Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 813 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

Szanuje tego aktora za to co zrobił dla kina akcji.Szklana pułapka- nie kwestiowana kwintesencja i klasyka gatunku.
Aktorem dramatycznym jest słabym. Trzeba sobie to powiedzieć. Idealnie nadaje się do twardzieli ratujących świat, ale w filmach dramatycznych sie nie sprawdza. Nie zasługuje na tak wysokie miejsce, ale tak bardzo to nie razi

The_Sopranos

ciebie pojebało

to co powiedziałeś to chyba najgupsza wypowieć jaką słyszałem i sobie lepiej pooglądaj te twoje soprano

mcmw

Czyli uważasz że to poprawna kolejność -Bruce Willis- 8 miejsce, Dustin Hoffamn- 61 miejsce

,,i sobie lepiej pooglądaj te twoje soprano ''

I kogo tu pojebało? ,,Soprano'' to najlepszy serial w historii telewizji, który zrobił więcej niż wszystkie filmy Willisa razem wzięte.

The_Sopranos

Komu to tłumaczysz człowieku - wystarczy spojrzeć na wyrażenia typu "najgupsza, wypowieć" i wszystko jasne.

The_Sopranos

No nie do końca. W "12 małpach" wypadł świetnie, w "Szóstym zmyśle" też naprawdę dobrze. A nie były to przecież role twardzieli ratujących świat. To całkiem dobry aktor, ale niesłusznie zaszufladkowany.

Stranger

To jest bzdura, że gra samych twardzieli. Fakt, że z tego słynie, ale grał różne role w których zawsze wypada genialnie. Ktoś wspomniał o Dustin, dla mnie to jest bardzo dobry aktor, zwłaszcza w Rain Man, w innych rolach go jakoś wielce nie wyróżniam, pamiętam, że grał w Piotrusiu panie a dokładniej w "Hook" niezłą rolę wiem, że grał także przypadkowego bohatera chyba, i to zła rola nie była. Moim zdaniem zasługuje na TOP 20 po tym co ja widziałem, może za mało go znam i stąd wyżej go nie widzę. A Bruce moim zdaniem na dobrym miejscu.