce na twoje wypociny-post za krótki

eeee nie znacie się ;P Ja życze Alanowi(...) szczerze powodzenia (bez wizyty w krainie absurdu)!!! :D

Anika_6

Ale wy jestescie głupie. Nawet jakby był samotny, to co ci po tym głupia. Nie splunie na ciebie:P

użytkownik usunięty
adi200022

powyższym komentarzem pokazałeś tylko swoją głupotę...
Przykro mi, że tacy ludzie chodzą po świecie.

adi200022

Dlaczego od razu głupia? Zrobiła ci coś? Obraziła cię? Nie. Dlatego nie widzę żadnego wytłumaczenia na twoje chamskie zachowanie. Radzę się następnym razem hamować, jeśli chcesz rozmawiać na forach, bo nikt z chamstwem dyskutować nie lubi.

Anika_6

heh... jeśli jest zajęty, to pozostaje jeszcze brat bliźniak ;) którego <jak z ciekawostek wyczytałam> posiada ;)

użytkownik usunięty
Olkowa

szkoda tylko, że jego brat bliźniak nie ma w sobie nawet połowy wdzięku Bena.

a skąd wiesz? masz chociaż jakieś jego zdjęcie? (Jamesa)?
podobno zupełnie się od siebie różnią...

użytkownik usunięty
Parasol

Gdzieś widziałam jego zdjęcie.
Może to byl profil MySpace czy coś.
Różnią się totalnie.
James jak dla mnie nie ma w sobie ani odrobiny wdzięku Bena.

ja też widziałam właśnie na MySpace, taki ot blondynek...

Anika_6

Hej ludzie, to jest strona o filmach i aktorach... a nie pudelek.pl

Lina_4

omg... już nie macie gdzie poplotkować?

Tync

No właśnie nie mamy. A poza tym prawda, że jest to strona o filmach, ale to akurat jest profil aktora, więc rozmawia się o aktorze.