Owszem, przyznam się, jestem fanką Tokio Hotel. Ale chyba to jest zbiór gwiazd kina, a nie - muzyki. Tak samo [nie wiem czy jest w bazie] Ivan Komarenko - przeciez on normalnie śpiewa! Zagranie w jednym filmie nie czyni z niego aktora. Ja rozumiem Madonna, która zagrała w paru filmach [przynajmniej tak mi się wydaje], pisze książki dla dzieci. ją prędzej nazwę piosenkarką, któa lubi sobie zagrac w filmie. A wogóle - czy oni tam byli przez jedną scenę. uważam, że to jest lekka przesada. no nic, całego świata nie zmienię.
Ale jak już, to zmieńcie to zdjęcie na to, jak teraz wygląda. To jest już strasznie przestarzałe ;-D
pozdro [zaraz zapewne naskoczą na mnie fanki Billa]
Zagrał w filmie. :/ Jakiś film, co nikt go nie zna, ale jest. Jakieś niemieckie dzieło (pewnie do niczego). ;) Ja tam go nie lubię!!!!!!!!!!! ":/
Tak, zagrał w filmie jakiegoś epiodycznego chlopaka, i to jescze niewymiennego w czołówce:p Co to ma znaczyć ,co????? Przecież to niew aktor:/
pozdrawiam
Ja rozumiem, że zagrał, ale bez przesady. Czy ktoś słyszał wogóle o tym filmie. To jest spis aktorów, a nie piosenkarzy! Niech se juz będzie tu, mi on nie przeszkadza, ale to dla mnie nie jest normalne, żeby w najlepszej i największej bazie gwiazd kina umieszczać wokalistę zespołu oraz jego brata, którzy nawet nie mieli świadomości, że grali w tym filmie. Ot, taka jest prawda.
Gdzieś tam czytałam że on nawet słowa w tym filmie nie powiedział więc po co on tu jest??? Skoro tak, to powinni tu być wszyscy statyści z W11 i tych podobnych seriali :)
Dobrze ,ale nie przesadzajmy jak można wyglądać jak strach na wróble ...
Czy jemu to się podoba?
Wygląda jak ostatni pedał ...
Naprawde ja go nie mogę zrozumieć :(