Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 352 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

............

użytkownik usunięty

naprawde nie wiem czemu niektórzy stawiają brada jaką ideał męskiej urody:/ może i kiedyś był dla niektórych dziewcząt przystojny (:mi się za to nigdy nie podobał:) ale teraz to stary dziad:/ fuuu ale dość na temat jego wyglądu:D dobry aktor:)

Hmmmm, no sama nie wiem dlaczego. Moze dlatego, że to zajebiście przystojny facet. A co do "starego dziada" to nic nie szkodzi. Zerknij sobie na Jeremy Ironsa tudzież Roberta Redforda. Niby stare dziady, a niejedna by jeszcze chciała z nimi zgrzeszyć.

użytkownik usunięty
Lena_Borgia

zajebiśćie przystojny?! z której strony?? mnie osobiście nie kręcą dziadki koło 40! albo ciebie on kręci bo jesteś w podobnym wieku! to rozumiem! i w takim razie sorrka..

No niby nie, bo do czterdziestki to mi jeszcze jakichś 17 lat barakuje. Ale jeśli sądzisz, że w wieku 40 lat jest sie już dziadkiem, to chciałabym z tobą pogadać za 10 lat. Ciekawam, jak ci się zmieni perspektywa.
Kolejna sprawa - nie możesz uważac, że twoje zdanie jest jedynym słusznym na świecie, bo to prowadzi w prostej linii do różnych fanatyzmów. Jednen lubi szpinak drugi fasolkę. Tak po prostu jest...

użytkownik usunięty
Lena_Borgia

a co mnie to obchodzi jaki ja będe miała gust za 10 lat?! mam teraz taki gust jaki mam i wyrażam swoje zdanie a to co bedzie za 10 lat to zobaczymy... bede miała wtedy 30 i wątpie by mi się podobałi faceci po 40:/ pewnie będe rozglądała się za młodszymi albo w swoim wieku! ale jak ciebie kręcą 40latkowie to twoja sprawa i mnie to nie obchodzi! mimo wszystko pozdrawiam:)

Jak będziesz w jego wieku bądź około 40'tki jak np w Troi, to pochwal się taką atrakcyjnością. Wielu by pewnie nie przemogło się zgrzeszyć z Tobą choćby po pijaku. Brad wolno się starzeje, a nikt nie jest wiecznie młody. Za czas jakiś możesz dopiąć sobie plakietkę 'stara lafirynda'.

użytkownik usunięty
Uziel

No wiadomo kiedyś sobie będe mogła przypiąć etykietke stara ale nie lafirynda:/ zresztą jak i ty i w ogóle każdy.

Wielu by pewnie nie przemogło się zgrzeszyć z Tobą choćby po pijaku. / buchacha!!! Mną się nie przejmuj! ty się lepiej martw o siebie!;)