Może i jest ona piękna i pociągająca, ale trzeba zwrócić uwagę na to, że ma pstro w głowie. Jak to możliwe że za twarz dorobiła się majątku.
Jest od niej wiele dziewczyn piękniejszych i mądrzejszych.
Jak ona może takie coś ogłaszać publicznie (powiększyłam biust, straciłam dziewictwo) żeby mówić o swojej prywatności, normalnie niektórym to odbija.
Nie cierpię jej i szczerze mówiąc nigdy za nią nie przepadałem. Po prostu nie trawię jej piosenek. Jako aktorka też do kitu. Pamiętam rok 1999 kiedy pierwszy raz o niej usłyszano w Polsce, prawie wszyscy moi rówieśnicy dostawali bzika na jej punkcie, teraz sytuacja już się zmieniła, ale ja nigdy nie umiałem jej strawić.
Muszę przyznać, że podobają mi sie niektóre jej piosenki, ale nie łudzę się, że to ona je napisała i skomponowała;) Zwłaszcza, że nawet ich zaśpiewać na żywo nie potrafi... Pop- ikonka nie wie juz co ma zrobic, żeby zwrócić na siebie uwagę.. Nawet jej poród będzie w reality show...
Jeśli chodzi o muzykę, którą tworzy to jest na słabym poziomie. Czy ona w ogóle potrafi śpiewać? Porównajmy przykładowo ten sam styl muzyki- Aguilere i Britney. Odpowiedź jest chyba jasna. Aguilerze wychodzi to co robi, bo ma dobry głos. Jak w ogóle Britney zaistniała na scenie?