Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 113 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

oczywiście uważam że brad pitt jest utalentowany i wogóle ale zauwazyłam porównania do deppa.niestety muze powiedzieć że johnny jest od niego10000000000000000razy lepszym,przystojniejszym i wogóle aktorem;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tyler_4

Zachowujesz się jak zwykły, pospolity żul! Czy naprawdę myślisz, że używając takiego słownictwa, zdobędziesz przychylność i uznanie ludzi? Będą cie traktować jak zwykłą idiotkę i tyle. Możesz nie zgadzać się z poprzedniczką, ale to nie upowarznia cię do wyzywania jej. Każdy może mieć własne zdanie, ja akurat zgadzam się z nią. Uważam, że niepotrzebnie założyła ten topic bo jest jush jeden( mój) o takiej samej praktycznie treści. tylko, że na moim temacie porównałam tych dwóch aktorów. Moim zdaniem Depp jest lepszy od Pitta, ale jest to moja subiektywna ocena.
Pokazałaś jaka jesteś płytka i bezwartościowa.
Pozdrawiam.

Mery_4

ty też zamknij pysk.. pozatym nie jestem płytka i bezwartościowa i nie możesz mnie mnie traktować jak idiotkę .. powiem ci jakI jestem , jestem płytkI , bezwarościowY i możesz mnie traktować jak idioTĘ ...pozatym używając takiego słownictwa nie mam zamiaru zdobyć przychylności i uznania ludzi... jesteście idiotkami które oceniają ludzi tylko z wyglądu... srać na was ... nie pozdrawiam

tyler_4

No tak, jesteś facetem. Kolejny kretyn. Więc co chcesz osiągnąć wyzywając innych od suk???Sam oceniasz ludzi, a potem dziwisz się, że oni robią to samo z tobą.
Naucz się, że nie mam pyska, tylko twarz, może ty masz ryj. Każdy wartościowy człowiek ma twarz, a tylko takie miernoty jak ty są inne. Jak możesz pisac, że oceniam ludzi po wyglądzie? Nie jest tak. A ty myślisz, że masz rację, bo szanuję Johnnego Deppa, który jest świetnym aktorem. Bardzo lubię też np. Roberta de Niro, który wcale nie jest przystojny. Więc po raz kolejny sie mylisz.
NIE JESTEM IDIOTKĄ.
A z twojego zachowania wobec innych wywnioskowałam, że nie jesteś głębokim i wartościowym człowiekiem. I co, przyjemnie ci, gdy ktoś tak o tobie mówi?
Myślisz, że jesteś trendy, a tak naprawde pokazujesz tylko swoją głupotę. Ile ty masz lat?
Pozdrawiam. Tak na przekór:P

pils

oczywiście,jeśli chodzi o porównywanie,który aktor jest lepszy-liczy się talent. trudno mi porównywać w tym względzie pitta i deppa,bo lubie wiele kreacji z zakresu ich ról,ale chyba jednak bardziej doceniłabym deppa,bo grywa postacie o bardziej skomplikowanych osobistościach,poza tym pomimo wciąż rosnących zastępów jego fanek stara się pozostać aktorem nie podlegającym żadnym hollywoodzkim konwenansom. co do urody (która,powtarzam to po raz setny chyba, jest tylko miłym dodatkiem do aktorskiego talentu a nie odwrotnie),obaj są bardzo przystojnymi facetami,ale pitt jest chyba bardziej w moim typie. poza tym,podobało mi się więcej filmów z pittem niż deppem (bardzo,bardzo lubię przekręt,siedem, joe blacka,a 12 małp w szczególności), więc reasumując: dla mnie bardziej utalentowany jest depp,ale pitt przystojniejszy i więcej filmów z jego udziałem mi się podobało.bardziej lubię pitta,a za to deppa bardziej cenię i podziwiam

pozdrawiam

maggie_fraser_rowe

Podoba mi sie takie podejście do sprawy. Nie rzucasz wyzwiskami i nie wyklinasz, tylko podajesz argumenty swojej wypowiedzi. A co do poprzedniego wpisu tego chłopaka- bez komentarza....
Tak trzymaj, pozdrawiam:)

Mery_4

Czy ja gdzieś napisałem... że dziwię się że ludzie mnie obrażają? ee.. chyba nie. Ja nie mam twarzy.. ja mam PRZEPIĘKNĄ twarzyczkę;p. nie oceniasz ludzi po wyglądzie?..taa "elijach wood"(czy jak tam temu cwelowi na imie... "Uwielbiam go za froda .. i za jego piękne oczy ochhh harnet.. jakisz on jest przystojny(zapomniałaś dodać że to beztalencie) i jeszcze zakościelny..achh ależ on ma zarost" Robert de niro nie jesteś przystojny może dla ciebie ;p pozatym teraz może i nie jest mega przystojny ale kiedyś za nim latały takie tempe dziewczęta .. nie jesteś idiotką.. dobra niech będzie..."I co, przyjemnie ci, gdy ktoś tak o tobie mówi?" ... ee.. szczerze to sram na to czarnym kabanem...ale widzę że tobie nie było przyjemnie jak na ciebie coś napisałem.. bo zbulwersowałaś się jak 50 letnia kobieta.. która nie straciła dziewictwa;p lat mam 16 ... nie pozdrawiam

tyler_4

Jesteś facetem, więc nie rozumiesz wielu spraw, które wkurzają kobiety. Gdy do faceta powie się zamknij pysk, to nic wielkiego, ale dla mnie jest to obrazliwe. Nie znoszę, kiedy chłopak jest taki wyluzowany, ze kle jak szewc i traktuje dziewczyny jak zdziry. Wątpię w twoją piękność, ale cush...niegdy cię nie widziałam, więc nie oceniam.
Co do aktorów. Najważniejsze, żeby miał talent, ale miłym dodatkiem jest to, że jest przystojny. Nigdy nie napisałam, że uwielbiam elijaha wooda. Co do Hartnetta i Zakościelnego- rzecz gustu i raczej nie tobie to oceniać, bo jeśli nie jesteś gejem, to nie podoba ci się ich widok. Co do Deniro- może kiedyś był przystojny, ale świat i ludzie się zmieniają, ja go szanuję za grę. Jeżeli nie zależy ci na ludziach, to nie oczekuj, że ludziom będzie zależało na tobie. Nie zasługujesz na to.
16 lat...typowy wiek, w którym chłopacy zachowują się jak kretyni popisując się swoją życiową mądrością:(

Mery_4

Wszystko to co piszesz nie pasuje do mnie ;p ...nie jestem "luzakiem" i traktuje dziewczyny kurewsko miło;p nie kle jak szewc...piszesz że "zamknij pysk" było dla Ciebie obraźliwe.. bo takie miało być;p dobra może z tym tekstem przesadziłem( i to bardzo ) ... ale wali mnie to ;p...a ja nie piszę że uwielbiasz wooda.. no ale prawda jest taka że oceniasz go po wyglądzie.. tak jak harnetta i zakościelnego .. i to był temat który poruszyłem ;p .. że oceniasz ludzi po wyglądzie.. ale mniejsza...dalej..."jeżeli nie zależy ci na ludziach , to nie oczekuj, że ludziom będzie zależało na tobie".. eeee.. dzięki za mądrość.. jest niczym z alchemika..czy z innego gówna..ale thx za chęci ;p ... pozatym zasługuję...;p nie znasz mnie... 16 lat.. typowy wiek mówisz ... ( no w sumie 11,12,13,14,15,17,18 czy 19 lat to też typowy wiek ) ale ja nie jestem typowy.. jestem jedyny w swoim rodzaju...może czasami zachowuję się jak kretyn.. ale jestem mega sympatyczny... i nie popisuję się żadną mądrością.. pozatym do jeszcze wcześniejszej wypowiedzi ... jestem mega przystojniak ;p ... nigdy mnie nie widziałasz... ale może się to kiedyś zmieni .. nie bejbe?;p hehe.. dobra koniec żartów... tym razem pozdrawiam..trzymaj się.. i wogóle sra ta ta.. ;p

tyler_4

a cóż ja rzecz mogę...ta wypowiedź nie była kierowana do mnie wprawdzie,ale i tak mnie ruszyła.mówisz, alchemik czy inne gówno? hmm, wprawdzie ostatnie książki coelho nie są najlepsza,ale alchemik to naprawdę wartościowa książka,która zmieniła moje życie.rozumiem,że nie każdemu może się spodobać taki rodzaj literatury (niektórym nie odpowiada,inni są zbyt ograniczeni,by zrozumieć sens książki),ale nawet jeśli ci się nie podoba, to słowo 'gówno' raczej nie jest kulturalną opinią. co do reszty,odnoszę wrażenie,że masz lekką obsesję na swoim punkcie,ale to może być tylko wrażenie. i 16 to rzeczywiście typowy wiek dla facetów w sensie,że w tym czasie można u nich zaobserwować pewne charakterystyczne zachowania. w końcu mam dużo kontaktu z osobami ze swojego rocznika :)

kurewsko miło-czy to nie brzmi przypadkiem jak oksymoron? :) z lekksza

pozdrawiam

maggie_fraser_rowe

nie no sorry.. książka jest mega genialna szczególnie zapadła mi w pamięci jedna mądrość.. "Gdy coś niesamowitego stanie się raz , prawdopodobnie nie stanie się drugi , ale jeżeli stanie się drugi , to stanie się i trzeci" noooo to jest mądrość kurwa która zmieniła moje życie..(a zmieniło na takie.. że wiem że wielcy myśliciele..sami nie wiedzą co pierdolą.. a ludzie myślący że niektóre z ich mądrości mają jakiś sens.. próbują go znaleźć...a tak naprawdę autor takiego gównianego tekstu sam nie wie o co w tym chodzi) jeżeli wytłumaczysz mi ten cytat..to naprawdę będziesz mistrzowska(hehe już czekam co takie napiszesz)... bo ja lubię sobie nad takimi pierdółkami pomyśleć.. ale to jest już głupie jak cholera;p ... pozatym nie mam obsesji na swoim punkcie;p pozdro

tyler_4

przesadzasz piszac,ze 10000000000000000razy lepszym akorem jest dzoni dip od brada pita.Fajnie by było jakby tych dwoje zagrało razem w filmie,ale nie zrobią tego, bo są dla siebie silną konkurencją do serc np.nasoletnich świrniętych fanek

Rashida

Wiesz co damona, zdaje mi się, że sama jesteś świrniętą, pojebaną fanką. a udajesz zagorzałą antyfankę prawie wszystkich aktorów. Bo ten jest za brzydki, ten beznadziejnie gra, a tego obrzydziły ci fanki. czy ty wiesz co to jest własne zdanie????? Swojimi głupimi zachowaniami na forum pokazujesz poziom swojej inteligencji. Osobiście wydaje mi się, że jesteś kretynką. Pozdrawiam:P

tyler_4

w moich zwyczajach nie leży uświadamianie innych i tłumaczenie im banałów,jeśli nie rozumiesz tak prostego zdania,to cóż,ja prościej tego wytłumaczyć nie potrafię-przyznaję się do tego..poza tym, dla mnie akurat ważny jest inny cytat: "żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia". czy tego też nie rozumiesz,lub jest głupie jak (pardon) cholera? zresztą,jak już mowa o coelho,to i tak wolę weronikę...
pzdr

maggie_fraser_rowe

no nie wytłumaczysz prościej.. botego się nie da zrobić;p tego się nie da wytłumaczyć.. a jak da .. to walnij jakiś przykład(znaczy to nie jest żaden rozkaz czy co;p)... a ten drugi cytat.. no to chyba nie trzeba nad nim myśleć żeby go zrozumieć ;p pozdro

tyler_4

No dobra może jesteś przystojny, nigdy cię nie widziałam, więc nie wiem. Jeśli nie traktujesz dziewczyn jak szmaty, to dlaczego jesteś raczej dla nich nie miły? Co do mojego oceniania po wyglądzie...czuję, że i tak nie dojdziemy do porozumienia, bo każde z nas ma swoje racje.
MImo wszystko, 16 lat to naprawdę głupi wiek;)
Pozdrawiam

maggie_fraser_rowe

szkoda,że nikt mnie nie poprawawił, a ja taką głupotę walnęłam, rzecz jasna,grywa bardziej skomplikowane postacie ( a nie postacie o osobistościach, jakiż to piękny pleonazm :D )

pils

hehe fajni jesteście:P Osobiście również wolę Johnny'ego, gdyż ma ładniejsze oczy:P. I grał u Kusturicy. A Pitta nie lubie za role typu "Troja". Cenię go jedynie za "Wywiad z wampirem" i "Podziemny krąg".

Arwen

bo pewno tylko te trzy filmy oglądałaś.. boże jak się czyta takie teksty to aż krew w człowieku się gotuje....

tyler_4

Stary....ty już jesteś chyba duży chłopiec, a że jedni lubią pierogi a inni nie to tego nie zmienisz. Ty pewno z tych co nie lubią:P
A że moja urażona duma się poczuła urażona...z Panem Bradem widziałam również (werbel)
Ocean's 11, 12(fajnie jadł)
7 lat w Tybecie
Siedem(o tam było ok)
Kontakt
wystarczy? Jeszcze sobie Mr i Mrs Smith obejrze:P coś jeszcze polecasz?
Po prostu wole Johnny'ego. Nic na to nie poradzę.
pozdro

Arwen

aha, no i szkoda nerwów....chcesz za 5 lat paść na zawał?

Arwen

no ja Cię jak najbardziej rozumiem ale wiesz.. mówisz że nie lubisz go za filmy takie jak Troja... ale on w takim badziewnym filmie naprawdę dobrze się zaprezentował... mr and mrs SHIT sobie daruj... bo tego filmu nawet pitt nie uratuje...( ale i tak pewno dobrze tam zagrał ;p ).. obezjrzyj sobie takie filmy jak dark side of the sun...czy legends of the fall...filmy takie sobie... ale aktorstwo jakie tam zaprezentował.. to naprawdę .. P I E R W S Z A klasa ;] pozdrawiam

tyler_4

bach coś tam coś tam... mam małe pytanko do Ciebie...
czy Ty zawsze wszystkich musisz obrażać?
nie uważasz, ze każdy ma prawo lubić kogo chce... zyjemy chyba w wolnym kraju, nie!

ja tez musze powiedziec, że wolę Johnny'ego... pomimo, że Brada też bardzo, ale to bardzo lubię i widziałam z nim całą kupę filmów. Jest naprawde dobrym aktorem, ale to nie zmienia faktu, że wole kogo innego.
Na mnie tez teraz zaczniesz najeżdzać?

_Agnieszka_

nie ja nie najeżdzam na tych którzy mają swoje zdanie.. najeżdzam na tych którzy mają swoje zdanie i wygadują je w sposób maksymalnie głupi.... tak jak zalożycielka tematu "Depp jest 100000000 razy lepszy" .. no daj spokój...;p pozdro;*;b

pils

zgadzam sie w 10000000% ale nikt nie pobije Orlando Blooma i Haydena Christensena w dłuższych włosach razem z Deppem według mnie to najprzystojniejsi ludzie filmu :)

Aniol_z_Piekla_Rodem

wiesz, każdy ma własny styl wypowiadania się...
nie musisz od razu tak się o nim/niej wyrażać...

eh, no ja niestety do grona lubianych przeze mnie aktorów nie moge zaliczyc ani Blooma ani Christensena... chociaż w 'Szkole przetrwania' Hayden grał całkiem nieźle ;)

_Agnieszka_

a Ty wiesz 'bach', że jak nie przeklinasz, to wydajesz się nawet sympatyczny :)

_Agnieszka_

no ba;p.. jeżeli jestem sympatyczny przez neta.. to jaki muszę być milusi na live?;ppp .. pozdro

tyler_4

no wiesz ,to zalezy :)
mozna być milusim przez neta, a w rzeczywistości być ostattnim chamem ;)
a poza tym, to tutaj pokazujesz swoje dwie twarze, więc kto wie, jaki jestes naprawde ;)

pozdro :*

_Agnieszka_

moze ma rozdwojenie jazni jak w "Podziemnym kręgu"? :P ;)

Arwen

a zaczęło się od bezsenności...

spotkania dla chorych na raka jąder nie pomogły?
to dziwne, bo Nortonowi ulge przyniosły :)

( mam nadzieje, że wiesz o czym gadam... znaczy się, że oglądałeś ten film :P)