Jest tak przystojny, że już bardziej nie mógł być, na dodatek jak już ktos napisał jest dobrym ojcem. Super wyglada ze swoją córeczką widać że mu na niej zależy.
O matko, też go kocham! Jest megaprzystojny! A do 'Zmierzchu' tak go ucharakteryzowali, że jak zobaczyłam Jamesa to padłam!!! <3<3<3
haha nooo macie rację ;) Też mi się baaaardzo podobał, ale jakoś przeszło mi na Jaspera ;) i dobrze, przynajmniej się z Wami nie pobiję o James'a (Cam'a ) ;)
mało, że przystojny ale jaki on jest mega pociągający ^^ ma coś takiego w
sobie.. aaa ;D i ten głos <3
Cóż za Ochy i Achy.
No,prawda, jest przystojny. Jak wielu aktorów z zagranicy.
To taka polska powierzchowność ... Trzeba emigrować.
tak wzdychacie bo nie widziałyście jeszcze pijanego prawdziwego pirata. Zapraszam na pokład dzieweczki. Arrrrrrr.
Aaa.. Zabujałam się w nim po zmierzchu, ale w po prostu walcz WOW!!
Ciągle łazi bez koszulki aaa!!! < 333
KOcham go <33
oh przestańcie trąbić że po jednej roli kogoś kochacie, bo to bez sensu nie co. poza tym harakteryzacja w zmierzchu była kompletna klapą jak i sama postać. Szczerze mówiąc właśnie po 'never back down' nie mogłam uwierzyc ze dał się naciągnąć na coś tak nie-męskiego jak rola jamesa w zmierzchu. nie chcę nikogo atakować, sama ubustwiam zmierz ale nie był to jednak popis dla cam'a który jest nie zaprzeczalnie mega męski, przystojny i seksowny ;)
pozdrawiam girls ;D
ja go uwielbiam od czasu 18 odcinka 3 sezonu the o.c.
i ta końcówka cudowna
http://www.youtube.com/watch?v=zuu-2uKJNUE
No dobra. Jest mega przystojny. I nie rozumiem, czemu te wszystkie dziewczyny zakochały się w Pattinsonie (czy jak go się tak pisze;)) Dla mnie, gość nie ma szans w porównaniu z Camem:)
Pattinson kiedyś w wywiadzie słusznie stwierdził, że gdyby inny aktor zagrał Edwarda w sadze 'Zmierzchu', to w nim by się kochały dziewczyny. I to jest prawda. Kto słyszał o Pattinsonie przed 'Zmierzchem'? Chyba tylko ludzie, którzy oglądali setki razy HP4. I to i tak nie z nazwiska. A teraz nawet moja mama wie, kim jest Robert Pattinson. xd
I także zgadzam się z Tobą, że Cam jest przystojniejszy i wgl jest lepszym aktorem. Polecam 'Nienarodzonego' z jego udziałem. ;d
Jest świetny pod każdym względem.! < 3333333333
Od trzech lat jest moim ideałem mężczyzny. Ale niestety w Polsce nie ma co marzyć o takim.; (
jak to nie ja znam trzech chłopaków podobnych do niego chociaż mieszkam w małym mieście
jak popatrzę na nich to przypomina mi się Ryan z "Never Back Down" mmm
Kurczę, nie lubię wychodzić na napaloną nastolatkę, ale on faktycznie jest niesamowicie pociągający.
heh mam to samo.. nigdy nie podkochiwałam sie w aktorach ale mimo swoich dwudziestukilku lat musze stwierdzic ze jest megasexy.. coś na wzór młodego brada pitta;))
dziewczyny, polecam Wam "Burleskę", tam jest jeszcze lepszy (moim zdaniem) niż w "Zmierzchu" czy "Never back down".