Bradley CooperI

Bradley Charles Cooper

8,3
91 646 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bradley Cooper

Witam. Jestem wielbicielką Brada. Chociaż, przyznam się, nie lubiłam go za czasu. Jednak po tylu świetnych rolach (pomijając pechowy fil "Wszystko o Stevenie") po prostu się w nim "zakochałam". Nie ma co, gościu jest przystojny, ma charyzmę i dobrze gra. Nie wiem jaki jest z charakteru, ale ten szczegół po prostu pomijam (dodatkowo mówiąć, że chyba nie miał jeszcze żadnych afer alkoholowych, narkotykowych, itp.). Niektórzy go hejtują, ja jestem z tych, którzy go uwielbiają. I powiem tak, po prostu chyba niektórzy to robią z zazdrości. Niech spojrzą na siebie. Każdy ma wady. Każdy popełnia błędy. Jak i ona, tak i my - jesteśmy tylko ludźmi. Ja z niecierpliwieniem czekam na jego kolejne filmy. I tak - Bradley zasługuje na Oscara ale zapewne poczeka jeszcze tak z parę lat zanim go osiągnie. I w ogóle zmieńcie te jego zdjęcie, przecież ma wiele innyc o niebo lepszych i bardziej aktualnych. I czy mi tylko on przypomina młodego Harrison'a Ford'a? Pozdrawiam hejterów i fanów. Dobrego wieczoru. (i tak pewnie wiele "mózgów' nie przeczyta mojego postu ze względu na długość, bo "hated to życie").