Cezary Pazura

Cezary Andrzej Pazura

7,9
86 581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Pazura

Błazen. Młoda doope poderwał zeby sie odmlodzic ale niestety czas idzie w nas a nie w las....

waga55

może masz rację, ale aktorem i komikiem jest zajebistym, kocham go od 17 lat za 13 posterunek, i za to jak w szansie na sukces z okazji dnia dziecka zaśpiewał ,, 4 zielone słonie " to dziś oglądam ten odcinek który nagrałam.

kinomanka_13

To mi pusc ten odcinek obejrze :)) 13 posterunek i koniec..killer dno

waga55

Dla ciebie dno, dla mnie Killer dobry, film, a aktor zajebisty. Zazdrościsz mu młodej dziewczyny? to jego prywatna sprawa, to jaką ma żone, nie ma wpływu na jego aktorstwo, ale ciebie to boli:)

Pawlovsky

Jego młoda zona jest brzydka jak noc..dużo brzydsza od mojej wiec czego mam zazdrościc? Jaki aktor..pajac..bo w żadnym normalnym filmie nie zagrał z reszta od dawna już nie gra nic sensownego, bo nie ma czego pojkazać..głupie miny heheh
Tak wiec kolego nic mnie nie boli a skoro ty masz problem to twoja sprawa. Mnie to powiewa.

waga55

Pajac? Osiągnij w zyciu tyle co on i dopiero zacznij tam mówić, filmy z lat 90 z jego udziałem są fantastyczne. Zaraz napiszesz co osiągnął?:)

Pawlovsky

Sorry ale wystarczy pseudo aktorow w pl. W innych dziedzinach tez mozna wiele osiagnac. A co to lata 90? Totalny balagan i dzicz. Co wy mlodzi mozecie wiedziec o latach przed 90 rokiem. Nie macie zadnej skali porownawczej. Wezcie sobie zrobcie przeglad filmow lata 60-80 i zobaczcie jak aktorzy z taoentem a nie na sile za kase tworzyli dobre filmy.

waga55

Filmy z lat 90 mają klimat , wtedy robione porzadne filmy w dzisiejszych czasach trudno takie znależć , nawet w Ameryce . Wszędzie robią gnioty, na 100 filmów to 10 jest wartych oglądniecią i nie wyjeżdzaj mi z tekstem, że nie mam pojęcia o latach 90, może i tak, ale filmy , polskie i amerykańskie , które powstały w tych latach są genialne Scorsese+ De Niro to zawsze były zajebiste filmy. Mogę ci podać wiele polskich filmów, które są świetne, nawet 13 posterunek to porządny serial, powstał w czasach gdzie nie było patologii i można było się śmiać z wielu rzeczy. Dziś od razu ten serial zostałby naznaczony mianem patologicznego i niemoralnego. gdyby powstał w owych czasach.

Pawlovsky

Osiagnal tyle bo jaki kraj taka komedia, po co sie wysilac na zarty sytuacyjne skoro ciemniaczkom wystarczy zrobic zeza i glupia mine i juz sie ciesza. Moje dwulenie dziecko tez tak reaguje na glupie miny. Jak Polakow bawi byle co to ida glupa do kina ogladac i płacą, a oni się bogacą. Kiedys to przynajmniej jajami mozna bylo obrzucic byle jakich aktorow, a teraz to oni jak lordowie zyja mimo, ze marnie graja.

waga55

W żadnym normalnym filmie nie zagrał?! Proszę Cię... większość filmów, w których zagrał, to dzisiaj klasyki: Kiler, Sztos, Psy, Kroll, Tato, Nic śmiesznego, Chłopaki nie płaczą, E=mc2, Kariera Nikosia Dyzmy, Szczęśliwego Nowego Jorku, itp.

czlowiekfrank

No wybacz ale kiler to jest normalny film? Hehe poza tym mialem na mysli film w ktorym nie robil by z siebie idioty a w tych wszystkich gral na jedno kopyto z durna mina

czlowiekfrank

I prosze nie zalifzaj tych pseudoprodukcji do klasykow kina haha bo jakby tak cale kino polskie wygladalo to tylko sie pociać.

waga55

A co Ci się takiego w Kilerze nie podoba? Jedna z najlepszych polskich komedii sensacyjnych.
Klasykami światowego kina na pewno nie są, ale na pewno są 100 razy lepsze od większości dzisiejszych polskich produkcji, które to dopiero można nazwać pseudo.

czlowiekfrank

A idiotę grał chyba tylko w 13 posterunku.

czlowiekfrank

Grał genialnego idiotę:)

Pawlovsky

no super grał genialnego idiotę, do dziś mnie tą rolą bawi do łez, szczególnie jak Fronczewskiego przesłuchuje.

Pawlovsky

On tylko gra idiotow, a moze nie gra, moze to jego natura?

waga55

Jest aktorem, więc wciela się w każdą rolę, jeśli ty widzisz w każdym filmie że robi z siebie durnia, to nie oglądaj filmów.

kinomanka_13

Jesli ktos lubi blazenskie wyglupy i uznaje to za komedie, to masz racje. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Tesknie za porzadna komedia, gdzie mozna sie posmiac nie z glupich min ale z zartow sytuacyjnych i ze wspanialych dialogow;)

waga55

Też mi się nie podoba jego żonka już lepsza (duża atrakcyjniejsza ),była Weronika Marczuk ale jego filmiki na yt lubie ciekawie opowiada na pytania.