Britney Spears

Britney Jean Spears

7,9
199 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

ToXiC

użytkownik usunięty

Chociaz do jej fanek nie naleze, to dziwnym trafem pewnie jak wiekszosc z was znam kilka jej piosenek na pamiec.Zawsze draznila mnie ta jej "delikatnosc" i udawanie uroczej "dziewicy". Fakt jest taki, ze dziewczyna duzo osiagnela jesli chodzi o muzyke. Moze rewelacyjnie nie spiewa jednak kiedy slysze jej piosenki to zaraz zaczynam je spiewac i wspominac co to sie kiedys dzialo..:) Teraz jest na dnie.Mysle, ze uda jej sie z tego wyjsc, szkoda mi jej bo zwalila sobie zycie. Ok, malzenstwo z tym brudasem rozumiem-milosc, zdarza sie...ale to ze urodzila dzieci,a umyslowo jest nadal wrazliwa nastolatka bylo najwiekszym jej bledem. Majac 2 dzieci powinna sie jak najszybciej ogarnac dla nich,bo najwazniejsza rola jest bycie matka. Zycze jej wszystkiego najlepszego, powrotu do zdrowia i moze jakiegos kolejnego hitu :) Miliony sprzedanych plyt mowia w koncu same za siebie.

zgadzam się z tobą. Świetnie to wszystko ujęłaś. Tak samo mam z tym wspominaniem, jej piosenki są jakieś takie , nie wiem lekkie(?). pzdr.