Cam Gigandet

Cam Joslin Gigandet

7,1
9 839 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cam Gigandet

Jest tak przystojny, że już bardziej nie mógł być, na dodatek jak już ktos napisał jest dobrym ojcem. Super wyglada ze swoją córeczką widać że mu na niej zależy.

blair17

O matko, też go kocham! Jest megaprzystojny! A do 'Zmierzchu' tak go ucharakteryzowali, że jak zobaczyłam Jamesa to padłam!!! <3<3<3

Zosia_94

haha nooo macie rację ;) Też mi się baaaardzo podobał, ale jakoś przeszło mi na Jaspera ;) i dobrze, przynajmniej się z Wami nie pobiję o James'a (Cam'a ) ;)

superstar_007

mało, że przystojny ale jaki on jest mega pociągający ^^ ma coś takiego w
sobie.. aaa ;D i ten głos <3

blair17

Cóż za Ochy i Achy.
No,prawda, jest przystojny. Jak wielu aktorów z zagranicy.

To taka polska powierzchowność ... Trzeba emigrować.

użytkownik usunięty
Duska54

tak wzdychacie bo nie widziałyście jeszcze pijanego prawdziwego pirata. Zapraszam na pokład dzieweczki. Arrrrrrr.

blair17

Aaa.. Zabujałam się w nim po zmierzchu, ale w po prostu walcz WOW!!
Ciągle łazi bez koszulki aaa!!! < 333
KOcham go <33

caroline_963

wiecie co jest najlepsze ???

jego... SPOJRZENIE ! mrrrrrrrr :)

caroline_963

oh przestańcie trąbić że po jednej roli kogoś kochacie, bo to bez sensu nie co. poza tym harakteryzacja w zmierzchu była kompletna klapą jak i sama postać. Szczerze mówiąc właśnie po 'never back down' nie mogłam uwierzyc ze dał się naciągnąć na coś tak nie-męskiego jak rola jamesa w zmierzchu. nie chcę nikogo atakować, sama ubustwiam zmierz ale nie był to jednak popis dla cam'a który jest nie zaprzeczalnie mega męski, przystojny i seksowny ;)

pozdrawiam girls ;D

paula1990

ja go uwielbiam od czasu 18 odcinka 3 sezonu the o.c.
i ta końcówka cudowna

http://www.youtube.com/watch?v=zuu-2uKJNUE

Edie_Sedgwick_

bardziej seksownego facet już dla mnie po prostu nie ma xD

Edie_Sedgwick_

No dobra. Jest mega przystojny. I nie rozumiem, czemu te wszystkie dziewczyny zakochały się w Pattinsonie (czy jak go się tak pisze;)) Dla mnie, gość nie ma szans w porównaniu z Camem:)

shiny_razor

Pattinson kiedyś w wywiadzie słusznie stwierdził, że gdyby inny aktor zagrał Edwarda w sadze 'Zmierzchu', to w nim by się kochały dziewczyny. I to jest prawda. Kto słyszał o Pattinsonie przed 'Zmierzchem'? Chyba tylko ludzie, którzy oglądali setki razy HP4. I to i tak nie z nazwiska. A teraz nawet moja mama wie, kim jest Robert Pattinson. xd

I także zgadzam się z Tobą, że Cam jest przystojniejszy i wgl jest lepszym aktorem. Polecam 'Nienarodzonego' z jego udziałem. ;d

blueberry_4

no w nienarodzonym jest świetny,
Napalam się jak jakaś pokręcona nastolatka:P

blair17

Jest bardzo przystojny! Mega utalentowany i nie wiem co wszyscy widzą w Pattinsonie.

Karolina_ zmierzch2

Jest cudowny,przystojny i to mega!Poprostu ideał;)

blair17

Jest świetny pod każdym względem.! < 3333333333
Od trzech lat jest moim ideałem mężczyzny. Ale niestety w Polsce nie ma co marzyć o takim.; (

seventeendays

jak to nie ja znam trzech chłopaków podobnych do niego chociaż mieszkam w małym mieście
jak popatrzę na nich to przypomina mi się Ryan z "Never Back Down" mmm

blair17

Kurczę, nie lubię wychodzić na napaloną nastolatkę, ale on faktycznie jest niesamowicie pociągający.

vipere

muszę przyznać wam racje dziewczyny ;) przystojniak z cudownym uśmiechem...

vipere

heh mam to samo.. nigdy nie podkochiwałam sie w aktorach ale mimo swoich dwudziestukilku lat musze stwierdzic ze jest megasexy.. coś na wzór młodego brada pitta;))

blair17

dziewczyny, polecam Wam "Burleskę", tam jest jeszcze lepszy (moim zdaniem) niż w "Zmierzchu" czy "Never back down".

godziasia

O takkkkkkkkkkk w Burlesque jest mega sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...kurde teraz ja się napalam jak jakaś nastolatka:):) pozdro dzieczynki