Bradley CooperI

Bradley Charles Cooper

8,3
91 646 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bradley Cooper
ttami93

O taaak! <3

ttami93

Popieram:)On jest boskiii

ttami93

raczej przystojny i to bardzo- Drużyne A obejrzałam do końca ze względu na niego:)

CelineMarie

Mnie też się bardzo podobaa ;D ciasteczko

CelineMarie

CelineMarie, ja tez obejrzalam druzyne a do konca tylko dla niego :)

ttami93

Przystojniak jakich mało ;pp

ttami93

"śliczne" to są kotki, on jest przystojny

ttami93

Wolny :)

iskierka69

a on nie jest przypadkiem z Reene?

ttami93

Uwielbiam go, ma w sobie tyle seksu...... I jest świetnym facetem

ttami93

nie posrajcie się przy okazji ;p i tak by na żadną z was nawet nie spojrzał ;p poza tym facet nie jest śliczny, tylko PRZYSTOJNY :] btw. głupie Gimbuski z was. Elo ;p

SooSoo

jedyna mądra się znalazła haha :)

użytkownik usunięty
SooSoo

bo ty to na pewno masz powodzenie...

użytkownik usunięty

ojejku och ach lofciam !! :] bleh.

w przeciwienstwie do was nie jest debilką, ze slodko-cukierowego gimnazjum jak wy...czytajac takie komentarze to smiech ogarnia jakie wy puste jestescie...

użytkownik usunięty
forzamilan1

puste bo podoba im się jakiś facet? zastanów się...

nie, tylko poziom wypowiedzi, bo pisanie w stylu <3, czy ciasteczko to żenada...

użytkownik usunięty
forzamilan1

z tym się zgodzę, ale wiesz jak to jest jak jest się kimś zauroczonym ;)

Aktor może być ciasteczkiem, jeśli nie tylko jest przystojny, ale także uroczy. Wtedy jeśli dany aktor ma "aurę" słodkości, po prostu dziewczyny popadają w uwielbienie i mówią "ale ładny!! Jakie ciacho!" Mężczyzna może być ładny, ale to co innego od bycia przystojnym. Można być przystojnym a nie ładnym, a można być ładnym, ale nie przystojnym, i oba na raz też. Załóżmy taki Depp, bożyszcze nastolatek lat 80 i 90tych(och och!!), jest przystojny...dopiero teraz, a kiedyś był ładny, bo miał delikatną twarz i urok osobisty słodkiego "drania". Takie jest moje zdanie przynajmniej. I cóż Cooper jest przystojny i "fajniutki", można go nazywać ciachem, ale nie jest ładny:)