naprawde nie wiem czemu niektórzy stawiają brada jaką ideał męskiej urody:/ może i kiedyś był dla niektórych dziewcząt przystojny (:mi się za to nigdy nie podobał:) ale teraz to stary dziad:/ fuuu ale dość na temat jego wyglądu:D dobry aktor:)
Hmmmm, no sama nie wiem dlaczego. Moze dlatego, że to zajebiście przystojny facet. A co do "starego dziada" to nic nie szkodzi. Zerknij sobie na Jeremy Ironsa tudzież Roberta Redforda. Niby stare dziady, a niejedna by jeszcze chciała z nimi zgrzeszyć.
zajebiśćie przystojny?! z której strony?? mnie osobiście nie kręcą dziadki koło 40! albo ciebie on kręci bo jesteś w podobnym wieku! to rozumiem! i w takim razie sorrka..
No niby nie, bo do czterdziestki to mi jeszcze jakichś 17 lat barakuje. Ale jeśli sądzisz, że w wieku 40 lat jest sie już dziadkiem, to chciałabym z tobą pogadać za 10 lat. Ciekawam, jak ci się zmieni perspektywa.
Kolejna sprawa - nie możesz uważac, że twoje zdanie jest jedynym słusznym na świecie, bo to prowadzi w prostej linii do różnych fanatyzmów. Jednen lubi szpinak drugi fasolkę. Tak po prostu jest...
a co mnie to obchodzi jaki ja będe miała gust za 10 lat?! mam teraz taki gust jaki mam i wyrażam swoje zdanie a to co bedzie za 10 lat to zobaczymy... bede miała wtedy 30 i wątpie by mi się podobałi faceci po 40:/ pewnie będe rozglądała się za młodszymi albo w swoim wieku! ale jak ciebie kręcą 40latkowie to twoja sprawa i mnie to nie obchodzi! mimo wszystko pozdrawiam:)
Jak będziesz w jego wieku bądź około 40'tki jak np w Troi, to pochwal się taką atrakcyjnością. Wielu by pewnie nie przemogło się zgrzeszyć z Tobą choćby po pijaku. Brad wolno się starzeje, a nikt nie jest wiecznie młody. Za czas jakiś możesz dopiąć sobie plakietkę 'stara lafirynda'.