Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

laluś i nie umiejący grać "aktor", jak na filmwebie pisze jeden z użytkowników - jak na swój gatunek 1/10

patrick_42

"...nie umiejący grać aktor" polecam takie filmy jak:
"Zawód szpieg"
"Przekręt"
"7 lat w Tybecie"
"12 małp"
"Zdrada"
"kalifornia"
"Podziemny krąg"
rozumiem że może się komuś nie podobać,dla kogoś wyglądać jak "laluś" ale nie pisz że nie umie grać

patrick_42

zalosna prowokacja...

patrick_42

Nie wiedziałam że faceci są tacy zazdrośni.
Tornado jest tego przykładem.

czarna_mamba_7

no wlasnie... Pitt to jeden z najlepszych aktorow tego juz w sumie sredniego pokolenia - Fight Club, Ocean's, Siedem lat w Tybecie, Siedem - to najlepsze jego role

patrick_42

I to piszę ktoś kto lubi jakąś polską aktoreczkę?
Pitt to świetny aktor, wystarczy właśnie obejrzeć Podziemny krąg, Siedem lat w Tybecie, Wywiad z wampirem, Babel.

Anda00

Ta "jakaś polska aktoreczka" jest 100 razy ładniejsza od hollywoodzkich piękności...

A co do Pitta, nie jestem z żaden sposób zazdrosny, wyrażam tutaj swoją opinię, nie wolno? Obywatel ma prawo do wyrażania poglądów, opinii...

patrick_42

Wolno wyrażać własną opinie, lecz wypadałoby przy tym nikogo nie obrażać i podać kilka sensownych argumentów.

patrick_42

Ta "jakaś polska aktoreczka" jest 100 razy ładniejsza od hollywoodzkich piękności...

Powiedz mi pojebie co ma wygląd wspólnego z aktorstwem ?
A z drugiej strony jezeli jest taka ładna to czemu inni zdobywaja tytuły najseksowniejsyzhc i najpiękniejszych...?

Nie rozuemiem tez sformułowanie: jak na swój gatunek 1/10

Jaki gatunek ? filmowy ? przeciez aktora nie określa sie mianem gatunku...

ciekawe czy wszystkie filmy tej twojej aktoreczki bedą wpołowie tak dobre jak minuta jakiegoś filmu z Bradem...

BradMan

Bo występuje tylko w polskich serialikach, chociaż stać ją na więcej.

http://www.independentcritics.com/columns/tc-100_Most_Beautiful_Women_in_the_Wor ld.htm

Pierwsza dziesiątka naprawdę taka piękna? No z wyjątkiem Rose Byrne...
Powiedz mi pojebie dlaczego do mnie wyklinasz kiedy pierwszy ciebie nie zaczepiłem.

No a po trzecie siedzi mi to w dupie co myślisz o moim zdaniu co do B. Pitta.

"jak na swój gatunek..." - tak wyraża się na filmwebie "jakotako" a ja to wykorzystałem =)

patrick_42

i co kurwa czego ryj ci zamkło?

patrick_42

Bo występuje tylko w polskich serialikach, chociaż stać ją na więcej.

Łehehe jakoś jak narazie nie widze aby było ją stać na więcej...aktorstwo na poziomie polskich seriali co prawda nie dyskwalifikuje ją z bardziej ambitnych projektów ale jak narazie tych projektów nie widac na horyzoncie i mysle ze szybko sie nie pojawią ponieważ to co ta "aktoreczka" pokazuje jak narazie jest tak fatalne ze spalona zapałka by lepiej zagrała scene pocałunku...Zobacz co Brad Pitt osiągnął jako aktor a pozniej dopiero sie czepiej takich aktorów jak on...

Pierwsza dziesiątka naprawdę taka piękna? No z wyjątkiem Rose Byrne...

Czy ty naprawde tylko na urode patrzysz ? nie widzisz w człowieku nic więcej ponad to...ale to nie jest konkurs piękności czy osobowości tylko forum o jednym z najlepszych aktorów jakich miałem okazje oglądać wiec wartość twojego gustu pozostawie bez dalszego komentarza...

Powiedz mi pojebie dlaczego do mnie wyklinasz kiedy pierwszy ciebie nie zaczepiłem.

Jezeli mi pokazesz choc fragment mojej wypowiedzi w której cie wyklnąłem to bedziemy mogli porozmawiac ale teraz udowadniasz ze nie jestes do tego zdolny...

No a po trzecie siedzi mi to w dupie co myślisz o moim zdaniu co do B. Pitta.

Podziwiam twoje zdolności logicznego myślenia, które pozwoliły ci pisac takie żałosnie rzeczy...to po co odpisywałes na mojego posta :|

A wyrażenia typu: "pojebie" czy "i co kurwa czego ryj ci zamkło?" zachowaj dla swoich rodziców

BradMan

A teraz bądź tak miły i następną porcję obraźliwych głupot wymrucz sobie pod nosem, nie zaśmiecając forum...

BradMan

dla twojej wiadomosci moi rodzice nie żyją i twoje bluzgi zachowaj dla swoich

patrick_42

oj dobra tam cicho bądźmy xD

patrick_42

spoko