Brittany Byrnes

Brittany Anne Trish Byrnes

5,6
380 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brittany Byrnes

Takie jest moje zdanie. Najbardziej lubię ją z tego serialiku. Wg. mnie gra najlepiej z nich wszystkich i najlepiej wygląda.

InowroclawskiWilk

Ja uważam, że serialowa Emma jest najładniejsza. Naturalna. O.

InowroclawskiWilk

Brittany ma sympatyczną twarz. Emma mi się wogóle nie podoba. Najładniejsza jest Phoebe.

InowroclawskiWilk

ona jest taka sobie Cariba i Clarie sa sliczne a Pheobsko jest oblesna!!!

InowroclawskiWilk

Popieram, że najładniejsza jest Emma :)
I jest najlepsza aktorką :)

Chimeria

zdecydowanie nie. Swoją sztucznością wcale nie odstępuje reszcie obsady i generalnie temu serialowi. Brittany jest znacznie bardziej naturalna.

nosferatu_chan

Ladna jest nawet. Ale z tymi "rudymi" wlosami (nie wiem dokladnie jaki to kolor, chodzi o ten z serialu h2o) wyglada duzo lepiej.

nikhatlak

dla mnie najladniejsza jest cleo a tej nielubie bo troche za gruba i zgadzam sie ze z wlosami takimi jak w serialu wyglada lepiej

Grafi1993

Pierwsze co o niej pomyślałem to ,, Dudley Dursley w spódnicy":-) Rzeczywiście za gruba!

nosferatu_chan

Dobra, idź na Klan, bo się Maciuś w stawie topi.

InowroclawskiWilk

ALe to prawna, ona jest najładniejsza i nie jest gruba, a wy cłowieka
nie lubicie za to, że jest taka, a nie inna. Wy też nie jesteście
idealni. Brittany jest po prostu mocno zbudowana, każdy jest, jaki jest.
A co do filmu to, że była później zła, to dlatego, że Cleo była
zazdrosna o Lewisa. Nagle z nim zrywa, a potem nagle chce z nim być. Bez
sensu. Ale taka rola cóż poradzę...

InowroclawskiWilk

ja też ją najbardziej lubie z h2o!! :)
Cytat : Wg. mnie gra najlepiej z nich wszystkich i najlepiej wygląda.

masz racje bardzo ładnie wygląda jako syrenka też:)

BellaIsabelHartley25

Moim zdaniem też najlepiej gra ze wszystkich syren. Zresztą, nie ma się co dziwić - z nich wszystkich ma największe doświadczenie jeżeli chodzi o aktorstwo. Jak gra złą (ale wcześniej dobrą) Charlotte to przynajmniej wygląda to naturalnie - nie ma porównania z tym wyglądem i zachowaniem tej "rozwydrzonej pięciolatki" Cleo:/ Przy okazji, miał ktoś z was okazję obejrzeć film Scorched z jej udziałem? Zagrała tam świetnie:-) A że jest "większa" od reszty dziewczyn - nikt nie jest idealny, zresztą widzieliście chociaż raz nogi Phoebe (Cleo)? Są strasznie chude!

InowroclawskiWilk

Najładniejsza jest Cariba. No, i tylko jej woda sodowa do głowy nie uderzyła.

squeeze2

Najładniejsza jest Pheobe...Brittany w ogóle mi się nie podoba. Jest brzydka... XD

Portirroni_xD

Brittany ma co prawda ładną buzię, ale szału nie robi. Najładniejsza jest wg mnie Claire (Emma), taka naturalna.

marti32marti

Tak. Rude włosy, przefarbowane na blond i piegi, ukryte za toną pudru, to sama natura.

squeeze2

To prawda bo tylko ona pozostała wierna Australijskim produkcjom

InowroclawskiWilk

Charlotte jest obleśna, fuuuj, za żadne skarby nie chciałabym wyglądać tak jak Ona. Wg mnie najładniejsza jest Phoebe Tonkin i teraz Bella.

InowroclawskiWilk

ja nie lubię Charlotte, najbardziej Phobe i Rikki

InowroclawskiWilk

Bardzo podobala mi sie w H2o.