Cezary Pazura

Cezary Andrzej Pazura

7,9
86 581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Pazura

dwa razy już brał ślub i za każdym przysięgi nie dotrzymał. to jaki jest sens w braniu ślubu?

cykutia

a to chyba nie jest twój problem. Chyba strony pomyliłaś:)

mtl7

a czy ja postawiłam to na wadze problemu? człowieku nie wyolbrzymiaj... po prostu zadałam pytanie, problem to jest raczej jego i jego partnerki.

cykutia

Miałem ci nie odpisywać ale dobra. Tak tym pytaniem ewidentnie postawiłaś to na wadze problemu:) Bo po co mu ślub, to chyba on wie najlepiej. A ciebie co to obchodzi? To jest jego życie i jego sprawa. A przez takich ludzi jak ty... Inaczej... Jakiej odpowiedzi w takim razie oczekujesz na te inteligentne pytanie?;P

mtl7

Heh, ale faktycznie czego można się spodziewać od osoby która wystawia ocenę "10" takim "arcydziełom" jak: "Klan" "Rodzina zastępcza", czy "Graczykowie" :P

mtl7

chyba jesteś jakiś przytępy :)) kaln graczykowie? a może być spojrzał na Machulskiego... to po pierwsze, po drugie pytanie było w zamierzeniu pytaniem retorycznym bowiem odpowiedź jest jasna... ślub jest może tylko jako zabezpieczenie finansowe, bo ile warta jest przysięga kogoś wiarołomnego? (jakbys nie załapał, to znowu było to pytanie retoryczne). ps. już wiem dlaczego go tak bronisz, po zdjęciu wnioskuje iż masz tyle samo lat co Pazura. wobec tego faktu pozowl iż będe się do Ciebie zwracać na Pan. do widzenia Panu!

cykutia

aha sorry, zdjecie nie twoje ale jakze uzdolnionego Małszynskiego hahahahhahahahahaa. jestes gejem? czy po prostu wielbicielem jego talentu?? ale na bank masz tyle lat co pazura skoro go tak bronisz, do widzenia panu raz jeszcze.

cykutia

jeszcze jedno wielbicielu taniego amerykanskiego kina :D widze ze wszystkich czesciom American Pie dales po 9 i 10 punktow, gratulowac!

cykutia

no co ty:) po pierwsze gdybyś była mądrzejsza i bardziej rozgarnięta wiedziałabyś, że tu nie chodzi o Małaszyńskiego:) Ale dobra:) American Pie lubię, tak jak lubie wiele osób w tym kraju. Nie no klan też ma oglądalność:P Mam tyle lat, że mógłbym być spokojnie synem Pazury i nie bronię go. Po prostu nie lubię osób które wchodzą w kogoś prywatność. Jak będziesz miała troszke więcej lat to zrozumiesz:) A takie pytania po co mu ślub z Edytą itd. możesz zadawać mamie albo tacie i nie na filmwebie:)
To strona o trochę innej tematyce.

mtl7

zobaczcie, pokłóciliście się o taką głupotę..

jeżeli chodzi o życie prywatne jego to dajcie mu spokój , a mówiąc o
american pie albo o klanie to Wasza sprawa, mozecie to lubic ale nie
koniecznie uwazac za arcydzieło, wiec skonczcie się kłócic;p

mtl7

zobaczcie, pokłóciliście się o taką głupotę..

jeżeli chodzi o życie prywatne jego to dajcie mu spokój , a mówiąc o
american pie albo o klanie to Wasza sprawa, mozecie to lubic ale nie
koniecznie uwazac za arcydzieło, wiec skonczcie się kłócic;p

użytkownik usunięty
butcher_5

Cóż, Mtl słusznie zauważył, że założycielka tego tematu nie powinna interesować się jego życiem prywatnym. Jak tak bardzo ją interesuje życie prywatne Pazury, to niech kupi sobie jakieś pismo w stylu "Party" czy obejrzy "Magiel Towarzyski", to w sam raz coś dla niej. Moim zdaniem nie powinno się zbytnio kimś interesować. Jego życie, jego sprawa.

weszłam na ten temat i kogoż to widzą moje oczy- Cykutię, która znowu każdego wyzywa:-) Aż się stęskniłam za tym rynsztokiem:-) Ja tam studia na AP, wszystko w porządku? Pewnie już doktorat leci:-)