Cam Gigandet

Cam Joslin Gigandet

7,1
9 839 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cam Gigandet

Jak ktos tego nie ogladal niech ogladnie. koniecznie :P Cam gra tam zajebista role :):) Moze nie jest "dobrym bohaterem", ale gra zajebiscie :P:P A z reszta on chyba zazwyczaj gra takie zle role :P

ooolgierd

dokładnie. ciekawe dlaczego? fajnie by było go obejrzeć jak gra kogoś dobrego :D:D

ooolgierd

Ja widziałam ten film i muszę przyznać, że Cam był niesamowity. Mimo, że to była rola drugoplanowa, to on zdołał praktycznie zdominować ten film swoją charyzmą i...bardzo męską urodą.

xena_4

no no no dokładniee :00 .... zajebisty jest ciacho łohohoh ;DD

ooolgierd

Hehe...Taki ciasteczkowy diabełek! I właśnie dla niego warto oglądać ten film. Poza tym widziałam na youtubie film z serii making off, gdzie pokazanano przygotowania aktorów do scen walk. Od razu zauważyłam, jak bardzo Cam jest wysportowany i naprawdę zna się na walkach wschodnich. Zaciekawiona zaczęłam szukać informacji w sieci i...Dowiedziałam się, że Cam posiada czarny pas (Krav Maga).

A poza tym....dlaczego ktoś zmienił zdjęcie Cama? Przecież tamto było dużo ładniejsze. Wielka szkoda.

xena_4

zgadzam się z: xena_4 jest niesamowity!!a już miałam wyłączyc ten film ale jak jego zobaczyłam wiedziałam że bedzie dobry~!!

danusia_a1

http://www.zastavki.com/pictures/1024x768/Sport_David_Backham_002902_.jpg

moze dlatego laski ze jest identyczny jak backham? 2 krople wody?

hmm, tylko dlaczego same dziewuchy sie wypowiadaja na jego temat :)

mokro ?

;]

Kusy_

Podobieństw nie widzę żadnych. Najwidoczniej komuś za bardzo działa wyobraźnia ;)

A poza tym, czy tak bardzo Ci przeszkadza, że na jego temat wypowiadają się tylko dziewczyny? Chociaż nie, mignęło mi się na forum kilku facetów, więc nie wiem, skąd to narzekanie.

użytkownik usunięty
Kusy_

Po pierwsze nie bAckham, tylko Becham :D przezabawnie to wygląda :P

Po drugie Cam jest cały zajebisty i oto moje dzisiejsze motto xDD

pozdrawiam :)

ooolgierd

Ja widzialam film , a warto go obejrzec :) Nawet nie jeden raz obejrzalam ten film:) fajne ma cialko <lol>