pod względem aktorstwa - ciężko mi się wypowiedzieć, więc już tę kwestię pominę haha, sorry,
Dupa zaje*****. Jako aktorowi, nie mam mu nic do zarzucenia. Ciasteczko i to utalentowane... Gdzie takiego szukać?
też zadaję sobie to pytanie ;p rzeczywiście przystojniacha z niego ;D tacy nie istnieją... chyba w snach ; )
Skoro tacy nie istnieją to skąd on się wziął? Z księżyca się urwał, czy co? Nie ma mężczyzn (kobiet CHYBA, też nie) idealnych, więc jakie on ma wady? Może niedługo wyzna, że jest gejem...? (oby nie...!) Z tego, co udało mi się zaobserwować, prócz facetów z filmów, którzy są idealni, zawsze opuszczają deskę(choć to nie jest największy problem, jak dla mnie:)) itd. To facetem dla mnie z poczuciem humoru, odrobiną stylu (nie chodzi mi o nie wiadomo co, tylko , o odrobinę gustu, żeby nie wstyd z nim było się pokazać...) to idealnym facetem dla mnie byłby... gej... Ja tam nic do nich nie mam, wręcz od kilku lat marzę, by mieć takiego kolegę, ale jako partner...chyba byłoby ciężko...
hahhaha dobrze napisane :P
jeszcze, żeby grał więcej w dobrych filmach to będzie totalnie cudowny :D