Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Nein !

użytkownik usunięty

Was ten koleś robi auf FilmWeb ?

Scheiße kiinder go dodały ;) A mi nie chciano kiedyś dodawać ludzi, bo niby filmografie za małe mieli i epizody a tego wypłocha dodali z jedną "rolą" gościnną. żalp.

aniolek1234

hehehe ja tu wpisuje dla zwały tokio hotel a tu takie jaja...co sie dzieje z tym filmwebem...ps. czym tak na prawdę jest to "Coś"?

RedKoona

Wydaję mi się iż to rodzaj niemęsko osobowy XD... Jak go pierwszy raz zobaczyłam myślałam że to kobieta XDDDDDDDDDDDD

Marien ro samo sobie pomyślałam, no bo kurcze to coś to nie wygląda ani jak chłopak ani jak dziewczyna, a ten jego zespół to do bani jest!!! Gdyby produkowali papier toaletowy z jego podobizną odrazu bym go kupiła!

Marien to samo sobie pomyślałam, bo to coś nie jest podobne nawet do dziewczyny, a tym bardziej do chłopaka, a ten jego zespół to do bani jest kto tego słucha?? Gdyby produkowali papier toaletowy z jego podobizną od razu bym go kupiła!

sorki, że napisałam dwa razy to samo, ale komputer mi się zawieśił.

n_a_t_a_l_i_a

też bym z miłą chęcią to kupiła ^^ jak to napisali na jednym z blogów wyśmiewających tokio cioty i the bila (XDD) tokio hotel jest jak papier toaletowy długi, szary i do d**y xD

n_a_t_a_l_i_a

też bym z miłą chęcią kupiła taki papier toaletowy xD bo jak to napisali na jednym z blogów wyśmiewających tokio-cioty i the bila (xDD) "tokio hotel jest jak papier toaletowy: długi, szary i do dupy"
A tak poza tym wnerwia mnie jego fryzura przypominająca kształtem porażonego prądem jeża xd