:] ja jestem facetem, nie jestem gejem a brad mi się "podoba" hehehe :] tzn. "podoba" jako aktor :]. W każdym filmie, w jakim go widziałem grał rewelacyjnie, perfekcyjnie tworzy swoje kreacje. W porównaniu do patałachów typu bloom czy affleck(tak, tak to patałachy przez duże P :] ) brad jest według mnie 1 z najlepszych obecnie aktorów. Kładę go na tej samej półce co Al Pacino, Sean Bean, Morgan Freeman czy Robert De Niro. To właśnie oni potrafią dać swojej roli to coś, czego wielu nie umie. A co do tych którzy go uwielbiają albo nie nawidzą. Baby patrzą na jego tyłek a meni są zazdrośni o jego urodę, sławę i kasę :] to tyle z mojej strony...
a ja jestem kobietą, nie jestem lesbijką i na tyłek Brada nie patrzę! za to zgadzam sie w 100%, ze jest aktorem rewelacyjnym, takim z najwyższej półki! zresztą co do aflecka i blooma też sie zgodzę:)
pozdrowienia
No, ja jestem kobietą, ale wcale nie oceniam Brada za to, że "ma cudny tyłek". Zgadzam się z tobą całkowicie. Gra rewelacyjnie, zarówno w filmach z jego krótkim jak i długim wystepem. On ma talent, a taki Bloom, Affleck to tatalne niedorajdy, które łapią się ról nadając im tak płytki charakter, że aż szkoda ogladać. Brad jest najlepszym z współczesnych aktorów i sadzę, że aby go przebić potrzeba być już totalnym człowiekiem doskonałym, a taki jak na razie nie istnieje. Gra aktorska Brada jest pefekcyjna, idealna, z czymś... Właśnie to coś sprawia, że jego postacie są wspaniale wykreowane, on nadaje im charakter, taką nutę od siebie...
Ja też jestem facetem, gejem rowniez nie jestem i tez sie z wami zgadzam w 100%. Brad Pitt jest naprawde znakomitym aktorem,tworzy naprawde swietne kreacje. Duzo ludzi go nie lubi,ale sadze, ze po prostu slyszeli o nim z jakis kolorowych pisemek i oceniaja go tylko po wygladzie albo znaja go z jednego filmu, w ktorym gral kochasia.