Céline Dion

Céline Marie Claudette Dion

7,8
404 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Céline Dion

Witam siedzi mi w glowie taka piosenka celine ale nie znam jej
tytulu. Prosze o pomoc bd wdzieczna

elvirkaa

Za mało szczegółów, ta piosenka angielska czy francuska ? Wnioskuję, że pewnie w radiu grają, więc z angielskich to może być That's the way it s, I'm alive lub I drove all night, z francuskich to pewnie Tout l'or des hommes.

Pit_P

Tak to angileska piosenka ale w radiu jej nie slyszalam bo to starsza piosenka nie wiem z ktorego roku kiedys ja mialam na tel i mi sie przypomniala.

elvirkaa

To i tak mało szczegółów: może River Deep Mountain High, Love Can Move Mountains, Misled, Treat Her Like A Lady, Declaration of Love bądź Real Emotion, ale to wróżenie z fusów, na każdym albumie są szybsze piosenki.

Pit_P

Nie wiem jak bardziej to szczegolowo podac wydaje mi sie ze ta piosenka jest z 2004-2005 roku

elvirkaa

Aha jeszcze ta piosenka sie zaczynala yeyeyeah nucila moze cos pomoze bo juz jestem bezsilna w tej sytuacji ;( z gory dziekuje za pomoc :)

elvirkaa

Pomoze mi ktos? Prosze zalezy mi na tej piosence moze razem latwiej bd ja znalesc.

elvirkaa

jedyne co mi do głowy przyszło to I Love You, ale posłuchaj jej płyt możne znajdziesz albo z tras koncertowych ja też tak szukałam :)

Kasiaa303

Nie, to tez nie ta ale dzieki:) przejrzalam jej plyty na necie ale nie znalazlam tej nie wiem, ale nie wszystkie jej przejrzalam.

elvirkaa

Może Coulda Woulda Shoulda?

elvirkaa

A nie czasem i'm alive ?

elvirkaa

mówisz, że szybsza piosenka z około 2005 roku.... i że jej szukałaś na płytach i nie znalazłaś.... i nie leciała w radiu.. tu by idealnie pasowało "Let your heart decide"