Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
220 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Ta kózka ma 31 lat a wygląda jakby miała już 40-parę... i do tego się nie myje!
http://muzyka.onet.pl/plotki/rzucil-britney-spears-bo-sie-nie-myla,1,5400176,wia domosc.html

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sceptyk

Ciekawe jak ty byś wyglądał po tym samym co ona przeszła. Poza tym gratuluję dojrzałości jeśli opierasz swoją wiedzę na takich plotkach.

jozinnan

O nie! To straszne! No ciekawe jakbym miał tyle kasy, menedżera, który kieruje moją karierą i każe mi brać narkotyki, chlać, pokazywać przyrodzenie i takie tam sandaliki. Ale co tam pudelek prawdę ci powie i naród we wszystko uwierzy...

sceptyk

Chyba mówisz o mnie, ale to właśnie Ty jesteś przykładem takiego "pudelek prawdę ci powie i naród we wszystko uwierzy". Przeczytałeś na jakimś gównie, że laska się nie myje i nie dość, że w to uwierzyłeś to jeszcze tak się tym podnieciłeś, że musiałeś napisać o tym nawet tutaj.

jozinnan

Pewnie bo pudelek mówi prawdę! Mam pytanko - gimnazjum czy tylko taki tok myślenia? Spytaj panią nauczycielkę czym jest sarkazm... i potem wróć do ławki z pokorą...

sceptyk

Przepraszam bardzo, ale gdzie ja napisałem coś takiego o pudelku? Najwyraźniej ty masz tu problemu z rozumieniem tekstu czytanego. Nie będę ci tłumaczył mojej wypowiedzi, bo szkoda czasu, poza tym to jest żenujące, że nie potrafisz zrozumieć prostego przekazu, a innych wyzywasz od dzieciaków. Naprawdę takiej ciemnoty dawno nie spotkałem, ale wmawiaj sobie,że to ja nie rozumiem twojego wyszukanego sarkazmu i odsyłaj mnie do gimnazjum :) To przecież najlepszy sposób na dowalenie komuś w internecie.

jozinnan

Badum tsss! Jetseś niesamowita!

sceptyk

A ty śmieszna :)

jozinnan

Niebywałe!

sceptyk

Ah tak, skończ już.

jozinnan

Jak mi się zechce. A na razie nie mam ochoty. Tak więc moge pisać co chcę. Co tam u britnej, opowiadaj!

sceptyk

Mały troll.

platyna_2

King Kong i amazonki...