Bradley CooperI

Bradley Charles Cooper

8,3
91 646 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bradley Cooper

tak jak np zmarszczki, widziałem z nim film z 2001 to wyglądał jak szczurek, teraz (choć
jestem facetem i trudno mi ocenić) wygląda dobrze, i bardzo dobrze że się nie wstydzi
włosów na klacie (czyli ich nie goli)
czy jest przystojny? Vincent Casell jest hmm dość szpetny ale ma zaaj ebistą dupkę (Belucci) po prostu DBAJMY O SIEBIE!!!

Schizofrenik_XXI_wieku

Schizofrenik :P tu masz świętą rację, większość facetów im są starsi tym przystojniejsi :D zmarszczki dodają im tylko uroku, choć duża część z wiekiem traci też "jędrność" i muskulaturę :/
a co do klaty - uch cudo :D

pixi222

Zgadzam się,klata cudo...mniam..mniam

mirka1977r

Oddałabyś mu się?

Schizofrenik_XXI_wieku

To prawda on jest boski ale niektóre kobiety tez im starsze tym lepsze

Schizofrenik_XXI_wieku

jest megaaa przystojny. a te wlosy na klacie to mu tylko dodają uroku i meskosci.

monisia233

a mi się on w ogóle nie podoba... oczywiście kwestia gustu, ale nie widzę z twarzy (wg siebie) nic w nim pociągającego, nie przykuwa mojej uwagi wręcz mnie odstręcza ... jak dla mnie jedyny, niedościgniony wzór to Joaquin Phoenix - jedno jego spojrzenie i mięknę cała :)))

użytkownik usunięty
DoloresBrunilda

ciacho i nic poza tym, w dramacie brzmi tak samo przekonująco jak Adam Sandler. Ale puste dziewczynki patrzą tylko to jak ktoś wygląda , normalka.

mówisz o Joaquin Phoenix w tym momencie czy o tym kuperku :)

użytkownik usunięty
DoloresBrunilda

Spokojnie moja droga, o "tym kuperku". Phoenixa również bardzo lubię, świetny aktor.