O tak! Zgadzam się ze wszystkimi poprzednikami:
Chłodny powiew oceanu
W amarantowej matni
Podwójna gra
i jeszcze film, który był taki sobie, ale coś mnie wciągnęło (po za tym grał tam Brendan Fehr) - Gra o życie
Ja polecam "Young People Fucking". Jest tam po prstu ARCYKOMICZNA! Dostała najlepszy z wątków w filmie.
ja się dołączam do kolegi. Dziś obejrzałem ten film i muszę przyznać, że miło było popatrzeć na Carly, ogólnie to podoba mi się bardzo jej uroda.
wszystkie wymienione wyzej sa ok :) Nemesis Game wedlug mnie troche slabsze za bardzo nie wiadomo o co chodzi :P od siebie jeszcze moge polecic "Itty Bitty Titty Committee" :)
he he ja również dzisiaj obejrzałem ten film (koło północy) i bardzo mi się spodobała ona i jej uroda, bardzo fajna z niej niunia ;)
Niunia...haha. Czytam te twoje posty i nie mogę wytrzymać. jaki ty prymitywny jesteś. Jesteś na forach każdej ładniejszej aktorki i tylko piszesz, że jaka ona cudna nie jest. Masz problemy ze sobą. A potem taki cudak łazi po filmwebie i ocenia innych.
Każdy post zaczynasz od małej literki, masz gdzieś zasady. To dużo o tobie mówi. Brak szacunku.
Wstawianie słówek angielskich, jak big - cwaniaczek, zbyt pewny siebie, próbujesz zwracać uwagę na siebie. :x dodawanie sobie pewności siebie - a więc kompleksy.
"bo chyba (na pewno" Próbujesz być zabawny, jesteś żałosny.
"mi zazdrościsz dobrego gustu " Dziecinna odzywka.
Tak masz rację mam gdzieś twoje zasady ;) To ty chcesz zwrócić na siebie uwagę swoimi zakompleksionymi problemami jakby mnie to gówno obchodziło ;x
Co za riposta. Skopiowałeś mój post. O, jednak cię ruszyło, zacząłeś pisać od wielkiej litery. Biedaku. Masz gdzieś zasady, bo wszystko masz gdzieś, liczysz się tylko ty i twój chory umysł.
Ja chcę zwrócić uwagę? Ja piszę xd i te dziecinne odzywki? Ja zaczepiam innych? Jak ci o tym mówię, to dziwnie milczysz, a niedawno jeszcze twierdziłeś, iż to ja ciebie zaczepiłem.
G... to jest twój poziom. Dobrze, że o tym piszesz.
Kiedy ja milczałem niby? bende pisał jak mi się podoba rzebyś tylko miał z tego niepowstżymanom erekcje iks de iks de iks de hehehe
Haha, bende. Zawsze milczysz. Znowu małe literki, ale widać, że starasz się wielkimi, bo zabolała cię moja uwaga.
xdxdx, tak miało być? Hahaha.
O, już z małej, żeby nie było, że mnie posłuchałeś.
Chyba ja od ciebie, ale nie chcę. To że ty powiesz, że ktoś hejtuje, nie oznacza, że ktoś hejtuje. Nie wiem, po co to piszesz, skoro sam w to nie wierzysz. Naprawdę, masz nadzieję, że ktoś w to uwierzy?
Uprzykrzania? Haha, bo to ja zaczepiam innych i wyszukuje ich tematy? Kłamca.
Ja cb wgl nie słucham idioto! to ty jesteś mi od samego początku posłyszny ;x "Uprzykrzania? Haha, bo to ja zaczepiam innych i wyszukuje ich tematy? : tak dokładnie ty ;x
"To że ty powiesz, że ktoś hejtuje, nie oznacza, że ktoś hejtuje." To, że ty powiesz, że ktoś trolluje, nie oznacza,że ktoś trolluje ;x
Zapomniałeś o bardzo ważnym przecinku przed Ż ! To jest karygodne! Teraz muszę ci wygarnąć (inaczej wpadniesz w jeszcze większe kompleksy) : Masz gdzieś zasady, bo wszystko masz gdzieś, liczysz się tylko ty i twój chory umysł.
Haha, no jak się nie słuchasz? A potem piszesz te żałosne pw, że masz już dość i żebym się odczepił.
O, idiota, haha. Ale polew z ciebie mam. ;x;;x;/ Słuchasz mnie cały czas.
"tak dokładnie ty ;x " Wow, kłamstwo za kłamstwem.
"To, że ty powiesz, że ktoś trolluje, nie oznacza,że ktoś trolluje ;x" Powiedział troll ;x;;x;
Tak, jak ty zapominasz od wielkich liter? Wybacz, ale twoich kompleksów się nie da pokonać. Tak chorego umysłu jak ty, nigdy nie będę miał. Taki się już urodziłeś.