Dlaczego (prawie) wszystkim on się podoba????????????????
Jest mnóstwo przystojniejszych aktorów od Brada Pitta!!!!
Bo on poprostu ma w sobie to "coś" - mnie tez się podoba choć między bogiem a prawdą jest kompetnie nie w moim typie - dziwne?, a tak poza tym to przede wszystkim znakomity aktor.
przystojny czy nie, miał kilka dobrych ról:
REKLAMA
------------------------------ ------------------------
Co możesz wiedzieć o życiu, jeśli nigdy się nie biłeś?
Zapraszam --) http://sphinx.netsign.biz/fightclub/forum/index.php [sphinx.netsign.biz/figh ...]
------------------------------ ------------------------
ROZEŚLIJ TO WSZYSTKIM
Czy tobie sie dziewczynko wydaje ze twoj gust jest jakas niepodwazalna, niezaprzeczalna i jedyna sluszna miara czyjejs urody? Uroda nie jest rzecza obiektywna. Sa rozne gusta i dla niektorych aktor X bedzie przystojniejszy od Pitta, a dla innych Pitt bedzie przystojniejszy od X'a. Nadazasz? Czy to juz za trudne?
Ja aurat cenie Pitta za umiejetnosci aktorskie, ktora ma w odroznieniu od wielu wspolczesnych idoli nastolatek, ktorzy poza uroda nie maja jako aktorzy do zaoferowania nic bo graja kompletnie do dupy.
JAGO NIEZNOSZE !!!! NIEJEST PRZYSTOJNY I ZBYTNIO DOBRZE TO ON NIE GRA :))
AKTORZY PRZYSTOJNI TEZ SA DOBRZY NP. TOM CRUISE I OCZYWISCIE JOHNNY DEPP ,ONI SA FAJNI , DOBRZ I OCZYWISIE O WIELE LEPSI OD TEGO WYPIERDKA :))
Ciekawe ze teraz mnie pozdrawiasz a niedawno mi ublizales w jakims temacie dotyczacym Pitta bo cos tam ci sie nie spodobalo co napisalem. Nie lubie prymitywnych ludzi, dla ktorych podstawowym "argumentem" w dyskusji jest ublizanie rozmowcy.
"A ja słyszałem że Brad Ma sraczke i miejmy nadzieje że mu przejdzie" wysyłanie takich wypowiedzi w temacie o poważnej chorobie która może zakończyć się zgonem jak dla mnie była bardzo nie na miejscu... jeżeli miał to być żart.. to ja również odpowiedziałem na niego żartem... jeżeli miało to być obrażenie.. to moja riposta również była obraźliwa... pozatym teraz Ty mi ubliżasz takimi tekstami jak "Prymitywny człowiek" bo poczułem że ten tekst był do mnie... ale może nie potrzebnie się denerwuję...ponieważ uważasz że prymitywnym człowiekiem , jest osoba która w dyskusji jedynie co robi to ubliża rozmówcy... a to się nie tyczy mnie ... bo ja tak nie robię... czy widziś gdzieś abym kogoś obrażał w czasie dyskusji ? ja obrażam tych którzy wysyłają kretyński posty...no dobra kończe.. tym razem nie pozdrawiam bo jak ktoś próbuje być miłym...(raz na jakiś czas;p) to odrazu zostaje odepchniętym od tej próby;(((;b
Widzialem kilka twoich wypowiedzi, w ktorych ublizasz innym, a to co zacytowales nie bylo przeciwko Pittowi, a jedynie byl to ironiczny komentarz dla ludzi ktorzy wyszukuja w kolorowych gazetkach roznego rodzaju glupie ciekawostki w stylu "Brad Pitt zakrztusil sie marchewka" i sie tym podniecaja. A nawet jezeli uznalez ze nie powinienem byl zartowac w temacie o powaznej chorobie to mogles mi to napisac zamiast rzucac teksty na poziomie sredniorozwinietego 10-latka.
no obraziłeś mnie teraz niezmiernie mówiąc że moje teksty są na poziomie 10 latka... ;( chcesz żebym wpadł w kompleksy?;p
Słuchaj coś się nie klei...mówisz że nie chcesz mnie obrazić... a za chwile mówisz że jestem prymitywny...to się zdecyduj wkońcu...
jak masz problemy ze zrozumieniem co ludzie do ciebie mowia to twoj problem, dla mnie to koniec dyskusji bo szkoda czasu
na chuj się jeszcze odzywasz ? myślałem że miał być koniec dyskusji a Ty jeszcze zaczynasz..jak chcesz to możemy sobie podyskutować;p
a czy ja kretynie rozmawiam z toba? idz sie pobawic w piaskownicy czy cos w tym stylu i nie zawracaj glowy
panie i panowie... ten czlowiek to prawdziwy skarb :) jego skrajny debilizm jest zabawniejszy od kabaretu marcina danca :) nie ma to jak chlopcy z kompleksami na temat rozmiaru czlonka ktorzy wyladowuja swoja frustracje bluzgajac na ludzi w internecie, bo gdzies sie trzeba wyzyc jak w szkole nauczycielka krzyczy a w domu mama bije harmonia po glowie i pewnie koledzy na podworku tez wpierdol spuszczaja :) wspolczuje ci biedne dziecko twojej glupoty, tepoty i ograniczenia. juz ci kiedys napisalem ze gdybys mial IQ powyzej 75 zdawalbys sobie sprawe z tego ze takimi wypowiedziami tylko sie kompromitujesz ale niestety nie dotarlo do pustego lba, wiec widac odnosnie tego iq sie nie pomylilem :)
przykro mi niezmiernie ze sie znow wypowiedzialem choc mialem juz nie tracic czasu na rozmowe z debilem, ale taki juz jestem ze nie potrafie tolerowac ludzkiej glupoty - kazdy ma jakies wady :) obiecuje wspolforumowiczom ze juz nie bede wiecej karmil trolla :)
a ja mam pytanie gdzie sie podziewaja moderatorzy i do diabla co ten czlowiek jeszcze robi na Filmwebie? Za ten wulgaryzm to juz dawno Filmweb powinien powiedziec: Do widzenia. Wstyd.
nie nie... niech zostanie :) on jest jak blazen dostarczajacy rozrywki :) zawsze najbardziej mnie smieszyli ci ktorzy sa tak glupi ze nie zdaja sobie sprawy nawet ze swojej komicznosci :)
Jest mnóstwo przystojniejszych aktorów od Brada Pitta!!!!
Niesamowite. A może ludzie nie cenią go tylko za urodę,nie myślisz,że to możliwe???już mnie szlag trafia jak widzę temat linczujący Brada Pitta,zostawcie go w spokoju,nie macie się na kim wyżywać???
No pewnie..najprzystojniejszy jest Jude Law ;] ..dla mnie.Ktos tam wspomnial ze to kwestia gustu i zgadzam sie z tym kims...No ba,w koncu kazdemu podoba sie cos innego.Jezeli chodzi o fana i zarazem autora tego postu to wynika z jego/jej (nigdy nic nie wiadomo) wypowiedzi ze bardziej przypada mu/jej wyglad a nie talent (ktory jest jak najbardziej na + i powinien tez byc brany pod uwage przy ocenie)
Ave nielicznym zainteresowanym grą aktorska...niekoniecznie grą tych przystojnych
Mi sie nie podoba ,ale co z tego skoro jest świetnym aktorem. Wcale nie musi mi sie pdobać zebym musiala go docenić. Wystarczy obejrzec z nim kilka filmów by samemu sie przekonać, że on jest utalentowanym aktorem a uroda nie ma nic do tego.
na poczatku rasiscie przyznalem racje jak zjebal te prymitywna dupe bo fakt jej wypowiedz byla na niskim poziomie:) Ale koles mocno potem przesadzil moze nie jest glupi ale pierdoli takie glupoty demonstruje swój rasizm mimo ze jestm pokojowo nastawiony do swita to chetnie bym go pierdolnol by z lekka zwazyl na bajere pozdrawiam all:)
na poczatku rasiscie przyznalem racje jak zjebal te prymitywna dupe bo fakt jej wypowiedz byla na niskim poziomie:) Ale koles mocno potem przesadzil moze nie jest glupi ale pierdoli takie glupoty demonstruje swój rasizm mimo ze jestm pokojowo nastawiony do swita to chetnie bym go pierdolnol by z lekka zwazyl na bajere pozdrawiam all:)
Prawda jest taka ze wiekszosc jezdzacych po Bradzie ludzi to brzydcy chlopcy z kompleksami. Ja go cenie za nieprzecietny talent, a to ze sie podoba kobietom - coz trudno. Tak wiec chlopcy zbastujcie w swoich krytykach
Przystojniejszych może i jest mnóstwo(chociaż nie wiem, nie zastanawiałam się nad tym), ale za to on ma na koncie trochę naprawdę dobrych ról. Poza tym ten aktor jest niedoceniany właśnie przez wygląd. A w niektórych filmach był naprawdę świetny("12 małp", "Przekręt", "Podziemny krąg", "Wichry namiętności"). Ja bym Cię mogła spytać, co takiego ma w sobie Keanu Reeves, bo, chociaż nic do niego nie mam, to jakoś nie wydaje mi się specjalnie dobrym aktorem.