Blur

10
2 oceny muzyki
powrót do forum osoby Blur

użytkownik usunięty

http://www.parklife.pl/?,News
Czy to nie cudowne? xD
Mam nadzieję, że to nie tylko kolejne obietnice...
W każdym bądź razie powiedział to Graham, a nie James xD

pozdrawiam!

PS: Coś tu strasznie cicho...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

To prawda, ma wrócić,ale ja do końca nie wierze, zawsze może się rozmyśleć...ale narazie jest dobrze

użytkownik usunięty
Rashida

Ja się cieszę z tego, że Graham to potwierdził.
W sumie to tak naprawdę uwierzę, jak już wyjdzie płyta xD

Ale...zawsze to coś!

no i dupa, straciłam nadzieje , to jest najnowszy news o Grahamie 'Zgodnie z wcześniejszymi zapewnieniami muzycy formacji Blur - wszyscy czterej - udali się na wspólny lunch. Kto jednak po tym jednym posiłku oczekiwał sensacji, będzie zawiedziony. Zgodnie z wcześniejszymi zapewnieniami muzycy formacji Blur - wszyscy czterej - udali się na wspólny lunch. Kto jednak po tym jednym posiłku oczekiwał sensacji, będzie zawiedziony. - Plotki o kolejnej płycie są nieco przesadzone, ale udało nam się zjeść razem lunch - czytamy w felietonie basisty, Aleksa Jamesa w piśmie "Independent". - Było miło, ale to był tylko lunch. Nie mamy planów, aby natychmiast pędzić do studia. Chłopakom jednak smakował mój ser. Spotkanie było o tyle ważne, że udział wziął w nim gitarzysta, Graham Coxon, który opuścił szeregi bandu podczas sesji do ostatniego albumu Dyskografię Anglików zamyka wydane w maju 2003 roku dzieło "Think Tank".

użytkownik usunięty
Rashida

Tak...czytalam to :|
Najgorsze jest: "plotki o kolejnej płycie są przesadzone"
Tylko niech mi Alex James powie, kto na okrągło rozpuszczał plotki..
Aaaach!!

Ale chociaż spotkali się. To dobrze. Może coś ruszy.