Brendan Fraser

Brendan James Fraser

8,3
22 320 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brendan Fraser

Bleeeeeeeee!!!

użytkownik usunięty

Nienawidzę go! Mój znienawidzony aktor! Rzygam jak na niego patrzę!

Ja też go nie lubię. Jego gra aktorska mnie drażni, choć do końca nie wiem czemu...

grimmjow1990

Inteligentny komentarz nie lubię go ale nie wiem czemu. Nie rozumiem co można do niego mieć

Claudia_filmweb

Po prostu w każdym filmie gra podobnie. Jego mimika doprowadza mnie do irytacji. Poza tym są aktorzy, którzy od pierwszego obejrzenia filmu, miło na ciebie oddziałują oraz istnieją tacy, którzy z jakiegoś powodu nie mogą zdobyć twojej sympatii.
"Nie rozumiem co można do niego mieć" - i Ty mi piszesz, że mój komentarz jest mało inteligentny xD No to mnie przebiłaś. Uszanuj czyjeś zdanie. Ewentualnie podziel się własną opinią, spraw by była bardziej inteligentna od mojej:) Pozdrawiam.

grimmjow1990

To bardzo ciekawe,że opinia może być "bardziej inteligentna". Na prawdę gratulacje. Nie każdy upatrzył sobie aktora którego nie lubi. Ja tutaj oceniam filmy i grę aktorską. Od oceniania wyglądu zewnętrznego to są wybory miss xD Jak chcesz po oceniać wygląd to dawaj swoje zdjęcie i zobaczymy.

Claudia_filmweb

"bardziej inteligentna"- dobrze wiem, nie ma nic "pomiędzy", albo coś jest inteligentne albo nie. Zwykła ironia. Czy jak gdzieś napisałem cokolwiek o jego wyglądzie? Zalecam dokładne czytanie postów.
"Nie każdy upatrzył sobie aktora którego nie lubi"- sugerujesz, że ja upatrzyłem sobie tego aktora? Zwyczajnie oceniam grę aktorską, a jeśli chodzi o mnie, Fraser gra sztucznie, stąd tak niska ocena. Może kiedyś pozytywnie mnie zaskoczy, wtedy jest szansa, iż zmienię o nim zdanie.
"Jak chcesz po oceniać wygląd to dawaj swoje zdjęcie i zobaczymy."- toś się teraz popisała dziewczyno... tekst rodem z podstawówki.
Pozdrawiam

grimmjow1990

"Jego minka doprowadza mnie do irytacji" z tego co wiem to to raczej nie jest opis charakteru :) Bo taka jest prawda. Mówisz o mince tego aktora a twoja morda za pewne też nie wygląda miluśnie.

Claudia_filmweb

Czy jeśli jakiś aktor wkurza cię przez samo patrzenie na niego, to znaczy od razu, że jest brzydki? I nie "minka" tylko mimika(ruch mięśni twarzy, wyrażające emocje). Nie ma to nic wspólnego z wyglądem. Po prostu facet jest sztywny i tyle.
Pozdrawiam.

grimmjow1990

Poza tym nie mam mordy, a twarz. Czytaj tekst ze zrozumieniem dziewczyno, bo się ośmieszasz.

Claudia_filmweb

Kiepski z niego aktorzyna, co pysk zawsze jednakowoż nadyma...

grimmjow1990

Faktycznie, ocena na poziomie... ^^ Kultury trochę.

defy_you

Cóż, mój rozmówca również nie popisał się kulturą:) Poza tym Twój post też nie jest najwyższych lotów.

Poprzesz argumentami?

użytkownik usunięty

hmm... ciekawe jakby ktoś tak powiedxział o Tobie, byłoby Ci miło? Ja tam uwielbiam Brendana! Najlepiej się sprawdza jednak w cięzkich filmach takich jak Odwrócić Przeznaczenie czy Miasto Gniewu

użytkownik usunięty

Taki jest już świat showbiznesu moja droga. Jak ktoś się w niego miesza to musi wiedzieć, że krytykowany przez innych, a ja wyrażam swoją opinię. Co do argumentów to z wyjątkiem jednego: Beznadziejnie udaje panikę. nie potrafię ich wymienić. Po denerwuje mnie gdy patrzę jak gra.

spoko facet. a jak ktos go krytykuje to znaczy że czegoś mu zazdrości ;p

jak najbardziej zgadzam sie ze osoba sławna jest narażona na krytykę ale nie taką jak w twoim wypadku bo go nie lubie i tyle taką krytyke MÓJ DROGI możesz sobie ............ wsadzić w dupe. Dziekuje za uwagę :)

może jego gra aktorska nie jest na najwyższym poziomie ale za to ma boski głos!

lucynka_zmyslona

A ja tam gościa lubię ;).

Danathiel

Mi się podobało jak grał w Mumii i w Więzach Przyjaźni 8/10

sama jesteś ble ! to bardzo fajny aktor .xD

To może lepiej się nie wypowiadaj na ten temat.Ja osobiście go bardzo lubię.

lucyna63

Też go lubię.Gra ciekawe role i dobrze mu to wychodzi.
Szczególnie w Mumii :D

ten aktor jest aoglądalny.

pjetras92

AOGLĄDALNY?? Co to za słowo?

monia198923

tj. nie da się go oglądać. to moja opinia