Nienawidzę go! Mój znienawidzony aktor! Rzygam jak na niego patrzę!
Po prostu w każdym filmie gra podobnie. Jego mimika doprowadza mnie do irytacji. Poza tym są aktorzy, którzy od pierwszego obejrzenia filmu, miło na ciebie oddziałują oraz istnieją tacy, którzy z jakiegoś powodu nie mogą zdobyć twojej sympatii.
"Nie rozumiem co można do niego mieć" - i Ty mi piszesz, że mój komentarz jest mało inteligentny xD No to mnie przebiłaś. Uszanuj czyjeś zdanie. Ewentualnie podziel się własną opinią, spraw by była bardziej inteligentna od mojej:) Pozdrawiam.
To bardzo ciekawe,że opinia może być "bardziej inteligentna". Na prawdę gratulacje. Nie każdy upatrzył sobie aktora którego nie lubi. Ja tutaj oceniam filmy i grę aktorską. Od oceniania wyglądu zewnętrznego to są wybory miss xD Jak chcesz po oceniać wygląd to dawaj swoje zdjęcie i zobaczymy.
"bardziej inteligentna"- dobrze wiem, nie ma nic "pomiędzy", albo coś jest inteligentne albo nie. Zwykła ironia. Czy jak gdzieś napisałem cokolwiek o jego wyglądzie? Zalecam dokładne czytanie postów.
"Nie każdy upatrzył sobie aktora którego nie lubi"- sugerujesz, że ja upatrzyłem sobie tego aktora? Zwyczajnie oceniam grę aktorską, a jeśli chodzi o mnie, Fraser gra sztucznie, stąd tak niska ocena. Może kiedyś pozytywnie mnie zaskoczy, wtedy jest szansa, iż zmienię o nim zdanie.
"Jak chcesz po oceniać wygląd to dawaj swoje zdjęcie i zobaczymy."- toś się teraz popisała dziewczyno... tekst rodem z podstawówki.
Pozdrawiam
"Jego minka doprowadza mnie do irytacji" z tego co wiem to to raczej nie jest opis charakteru :) Bo taka jest prawda. Mówisz o mince tego aktora a twoja morda za pewne też nie wygląda miluśnie.
Czy jeśli jakiś aktor wkurza cię przez samo patrzenie na niego, to znaczy od razu, że jest brzydki? I nie "minka" tylko mimika(ruch mięśni twarzy, wyrażające emocje). Nie ma to nic wspólnego z wyglądem. Po prostu facet jest sztywny i tyle.
Pozdrawiam.
Cóż, mój rozmówca również nie popisał się kulturą:) Poza tym Twój post też nie jest najwyższych lotów.
hmm... ciekawe jakby ktoś tak powiedxział o Tobie, byłoby Ci miło? Ja tam uwielbiam Brendana! Najlepiej się sprawdza jednak w cięzkich filmach takich jak Odwrócić Przeznaczenie czy Miasto Gniewu
Taki jest już świat showbiznesu moja droga. Jak ktoś się w niego miesza to musi wiedzieć, że krytykowany przez innych, a ja wyrażam swoją opinię. Co do argumentów to z wyjątkiem jednego: Beznadziejnie udaje panikę. nie potrafię ich wymienić. Po denerwuje mnie gdy patrzę jak gra.
jak najbardziej zgadzam sie ze osoba sławna jest narażona na krytykę ale nie taką jak w twoim wypadku bo go nie lubie i tyle taką krytyke MÓJ DROGI możesz sobie ............ wsadzić w dupe. Dziekuje za uwagę :)