Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 352 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Co jest w nim takiego fajnego????????????

sunshine_2

dobry aktor

Szajba

dobry aktor

Gelu_2

Tylko i wyłącznie świetny aktor! Normalny facet...nie wybijajacy się ponad przeciętność, swoją aparycją!!! Rudolph Valentino, czy Clark Gable to z niego napewno nie jest;-)

nie_ma_mnie_2

swietny aktor

sunshine_2

dobry aktor i przystojny;)...............

sunshine_2

Moja droga, zapewne nie widziałaś z nim jego najlepszych filmów, skoro według Ciebie, najlepszą rolą Deppa jest Jack Sparrow w "Piratach z Karaibów".
Tyle ode mnie, pozdrawiam.

Ktos_tam

Janusz Depp to cienias i tyle! On tylko jedynie potrafi zagrać Edzia z Kikutami, Gabrysia Grypę, Trupa, Dżokeja Bez Czaszki, Chłopa Kosmonautki, Charliego z Bombonierą, czy wreszcie tego całego niedorozwiniętegego Pirata ze Świnoujścia;-))) Koleś jest po prostu cinki jak barszcz! Do Brada Pitt'a to ten cały Jachu ma się tak...jak kajak z napędem na jedno wiosło, do wycieczkowej łodzi podwodnej - nie dość, że głupio wygląda to jeszcze pływa w kółko((lewoskrętnie ;-) ))

Pozdro...

nie_ma_mnie_2

Zgadzam sie w 100000000% jakczytalam twojego komenta po sie usmialam :p Janusz Deep do domu BRAD RZADZI!!!

sunshine_2

nic.

/za krótki,
za krótki,
za krótki...
;O

ajemhotjuarnot

Czy ktoś z Was wie, jak się dodaje zdjęcia aktorów? Mam świetne, obrobione fotki rozmaitych gwiazd, ale nie mogę ich uploadować! Klikam w opcję: KLIKNIJ, ABY DODAĆ ZDJĘCIE - i nic się nie dzieję! Lipa po prostu!

Wiecie jak "to" się robi???;-)

Pozdro...

nie_ma_mnie_2

Na razie nie da rady. Będziesz musiał trochę poczekać...

Ktos_tam

Ok! Dziex za info;-)

Jakaś awaria jest FW, czy co?

nie_ma_mnie_2

Sama nie wiem. 'Niby' opcja w rozbudowie. Tak samo nie można dodawać aktorom filmografii.

Ktos_tam

Kiedyś był podobny motyw! Na forum niektórych aktorów były widoczne ich zdjęcia, a na innych już....NIE!:-((

Miejmy nadzieję, że w niedługim czasie wszystko wróci do normy;-))

nie_ma_mnie_2

Cytuje co napisał ,,Nie ma mnie''

,,Janusz Depp to cienias i tyle! On tylko jedynie potrafi zagrać Edzia z Kikutami, Gabrysia Grypę, Trupa, Dżokeja Bez Czaszki, Chłopa Kosmonautki, Charliego z Bombonierą, czy wreszcie tego całego niedorozwiniętegego Pirata ze Świnoujścia;-))) Koleś jest po prostu cinki jak barszcz! Do Brada Pitt'a to ten cały Jachu ma się tak...jak kajak z napędem na jedno wiosło, do wycieczkowej łodzi podwodnej - nie dość, że głupio wygląda to jeszcze pływa w kółko((lewoskrętnie ;-) ))

A co ty byś lepiej zagrał?
Daremnie żeś sparadiował te tytuły...,a Brad Pitt jest od niego DUUUZO gorszy...Johnny jest bardziej utalentowany i jest przystojniejszy i to o duzo...a pozatym to jest forum o bradzie.Johnny'ego do niego nie porównuj...!