Britney Spears

Britney Jean Spears

7,9
199 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Niska srednia?? Chyba dla zasady.
Fakt, od poczatku kariery stala sie symbolem sylikonowej, durnie usmiechajacej sie lalki, ktora nawet z przecietnym glosem stala sie swoista ikona pop kultury. Ja bym jej dala 10 pkt za to co osiagnela - dzisiatki milionow sprzedanych plyt, totalne szlenstwo, absolutna rozpoznawalnosc. Kiedy slyszy sie chocby trzy pierwsze takty jej piosenek, to wiadomo z czym to skojarzyc...

rose_8

Sorry ale ja oceniam tutaj jej grę a nie osiągnięcia muzyczne. Może i osiągnęła wiele w muzyce i jest rozpoznawalna ale co to ma do rzeczy?Jej gra nie jest dobra - jest słaba więc nie zarzucaj ludziom że nisko oceniają.

rose_8

Rose chyba pomyliłaś portale - to portal filmowy. Brit jest beznadziejną i aktorką i piosenkarką, ale tutaj oceniane jest tylko to pierwsze.

rose_8

A za co mam jej dać 10 pkt.?????
za talent aktorski, którego jej brak
za piosenki też jej nie dam bo są beznadzjne, a już na pewno nie za twarz, bo za twarz chyba najbardziej jej nie lubie
więc nie rozumiem o co ci chodzi, jak chcesz to jej daj najwyższą ocene

rose_8

A no tak... aktorka jest beznadziejna (chyba, nigdy nie obejrzalam z nia niczego:D)

rose_8

nie jest beznadziejna aktorka tylko zaraz jak jakas slynna piosenkarka zagra we filmie to zaraz ma zlota maline chocby zagrala bardzo dobrze przyklady? Britney Madonna Mariah Carey Whitney Houston one osiegnaly najwiecej w muzyce ale niestety trzeba je zmiazdzyc a np Jennifer Lopez ktora do czasu kiedy nagralka pierwsza plyte byla bardzo dobra aktorka i nie miala ani jednej nominacji do maliny to nagle nagrala pierwsza plyte sprzedala jej 20 mln i juz jest NAGLE fee aktorka WYJATEK ---CHER chyba tylko ona