Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

jest swietna piosenkarka!!! nie bez powodu nazywaja ją ksiezniczka popu!!!! zastanowcie sie nad tym!!

Paris_Hilton

Powiem tak: może wokalistka z niej nie najlepsza ale to o niej ciągle się gada. Christina może i ma lepszy głos ale i o jej ślubie i pocałunku z Madonną było cicho, a o Britney wręcz przeciwnie. Osobiście wolałabym być Britney a nie Christiną, która delikatnie mówiąc czasem przesadza w piosenkach pokazując jaki ma świetny głos co się zwykle kończy totalnym wyciem./

efffci

Jako wokalistka jest słaba. Ale jej Oops I did It again! w wykonaniu Children of Bodom jest genialne:)

efffci

Jeśli mierzyć wielkość osoby tym, że jest o niej głośno, to Britney konkuruje bardziej z Paris Hilton niż z Christiną. Ponieważ jednak ja tradycyjnie oceniam piosenkarki porównując umiejętności wokalne, zdecydowanie wolę Christinę. Co dla jednych jest wyciem, dla innych górnym C - jak to powiedział jeden mój ulubiony Kiefer, WSZYSTKO ZALEŻY OD PERPEKTYWY :)

Jorjan

ja tam uwielbiam wokal Aguilery Britney jest slabsza wokalnie podobnie plyty Aguilery sa bardzo dobre a Spears w sumie nie sa zle ale gorsze no ale coz Britney sprzedala tych plyt blisko 2 razy wiecej

Paris_Hilton

Kiedys ją bardzo lubiłam ale jak zaczeła sie zaniedbywac... i upuszcac to dziecko... :/... eh... przestałam ją lubic chociaz kiedys była bardzo sławna i lubiana. Jej gra aktorska w sumie nie jest taka zła choc widziałam ją w tylko jedym filmie- Crossroads dogonic marzenia. Daje jej za to 7

Paris_Hilton

a ja mam wrodzoną niechęć do tej kobiety... Piosenki ma do niczego - jedyny plus do wygląd, choć i tak tapetka ... brrrr

2/10 - tylko za wygląd

Pozdrawiam !

Paris_Hilton

Ksiezniczka popu to Xtina Aguilera, Britney jest kiepska, bardzo kiepska.

Nachtjager

ksiazniczka popu to britney :) christina jest dama popu z 30 mln ply a britney z 90 jest ksiezniczka w krolestwach sie talent nie liczy tylko psrzedaz :)

sparrow19

Mam sentyment do tej kobiety, tak poprostu. Dzięki niej polubiłam pop, ale to już przeszłość i teraz jej już nie podziwiam bo nie ma za co.

Night_Shojo

hm... ciezko powiedziec czy jest za co ja podziwiac napewno zeszla na hujowa droge aczkolwiek zapisala sie juz w historii muzyki pop i tego jej nikt nie odbierze