Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Biedne dziecko... nie dość że miał zderzenie z kombajnem to jeszcze drut kolczasty wbił mu się w miejsce gdzie normalni ludzie mają twarz. Współczuję jego matce skoro ma 2 takie staszydła płci nieodgadnionej w domu...

A to chyba nie tajemnica: http://kedziorro.internet.v.pl/index2.htm [kedziorro.internet.v.pl...]

mooshynechKa

Łał! ALe fajna strona!! A tak nawiasem to zgadzam się z tobą, deBill miał zderzenie z kombajnem:D:D:D
pozdrawiam;)

Elfka_2

świetna stronka ;) i co do kombajnu i drutu kolczastego też się zgadzam ;D

Gretchen

Polska wstydzi się za Blog27 czy jak to sie tam nazywa, a Niemcy za deBilla i spółkę!!!!
Strach pomyśleć co wyrośnie z takich żyjątek...

mooshynechKa

Tak,masz racje ale Bozi też się coś mogło nie udać nie:)::)

Desperate

Żałośni jesteście. Oceniacie człowieka, chociaż go nie znacie. Robi to, co lubi, zarabia na tym forsę, i co z tego? Proszę bardzo. Was nikt nie zmusza do słuchania TH. Wszelkie Anty-(wpisać nazwisko) są bez sensu. Po co wyrażać to, że się kogoś nie lubi, albo, jak wy to mówicie, nienawidzi. Po co, czemu to służy? A co do wyglądu, to nie uważam, żeby krórykolwiek z Kaulitzów był jakoś strasznie paskudny. Nie są to przystojni chłopacy, ale nie są też tak tragiczni. Zastanawiam się tylko, czy spojrzeliście w lustro zanim napisaliście to o którymś z braci. Acha, i jeszcze jedno. Strona jest beznadziejna, jak już wcześniej napisałam: jak wszystko anty-
Pozdro i zastanówcie się zanim coś napiszecie

Mrs__Silas

Po części się zgadzam. Stronki anty kiedyś czytało się z rozbawieniem, teraz przeradza to się w zażenowanie. Zamiast podtrzymywać ich popularność za pomocą takich stron to nie lepiej oddać się pasjom?
Nie podoba mi się wykorzystanie Edwarda Nożycorękiego na tej stronie :/

Tender_L

No, no super ta strona. Piosenki też niezłe- niezłe? One są cudowne ...
hehehe

NaShI

strona może jest beznadziejna ale to już nie jest mój problem bo nie jest mojego autorstwa.
rozumiem że show biznes rządzi się własnymi prawami ale banda dzieciaków próbująca zrobić z siebie wielkie gwiazdy punk-rocka przez malowanie się, naduzywanie środków do stylizacji włosów i przekłuwanie całej twarzy haczykami na ryby to według mnie dość komiczny obrazek. gdyby jeszcze mieli coś do przekazania w piosenkach byłoby o.k. ale jest niestety inaczej. takie czasy - robienie kasy na kiczu to normalka... a szkoda bo dzięki takim wynalazkom jak TH to co faktycznie wartościowe scenicznie zanika.
tyle ode mnie.

mooshynechKa

boże co on z siebie zrobił ;? Żygać się chce... albo raczej śmiać... i pomyśleć że kiedyś byłam jego fanką... heh teraz jestem zagorzałą antyfanką;)