Jestem lamusowatym kujonkiem! Kiedy zobaczyłem bila poraz pierwszy, buchnąłem śmiechem!
Ale na początek skomentuję wypowiedź MrsK.
"Czytam i czytam Wasze jakże inteligentne wypowiedzi" - moje wypowiedzi są zawsze inteliogentne, ale to szczegół. No, ale przy bilu i jego fanach, to każda wypowiedź jest inteligentna...
"Osobiście uważam, że Bill jest bardzo utalentowanym chłopakiem." - A co potrafi oprócz robienia z siebie błazna?
"Ma świetny głos, potrafi śpiewać na żywo" - i lubi zwierzęta, bo śpierwa "ratujcie misia"
"wiem,bo byłam na ich koncercie i wcale nie stałam w pierwszym rzędzie i nie krzyczałam "Bill, ich liebe Dich!"" - Nie bo krzyczałaś "Mój dziadek był w hitler jugen"
"dokładnie wie, jak zachowywać się na scenie, jest niezwykle medialny, wie co powiedzieć w danej sytuacji i przed kamerami." - debilom nie trzeba wiele, by ich wprawić w zachwyt! Wystarczy idiotyczna wypowiedź i debilna fryzura!
"Zauważacie jedynie jego niepowtarzalny styl i wygląd, co również uważacie za "dziwne"" - sprostuje! Bo ja to raczej uważan za nienormalne, ale jak wolisz...
"Jest charakterystyczny, jeżeli nie byłby to zespół nie osiągnąłby takiego sukcesu." - NO! SUKCES! Coś odkrył? Czegoś dokonał? Za 200 lat będzie się o nim wpominać? Chyba nie! Natomiast o Chopinie tak... On też robił w muzyce... Chociaż to co robi TH można raczej nazwać smrodem, bo muzyką to to na pewno nie jest! Muzykę robili kompozytorzy!
" To on jest liderem. Wy nie zauważacie jego realnych cech, które świetnie przyjmują się w show-biznesie" - Ty myślisz, że to co on piepszy w wywiadach, to prawda? To bajka dla głópawych nastolatek! Tak na prawdę gówno o jego cechach wiemy!
"Wiecie co, żal mi Was. Jedno jest pewne. Po waszych wypowiedziach ( nie tylko na filmwebie, ale i innych antyfanów) sprawdza się to, że mało jest tak obrotnych i sprytnych młodych ludzi jak Bill, którzy znajdują sposób na życie już w młodym wieku i robią to, co kochają" - Bardzo sprytny! Nabił tyle idiotów w butelkę!
"On już ma sobie zapewnione życie, a Wy zamiast wysiadywać w necie, pieprzyć głupoty dotyczące naprawdę utalentowanych ludzi " - Jeśli on ma talent, to widać, to słowo jest różnie rozumiane...
"( nie tylko o Tokio Hotel,ale też innych młodych i wschodzących artystów )" - wschodzących? widzisz jak szybko zaszedł...
===========
Ale nie o tym chce pisać! LUDZIE! NIE ULEGAJCIE MODOM! MODA JEST PO TO BY PRODUCENCI WIEDZIELI W JAKI BIZNES WŁOŻYĆ PIENIĄDZE! Macie własne mózgi! Myślcie samodzielnie! Nie powtarzajcie wszystkiego co jest w telewizji, radiu lub "stoi napisano" w gazecie!
POZDRAWIAM
Kujon Śląski