Big L

Lamont Coleman

powrót do forum osoby Big L

Tylko co Big L robi na filmwebie?

Saichan

I ma ocene 10 {:

kubafilmoogladacz

innej temu Panu dać nie mozna, to był mistrz!

BlackShit

owszem , ale w rapie nie w filmie

BlackShit

100% racji ;-)

BlackShit

Mistrz kawałków o niczym. Do piachu z nim!

Troublesome

fan tupaca sie odezwał hahaha

BlackShit

Tupaca mam w avku z sympatii, najlepszy jest Eminem i to jego fanem jestem. Big L'm podniecają się tylko 15-latkowie nierozumiejący co tam duka. Każdy słuchacz wie, że w grze liczy się tylko Em i jestem dumny z bycia jego fanem. Zresztą Big L i tak nic nie nagrał od wieków, cienias. Tupac nawet po śmierci dostarcza coś ciekawego. Nie to co Big L i jego freestyle o budkach telefonicznych. Nigga, please

Troublesome

marna prowokacja, nawet bardzo, Big L ma cos nagrac bedac martwym? Eminem najlepszy a Big L'em podniecaja sie 15 latkowie? hahaha, jest dokladnie odwrotnie, ale wiecej juz nie pisze bo wiem, ze to marne prowo a mi sie nie chce bez sensu produkować

pis jou!

BlackShit

Chodziło mi o nagrania pośmiertne. Prawda boli. Odkryli chłopcy na youtube Put it on i nagle każdy lokalny znafffca z Polski słucha Big La. Na zachodzie wszyscy leją na tego zapomnianego grajka. Jeden album mu się udał i wielki raper co? Eminema poznaliśmy z każdej strony. Wielka różnorodność pomiędzy albumami... świetnymi ALBUMAMI, a nie albumem. Big L paplał to samo paplał i zapaplał się na śmierć. I jemu 10/10? Pachnie mi tutaj fanatyzmem. Emciu emciu emciu najlepszy jest. holla!
Możesz nazwać mnie prowokatorem, ale piszę prawdę.

Troublesome

Leją z tego grajka? Gimbusku wiesz, co piszesz? Z BIG L'a nikt nigdy nie lał, ale z Eminema po gejowatym "Recovery" cała Kalifornia ma ubaw :)

Troublesome

HAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHHAHAHA

Strasznie śmieszne a teraz wypierdalaj do Eminema ;)

Hellers

Roger that. : )

Troublesome

Chodzi o skillsy a Eminema on w tym zjada ... ;)

Hellers

BDK zjada wszystkich.

Troublesome

jak na załączonym obrazku: https://www.youtube.com/watch?v=kWdFyNps9Zg

Troublesome

Takie gadanie dla trollów zachowaj dla siebie ...

Hellers

nie pasjonuj się, b, sporo prawdy w tym co napisał

Saichan

A nie grał przypadekiem jakiegoś epizodu w filmie " Zagrożenie dla społeczeństwa" ?