Björk

Björk Guðmundsdóttir

8,2
2 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Björk

Nie stworzyła ani fajnej muzyki, nie ma możliwości aktorskich, czemu wogóle ona jest na FILMWEBIE !!?? Wygląda jak strach na wróble, który nawet nie umie dobrze straszyć ona po prostu jest do niczego.

Mmoroe

Muzyka Bjork nie jest dla mas, ona tworzy dość specyficznie. Ja uważam, że jest świetna w tym co robi i mogę słuchać jej przez cały czas. Brak możliwości aktorskich? Ty chyba nie wiesz co napisałaś! Przez to, że nie jest profesjonalną aktorką zagrała strasznie naturalnie, jej Selma była z krwi i kości. A jeśli chodzi o wygląd: wystarczy, że Ty jesteś piękna. Mi się Bjork podoba, dosyć plastikowych blondynek po dziesiątkach operacji plastycznych. I zastanawia mnie co TY robisz na filmwebie, bo Bjork "zasłużyła" sobie na to miejsce.

użytkownik usunięty
daw1d

absolutnie sie nie zgadzam z panią, ktora zalozyla ten temat. Bjork zostawila po sobie strasznie duzo pieknych melodii i genialnie zagrala w filmie. i faktycznie mnie tez sie podoba!

Mmoroe

W gruncie rzeczy o gustach się nie dyskutuje, ale skoro już poruszyłaś ten temat to..... No cóż... Wybacz, ale do najgorszych aktorek zaliczyłaś Elizabeth Taylor bo ma "zwaloną twarz" - to chyba jakiś żart, zawsze wydawało mi się, że aktorstwa nie mierzy się urodą... Poza tym napisałaś również, że Nicoe Kidman jest brzydka po operacjach plastycznych, no ale Marylin Monroe to już coś innego?! Przepraszam, ale ile Marylin miała operacji hę? Ponadto mieć w ulubionych filmach "Zakochałem się w czarownicy" - marną komedię romantyczną, a nie mieć świetnego "Dancer in the dark" i mieć czelność wypowiadać się o czymkolwiek to już przechodzi ludzkie pojęcie...
A Bjork jest przynajmniej nieszablonowa, ale żeby to pojąć trzeba miec wrażliwość, więc Ci wybaczam...
Jedyne w czym Cię mogę poprzeć to obydwie panie Hepburn...

Mmoroe

Zdradź jeszcze jakiej to fascynującej muzyki słuchasz... bardzo mnie to ciekawi :)

Nuviel

no mmoroe wiesz muzyka bjork nie jest prosta...bjork tworzy niezwykle trudny kawał sztuki, trudny w odbieraniu. nie robi pod publike i nie jest komercyjna. do jej muzyki trzeba dorosnac... ty najwidoczniej nie dorosłaś... uważam tez ze jest nie tylko niesamowitą wokalistką, ale równiez świetną aktorka:) zgodze sie z przedmówca, że zagrała naprawnie realistycznie, bardzo emocjonalnie i wczuła sie po całości w swoją rolę. jakby jej ktoś nie umieścił na film.webie zapewne zrobiłabym to ja:)
sądze, ze jestes niedojrzałą emocjonalnie osobą i nie masz pojecia o sztuce... no bo sorry, ale okraślać jakim kto jest aktorem po wyglądzie :D buahaha:D żenujace:D na prezyszłość radze nie wypowiadać sie na tematy, o których nie masz pojecia. unikniesz ośmieszenia...

Mmoroe

całkowicie sie z toba zgadzam BJORK JEST OKROPNA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Mmoroe

Kolejna dziewczynka "pokolenia Britney Spears" jak ja to mowie, ktora wielbi aktorow i piosenkarzy za ich urode a nie bierze pod uwage czegos takiego jak prawdziwy talent bo brak jej gustu zeby moc ow talent dostrzec.

Pozdrawiam wszystkich fanow dobrej muzyki, a szare masy niech dalej sluchaja popularnej muzyki.

____16

No wiecie co do urody to sie nie wypowiem bo każda zmora znajdzie swojego amatora:D Ale co do śpiewu to n/c jak można tak wyć LOL ! Nie no jakby mi tak ktoś pod balkonem wył to bym mu doniczka przyje..ł :P Ona wyje nie śpiewa już lepiej wole death metal choć i tego nie słucham!

RaD256

Gra Bjork jest świetna i wprost niesamowita. Mogę non-stop przyglądać się jej zaskakującej mimice, zwłaszna na teledyskach. Muzyka tworzona przez nią jak gdzieś wcześniej wspomniałem jest ambitna i przede wszystkim głęboka - tylko tak tłumaczę sobie to, że niektórzy nazywają jej śpiew wyciem. A pytanie o to dlaczego znalazła się na filmwebie uważam za retoryczne, to pytanie lepiej można zadać w przypadku Lindsey Lohan, ale i tak będzie źle... Bo w końcu tutaj osoby nie pojawiają się ze względu na to czy mają talent, ale na to czy kimś są.

Mmoroe

nie bede juz pisala juz o talencie i wszystkich swietnych rzeczach, jakie soba prezentuje bjork, poniewaz mialam wielu przedmowcow, ktorzy powiedziele chyba wszystko co trzeba

ale..... abstrachujac - poniewaz oczywiscie aktorstwa i talentu nie mierzy sie uroda, to jednak nie moge tych slow powiedziec przy bjork - bo przeciez ona jest kompletnie piekna :)