Biedne dziecko... nie dość że miał zderzenie z kombajnem to jeszcze drut kolczasty wbił mu się w miejsce gdzie normalni ludzie mają twarz. Współczuję jego matce skoro ma 2 takie staszydła płci nieodgadnionej w domu...
A to chyba nie tajemnica: http://kedziorro.internet.v.pl/index2.htm [kedziorro.internet.v.pl...]
Łał! ALe fajna strona!! A tak nawiasem to zgadzam się z tobą, deBill miał zderzenie z kombajnem:D:D:D
pozdrawiam;)
Polska wstydzi się za Blog27 czy jak to sie tam nazywa, a Niemcy za deBilla i spółkę!!!!
Strach pomyśleć co wyrośnie z takich żyjątek...
Żałośni jesteście. Oceniacie człowieka, chociaż go nie znacie. Robi to, co lubi, zarabia na tym forsę, i co z tego? Proszę bardzo. Was nikt nie zmusza do słuchania TH. Wszelkie Anty-(wpisać nazwisko) są bez sensu. Po co wyrażać to, że się kogoś nie lubi, albo, jak wy to mówicie, nienawidzi. Po co, czemu to służy? A co do wyglądu, to nie uważam, żeby krórykolwiek z Kaulitzów był jakoś strasznie paskudny. Nie są to przystojni chłopacy, ale nie są też tak tragiczni. Zastanawiam się tylko, czy spojrzeliście w lustro zanim napisaliście to o którymś z braci. Acha, i jeszcze jedno. Strona jest beznadziejna, jak już wcześniej napisałam: jak wszystko anty-
Pozdro i zastanówcie się zanim coś napiszecie
Po części się zgadzam. Stronki anty kiedyś czytało się z rozbawieniem, teraz przeradza to się w zażenowanie. Zamiast podtrzymywać ich popularność za pomocą takich stron to nie lepiej oddać się pasjom?
Nie podoba mi się wykorzystanie Edwarda Nożycorękiego na tej stronie :/
strona może jest beznadziejna ale to już nie jest mój problem bo nie jest mojego autorstwa.
rozumiem że show biznes rządzi się własnymi prawami ale banda dzieciaków próbująca zrobić z siebie wielkie gwiazdy punk-rocka przez malowanie się, naduzywanie środków do stylizacji włosów i przekłuwanie całej twarzy haczykami na ryby to według mnie dość komiczny obrazek. gdyby jeszcze mieli coś do przekazania w piosenkach byłoby o.k. ale jest niestety inaczej. takie czasy - robienie kasy na kiczu to normalka... a szkoda bo dzięki takim wynalazkom jak TH to co faktycznie wartościowe scenicznie zanika.
tyle ode mnie.