Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 113 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Dużo znajomych mi mówi od jakiegoś czasu, że jestem podobny do Brada Pitta, trochę mam wyższe czoło, ale ogólnie - Brad się teraz postarzał - i jest ponoć podobny do mnie. Co sądzicie? Znajmomi mają rację?

Zdjęcie mam w profilu.

Macciek

ha ha BlUZNISZ,BLUZINISZ idz stąd i skasuj uszy

Macciek

Ziom!!! Normalnie z tym hasłem "jestem podobny do Pitta" to zajebałeśjak łysy grzywką !!! Stary kto ci takich bajek nagadał !!!
Ziom zlituj sie !!!

tokio_ziom1

hehe ten typ naprawde jest podobny do brada i to nie jest ten koles z odstajacymi uszami i przylysiala grzywka tylko jak wchodzisz na jego profil to masz nizej jego fote :) orient czlowiek ;]

Macciek

no pewnie 5 razy. buhahaha.................................

...

Macciek

no pewnie 5 razy. buhahaha.................................

...........................................................................

Macciek

Kurcze, stary... Rzeczywiście!!! Masz identyczny uśmiech jak Brad... I te oczy... Hmmm... Słodziutki:) Powinieneś tytko coś zrobić z włosami, może trochę rozjaśnić i będziecie nie do rozróżnienia. Jedyny problem może stanowić wiek, ale przy mongości zabiegów chirurgiczno-kosmetycznych stosowanych przez boskiego Brada powinieneś go szybko dogonić...

Macciek

Ja wiem kim jesteś!!!! Nie jesteś żadnym Maćkiem. Jesteś BRADEM PITTEM. Albo nie, jesteś kroplom astralną BP.

Macciek

stary, prosze... zlituj sie <hahaha> jestes prawie tak zabawny jak kura przed egzekucja:D

magda665

to było do mnie czy do nigo????????????????????????????????????????????/

dobrella

to bylo do tego co jest podobny do nieudolnego klona brada <hahaha>

Macciek

No a kto jak nie Ty, stary...Kubek w kubek Brad Pitt z Ciebie...Jesteś tak podobny, że nawet nie powiem, żeś przystojniejszy...Klasa!

Jak zobaczylem Twoje zdjęcie, powiedziałem krótko-to jest Brad Pitt, mam świadków! Masz ten sam błysk w oku i ten sam presing...Charyzmatyczny przystojniak z Ciebie.

Dasz mi swój numer telefonu?

całuję...

Macciek

masz ryja jak kupa połamanego konia który był chory na kurzą slepote

Gecko

Zastanawiałem się ile będzie takich nieprzyjemnych odpowiedzi, to była prowokacja, zamieściłem zdjęcie kogoś, nie swoje. Musiałbym być niedorozwinięty, żeby widzieć podobieństwo jakiekolwiek, dlatego sądziłem, że ktoś się zorientuje.

Ale najbardziej interesowało mnie czy sprawdzą się moje przypuszczenia. Zauważcie, że nikt nie napisał, że nie jestem podobny, tylko wszyscy kpili, wyzywali, szydzili. Taka polska mentalność, albo same niedorozwoje i bachory tam siedzą. Co do podobieństwa, aktualne moje foto zamieściłem (mam też inne), byłem na zjeździe sobowtórów i poświadczenia osób stamtą, jak i zaczepki na ulicy starczą mi w zupełnoości.

Pozdro, więcej kultury, szacunku dla innych ludzi, a mnie prostactwa i naiwności.

Macciek

Wiesz, ja się zczaiłem od razu że to prowaokacja była... Dlatego no, wiesz/// Chciałem napisać brzydko żebyś więcej tak nie robił...

Gecko

Bueehehe, ale dales pokaz! Nieźle, nieźle, no tak, Pplacy niestety tacy są, może nie wszyscy, ale sporo. I teraz wszyscy zaczną pisać, że widzieli, że to prowokacja. Żałosne, nikt nie widział z tych tu piszących.

Macciek

Ależ ty jesteś niedorozwinięty.Niewiarygodne że nauczyłeś się obsługiwać komputer.WOW

Macciek

Może wypiali Cie, bo każdy widzi, że osoba na zdjęciu nie jest podobna do Pitta i zadanie pytania jest bez sensu.

Macciek

Masz racje jak patzre na to 2 zdjecie, ale Brad Pitt nie jest fajny, szczegolnie te rozjasnione wlosy ;p bruneci rzadza :D

Macciek

Masz racje jak patzre na to 2 zdjecie, ale Brad Pitt nie jest fajny, szczegolnie te rozjasnione wlosy ;p bruneci rzadza :D

Macciek

jeżeli fotka na twoim blogu jest autentyk to nawet go przypominasz!!ALE proszę cie nie prowokuj takim avkiem:D bo łatwo się pomylić:D hahahha:D :D

Macciek

. ekhem.. cool :) { teks za krótki }

smile_please

i co? i obraziłeś tego biednego człowieka w avatarze!

a jakkby tutaj wszedł i zobaczył, że to nim 'prowokujesz', to myślisz, że byłoby mu przyjemnie? NIE! czuł by się zraniony
tleniony!!

Macciek

rzeczywiscie podobny jestes do niego.
biedaczysko :( współczuje ci... ja gdybym była facetem wolałabym wygladać jak Jack Nicholson. :]